petek, 27. januar 2017

MALO PERLIC, MALO SERVIETNE TEHNIKE

Dva rojstna dneva, vsaka na svojem koncu Slovenije...tole darilce je šlo v Trbovlje k Mateji - Keltiki in mislim da lahko rečem v imenu vseh, da zelo pogrešam njeno pisanje, saj se je nazadnje oglasila pred enim mesecem. 

 
Pletena zapestnica iz perlic in voščilnica, pri kateri sem uporabila maskirno tehniko.
 
Druga  je šla v Cerknico k Jerneji . Malo drugačna voščilnica (domača naloga v Tinini mali šoli) in lesena zapestnica v servietni tehniki.
 



 
Punci, vse najboljše vama želim in lepo praznujte, vsem ostalim pa krasen in ustvarjalen vikend.
 

18 komentarjev:

  1. Si me spomnila na še eno pozabljeno tehniko - servietno, ki sem jo čisto zanemarila na račun voščilnic ... Morda mi uspe obnoviti jo, material se še nekje skriva ;-)
    Lepo si sestavila darilca presenečenja - vsi izdelki skupaj pa tvorijo črno rdečo harmonijo - lepoooooo :-)
    Sončka pošiljam z našega konca in tudi tebi -krasen in ustvarjalen vikend, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepi darilci in voščilnici. Nikoli ne bi ugotovila, da je druga zapestnica narejena s servietno tehniko. Krasna je.
    Najlepša hvala za recept za zdravilni pripravek proti revmi. Recept je že sprintan, shranjen v računalniku, pa še na svojem blogu sem delila povezavo do njega... ziher je ziher. Poleti ga pa naredim in upam, da ga čim manj potrebujem.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, kaj bi ustvarjalke brez tebe? Prav nobene ne pozabiš in presenečas s tako čudovitimi stvarmi. Hura zate!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, Mojca le kaj bi me brez tebe?! En velik H V A L A za tako odbito voščilnico in še lepšo brzleto. Ti pa morma povedati, da si jo je Mija nadela takoj, ko sem jo vzela iz vrečke in jo nosi ku prava dama gori na komolcu ;). Zvečer ni bilo variante da bi šla ona pod tuš, ker jo je bilo treba sneti iz roke :P. Toliko o tem kdo je dobil darilo :) :) :). Kar ap se tiče voščilnico - ma to ti je pogruntavščina z voščilom kot tresočko in rozeto za ročajček :). Všeč!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako si skrbna, Mojca! Nimam pojma, kako to zmores, ampak res se tako lepo potrudis za vsako punco. Matejino pisanje pa tudi jaz pogresam ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, vsaka čast. Ti pa res ne pozabiš na noben rojstno dan. Ta dva sta obrzela mimo mene, zato pa dekletoma tukaj voščim vse najboljše.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, Mojca - kot vedno pozorna, radodarna, izvirna. Občudujem te, ker se tako potrudiš in presenetiš ustvarjalke. Tudi ta dva kompleta sta enkratna in nekja posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vau kolk si se potrudila:)) vse pohvale:)) čudoviti izdelki oz. darila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pridna in pozorna kot vedno. :-) Vse je zelo lepo. Še posebej mi je všeč mašnica na Keltikini voščilnici. Za Nejino zapestnico pa vemo, komu je najbolj všeč. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita rojstnodnevna kompleta. Kot smo pri tebi že vajene, se vedno znova tako lepo potrudiš za nas ustvarjalke. Prelepo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoja pozornost res nima meja in še dobro da te imamo, da nas spomniš na rojstne dneve. Tole si moram sedaj zabeležit. Krasni darilci si pripravila tudi tokrat. In se strinjam s tabo, da pogrešamo Matejine objave.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna kompleta. Nejino zapestnico, bi si tudi jaz z veseljem na dela, pa nisem majhna.:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca, ti si prav ena posebno super punca; pozorna, radodarna in na koncu še dohovita:), kaj bi mi brez tebe. Dekleti sta bili, kar ni bilo dvoma, lepo obdarovani, ti pa si spet pokazala, da tvoje ustvarjanje ne pozna meja. En lep pozdrav k tebi, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  14. Dobra vila Mojca, ki nikoli ne pozabi in zna vedno lepo, presenetiti. Ponovno si pripravila dve krasni darili. Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. ja, mene si tudi spomnila na tole servietno tehniko in kakšna perfekcija je tole, vau. in pa tole maskiranje tudi, krasno kot vedno in tako raznoliko.

    OdgovoriIzbriši
  16. Oh ja Mojvc zna razveselit oko in pobožat dušo. Mojca, še enkrat velik hvala za tvojo pozornost in krasno darilo, zapestnica je res svetovna, čestitka pa mi je noro všeč! A ni zanimivo, te cas voščilnice so mi do neba všeč, izdelujem pa same okrašene :) Mojca - veliiik objem :))

    OdgovoriIzbriši
  17. Krasna darila si tudi tokrat izdelala s svojimi čarobnimi rokami. Res občudujem tvoj nakit in kako vse skupaj kombiniraš v čudovito darilo

    OdgovoriIzbriši
  18. ooo kako lepo si presenetila Matejo :-)) Krasno voščilnico si naredila in tudi zapestnica je čudovito narejena.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...