petek, 6. januar 2017

RENATA IN DUŠANKA

Renata  praznuje tik pred novim letom.

Z veseljem bi se podpisala in pohvalila pri tem fotografskem efektu na levi strani slike a se žal ne morem....narava je naredila svoje, zato gre pohvala k njej.

Tole je pa njena zahvalnica...v dokaz je pa čajček, ki je bil narejen takoj po prejeti pošti. Hvala.


Druga pa je Duši , ki praznuje na novega leta dan.

 
Še enkrat, vse najboljše obema.
čao

21 komentarjev:

  1. Čudovito si presenetila Renato in Duši. Voščilnici sta prelepi, še posebno mi je všeč seveda metuljčkasta, da pa ne govorim o kvačkani ogrlici, ki je fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  2. predivno je!
    nadam se da nije zima u Sloveniji :D
    ovdje je jako vjetar.

    hugs, Ŧĭƙĭ
    ≽ܫ≼

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, Mojca.... vse je tipi topi in izdelano zelo lepo ter skrbno. Slavljenke so prav gotovo navdušene nad takšno pozornostjo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaksni krasni darilci si pripravila za obe! Res zelo pozorno od tebe.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Mojca, tebi je bil resnično od Boga poslan ta priimek, ker ga pridno koristiš celo leto:). Lepo si obdarovala dekleti. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako si pa ti pozorna. Le kako najdeš čas za vsa ta prekrasna darila. Enkratna si!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo, kolk hudo. Čudovite voščilnice. Duši se ni še nič pohvalila, moram it tole v živo pogledat ;-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si pocartala slavljenki. :-) prelepi voščilnici in krasna darilca. Komaj čakam, da vidim Renato, kako se važi z novo ogrlico :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne bom se spraševala, kako ti vse to uspe, ker očitno ti :) Sijajno presenečenje za obe slavljenki. Prav gotovo sta obe navdušeni.

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Mojca, ti si res en sonček. Hvala ti za tvojo pozornost, posebno voščilnico in krasno darilce. Navdušenje je bilo veliiikooooooo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasni voščilnici in ogrlici. To si punci razveselila ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, čudoviti presenečenji si jima pripravila :) Se strinjam z Andrejo glede tvojega priimka in z Renato - res si sonček! Ti pošiljam malček sončka iz mojega hribčka, majda

    OdgovoriIzbriši
  13. Uživala sem v tvojih zadnjih objavah. Obkvačkan tag s snežinko pa nima para med vsemi tagi tega sveta. So me prsti zasrbeli, ampak saj itak ne morem narediti vsega, kar mi je všeč. Naj ti še povem, da so tvoja božičkova oblačila na voščilnici, ki sem jo prejela občudovana od vsakega ki si ogleda mojo izložbo prejetih voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  14. Srečno v novem letu, draga Mojca! :) Vidim, da že veselo razveseljuješ ta ustvarjalni svet. Če se že ne moreš podpisat za fotografski efekt, si se pod prekrasni voščilnici in verižici. ;) Prečudoviti sta! Te kvačkane so mi res noro všeč! :) Te tople sončne barve pa so tako prijetne. Pridem k tebi, da me naučiš! :)
    P.s: In hvala za vse obiske pri meni! ♥ V decembru me je večkrat razveselila tvoja pošta in ustvarjalni pripomočke, darila ter lepe želje. Upam, da ste tudi pri vas imeli prijetne in mirne praznične dni.

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala ti za čudovito presenečenje! Za dodatno sonce, ki ga je prinesla tvoja pošiljka. Darilo je čudovito!
    Zlata si!

    OdgovoriIzbriši
  16. Mojca krasna darila. Znaš lepo presenetiti!
    Vse lepo v tem letu,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  17. Pozorna in pridna kot vedno. Ozadje v krogu na drugi voščilnici mi je še posebej padlo v oči. Sem morala prav povečati sliko, da sem si ga dobro ogledala :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Tvoje pozornosti so res čudovite in krasno si obdarila obe. Jaz pa počasi skušam nadoknadit vse, kar sem zamudila na blogih. Želim ti vse dobro in veliko ustvarjalnega navdiha v 2017!

    OdgovoriIzbriši
  19. Joj....sedaj si me pa spomnila, da sem še na en rojsnti dan pozabila :(....še dobro, da imamo tebe, da skrbiš za vse ažurne datume ;). Voščilnici in darilca so svetovna, slavljenki sta zagotovo ponosni lastnici ogrlic.

    OdgovoriIzbriši
  20. ojla bejbi hvala za pohvale:))
    ja ti si pa tud tole prov lepo nardila:))) crkljas vse okoli sebe:))

    OdgovoriIzbriši
  21. Joj Mojca kako lepe pozornosti pripraviš nam slavljenkam za RD....komaj čakam novembra in moj RD ;-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...