sreda, 4. januar 2017

TAG št. 3

Moja prva letošnja objava je narejena samo  za punce v Craft-alnici. Obveznost pri tem izzivu sem opravila.  Spet sem "mučila" papir. Tokrat sem se odločila za 300g-ega, ker pri prvih dveh sem morala dati dva taga skupaj, da se ni zvijal. Tale je res perfekten za tage. Konkretno je res pravi tag, saj meri  19 x 7 cm.
Tudi barva je malo drugačna ..to ni moja paleta naj barv ampak mi je všeč...kombinirala sem vijola odtenke z embosirano srebrno barvo (božična zvezda - čipka...obljubim da je bila to zadnja v seriji, ki sem jo kupila....ma dobro no, letošnja božičnica je pač morala iti za "koristne" stvari, pa rojstni dan sem imela lani, pa pa pa....)...nič se ne bom opravičevala...tako je bilo in tako bo....saj vem da letos ne bo nič drugače, samo drug izgovor bom morala najti ...odvisnost je NEOZDRAVLJIVA BOLEZEN in to je škoda pogrevati....denar mora pa krožit.

Sama podlaga je narejena s stencil šablono in snežno pasto in kanček barve, malo štampiljk "srečno" in "snežak".
Bunkica je embosirana v srebrni barvi in nato na roke izrezana ter z razcepko pritrjena na papir.



 
Izziv:
1. Craft-alnica - #176.izziv - Božični tag
 
Lep dan vam želim in hvala, če boste tudi letošnji obiskovalci mojega bloga.
 Dobrodošli .

21 komentarjev:

  1. Z veseljem bom tudi letosnja obiskovalka tvojega bloga. :) Si me ze nasmejala z dejstvi o odvisnosti in te se kako dobro razumem! Tag mi je pa zelo vsec v vseh teh viola roza odtenkih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lep tag. Meni je barva zelo všeč.
    Odvisnost pa kot praviš, je pač neozdravljiva in ne vem, katera od ustvarjalk ne boleha za njo...

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasen tag Mojca,
    v letu 2017 ti želim vse in le najboljše
    bodi dobra in dobro
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Tvoje mučenje papirja je kot vedno izpadlo prfektno. Lepa barvna kombinacija in tagci so res uporabna stvar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole mi je pa v posebno veselje, da si naredila krasen tagec posebaj za Craft-alnico. Všeč mi je izbor barv, malo netipičen ampak zelo kraljevski. Bunkica in zvezda sta pa čudoviti.
    Naj ti zaupam, da nas je mojstrica Dorota na delavnici naučila da tag podložiš z majnšim tagom iz lepenke, tam na Poljskem se to menda kupi, jaz pa za to po novem uporabim kar kartone, ki so zadnje strani blokov dizajnerskih papirjev. Potem se pa tag nič ne zvija.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici še v tretje. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala lepa....tale ideja je dobrodošla prav za vse ustvarjalke.

      Izbriši
  6. Mojca, ti si čisto poseben pacient z diagnozo: neozdravljivo zapravljiva za ustvarjalni material. :-)) Krasen tagec si izdelala. Všeč mi je, da si se lotila tudi barve, ki ni na tvoji lestvici najljubših. Super izpade.

    OdgovoriIzbriši
  7. Wow, tudi tvoj tretji tag je krasen. Že sama barva je za dol past, potem pa še kombinacija okraska oz. zvezde in vzorčkov v ozadju. Ne morem rečt drugega kot: kdor zna, zna. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    Lp,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca, super kombinacija barv in dodatkov. Packanje in mučenje se je splačalo. Vrhunsko lep tag.

    OdgovoriIzbriši
  9. WOW, wow, WoW. Krasen je in vse skrbno dodano. Glede bolezni se ne opravičuj, smo tudi okužene ;)
    Kako pa si napise tako lepo skombinirala v različnih velikostih?

    OdgovoriIzbriši
  10. Ker sta to dve različni štampiljki (stara zaloga napisov od Mavelu...a veš da sem šele zdaj opazila, da sta skoraj identični....

    OdgovoriIzbriši
  11. Oooooooo, tole mučenje papirja ti je krasno uspelo!barve in motivi so super! O bolezni pa: sem danes našla nekaj, kar sem si dolgo želela in je bilo celo -30% :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ha ha ha....potem sva našli pa isto zdravilo....in pomaga tudi takoj...zadene ko šus:-))

      Izbriši
  12. Prelepo Mojca - tole tudi ni moja barvna paleta a sem prepričana, da bi tvoj tagec izbrala kjerkoli, ker ima dušo... Glede zalog, pa nabave prepotrebnega materiala (če imaš rojstni dan ali ne)..., pa naj ti zaupam, da sem se sama trenutno zeloooo omejila z novimi nakupi - ko me prime, dam tisti denar v poseben sklad za letalsko karto do moje srčice na drugem koncu sveta.... zdaj samo upam, da bo želja veliko, da se bo kupček večal in večal in enkrat dosegel magično številko... In še glede "matranja" papirja - ni videti, da bi trpel :) Vijolično obarvan pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  13. Nič ne govori o matranju, kajti tagec je več kot super in bogat. Tudi barve je kar prave, je fino, da kdaj naredimo še v kakšni drugi kot je nam ljuba, saj veš kako je z malarji in očmi...:). Lilin nasvet bo pa prišel vsem prav:). Pozdravček na tvoj konec, sigurno ga boš občutila kot en hladen piš okoli tvoje glave:)))- pri nas piha kot noro, upam, da te ne prehladim:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, se ti pridružujem pri neozdravljivi bolezni, ampak sama se tolažim s tem, da to vsaj ni škodljiva odvisnost (razen za denarnico). Pa kako ne bi, ko zdaj povsod objavljajo popuste, a ne. Tvoj tag št.3 je spet prečudovit, krasno si ga izdelala, ni kaj. Očitno boš tudi letos pridna še pa še. Vetrovni pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  15. Ma kakšno mučenje papirja - tole je umetnina da jo vikaš. Meni je všeč pa čeprav se nekaj na roza sveti :P

    OdgovoriIzbriši
  16. ooo kako je lep, prav malce si se poigrala v mixed tehniki :-)) Krasne barve si uporabila.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  17. Oooooo, kak je lepi. Mučenje papirja, daj, daj. To pa pri tebi ne gre. Super duper je.

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala za prvo letošnjo objavo :). Tvoj tag je čudovit. Od barv, do izbire motiva.
    Hvala, da si ustvarjala z nami v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...