sreda, 22. februar 2017

POPLAVA NOVOLETNIH

Aleluja, da me ob tem soncu še drži ta novoletni navdih....moram izkoristit dokler me sonce in zemlja ne premamita, potem bo pa konec ...tako idej kot volje.

Embosirana štampiljka  (nimam pojma čigava je, ker jo imam pritrjeno na leseno ploščico brez ovitka) v srebrni barvi, prav tako tudi napis in mini božičnik v kotu. ..za popestritev te srebrne barve. Ker sta to štampiljki "Najlepšega para" dajem voščilnico na ogled v februarsko galerijo .  Vse skupaj je nalepljeno na srebrno podlago.

 Igračkanje z ozadjem si lahko ogledate pri mojstrici Kristini . Pri njej res lahko najdete ogromno nasvetov.

Ozadja se svetijo s hologramskim prahom. Štampiljka   tegale cute medvedka Yvonne Creations je embosirana, pobarvana, nato pa izrezana na roke,tudi  po sredini , kjer  sem nalepila paus papir z  odtisnjeno željo.Bel flomaster in na roke narejena obroba, robovi papirja  so nastrgani na cefralnik.



Iiiiiii...moj kupček se veča.....še malo.

Uživajte v lepih dnevih in hvala ker si vzamete čas za ogled mojih strani.

11 komentarjev:

  1. Krasna ozadja in lepo embosiranje. Še malo, pa se bom okužla tvojega novoletnega ustvarjanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna serija voščilnic. Všeč so mi barvita svetleča ozadja in ta prikupen medvedek z voščilom. Pridna punca, res lepo polniš praznično škatlo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tebi se pa res polni škatla....za katero leto že :) Prida si in zelo lepe voščilnice tudi tokrat. Lepo si se poigravala z ozadji.

    OdgovoriIzbriši
  4. vau, res prekrasna ozadja, sem pogledala tudi tutorial, hvala, tole moram enkrat sprobat. in tako lepo je prva embosirana!

    OdgovoriIzbriši
  5. O, kako mi je vsec tole modrikasto zelenkasto ozadje! No, seveda so tudi ostala dih jemajoca. In kupcek se veca in veca ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Te pa le še moraš izkoristit ta čas, da nastane čim več tovrstnih voščilnic. Gre ti itak odlično od rok.

    OdgovoriIzbriši
  7. sve su vrlo lijepe!
    hugs , Fiki
    My little store: Crafty Kitty Cat Shop
    ≽ܫ≼

    OdgovoriIzbriši
  8. šjora ti res znaš narediti skomine po snegu in vseh ostalih dobrotah. Jaz razmišljam o pustnem kostumu za tmaalo ti pa si že pri novoeltnih za 2018. Ena lepša kot druga :)!

    OdgovoriIzbriši
  9. Mojca, ti si pa res pridno polniš decembrsko škatlo :-))
    Krasne so vse po vrsti.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ti si pa res hitra....upam , da nam ne prikličeš nazaj zime....

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...