četrtek, 2. marec 2017

URADNA OTVORITEV...

česa??????...vam povem na koncu te objave!!!




Res ne morem brez božičnih....in Sonja....ha ha ha....nagradna igra..... Okvirček je narejen s šablono "Najlepšega para", zato voščilnico dajem v galerijo marec 2017 .



Ooooo nič več božičnih:-))!!!!




Ja pa jade....To si lahko samo misliš, da sem nehala z njimi:-))

Naslednja serija (se razlikuje samo po barvi sequenčkov).... je narejena iz paus papirja v pergamano tehniki...vem da sem še veliko svetlobnih let za to tehniko ampak želja da se jo naučim je pa kar velika. Samo začeti je treba...tole so moji skromni poizkusi na božični zvezdi, ki sem jo embosirala v beli barvi in 2x v zeleni in  izrezala.  Po notranji strani sem s posebnim pisalom delala črte in ko vse skupaj obrneš, vidiš da s tem pobeliš paus papir. Zanimivo in malo drugače....spet nekaj novega pri meni.


Samo za fotkanje sem dodala v notranjost eko papir, tako da se zvezda lepše vidi...drugače je vse v belem in pausu.








Okvirček je tale kovinska šablona:

Sedaj pa...uradno razglašam, da je škatla 2018 polna, v njej je 65 voščilnic, nekatere so že zapakirane, vse po vaših željah (napisane še niso, ker   bi bilo to pa  tudi od mene res malo preveč) in evo...dokaz....


traraaaaa ....


odpiram novoletno škatlo 2019 , ki sem jo dobila od Martine....če bo v njej še kaj nastalo, ne vem, mislim da je zelo malo verjetnosti, grem raje v rožice... čas pa lahko   prinese marsikaj . 
Želim vam res en lep dan.


23 komentarjev:

  1. Uau Mojca, ti si pa od sile... Saj ne morem verjeti, kako ti to uspeva.
    Vse voščilnice so prekrasne, mogoče me malo bolj pritegnejo božične zvezde v pergamano tehniki. Krasne so!

    OdgovoriIzbriši
  2. Res neverjetno ... Ampak, to si ti :) Če bo šlo tako naprej, boš imela prvo petletko končano že letos :) Enkratne so in tudi te zadnje so fantastične.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepe voščilnice. Posebno lepe so res v kombinaciji s pergamano tehniko. Delujejo nežno. Zanimiv je tudi okvir. Zaupaš čigav je? Pozdravček Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  4. Norc si, ampak v pozitivnem smislu 😂. Pa ti nisi resna no. Vidim, da maš viška časa, prodaš, meni ga namreč kronično primanjkuje.
    Krasne so, tvoje zvezde. Tale napavsana je sploh neki extra.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Ej, te zvezde so svetovne. Ti jih kar delaj naprej in pili tehniko, super ti gre. Meni pošlji: tretjo, pa snežinko z zelenim gumbom, pa vse božične zvezde. Hvala.
    A niso vse zame, pa šment, sem si že zbrala za letos?!
    Krasne so vse po vrsti, ti kar delaj naprej, zdaj si v švunku.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne morem verjet, da je škatla 2018 polna. Jaz sploh še ne razmišljam za 2017 :) Ampak to si res ti in če bi bilo kakorkoli drugače bi bilo nenavadno. Tako pa je v bistvu povsem normalno, da je ta tvoja škatla polna in da imaš, po Martinini zaslugi, na voljo že škatlo za 2019 :) Prave lepotičke so te božične zvezde.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se nismo najbolje razumeli...tole so letošnje decembrske voščilnice ampak ker bo voščilo za 2018 sem pač napisala to letnico...joj, upam da res niste mislile da sem pridna za dve leti naprej....SAMO ZA LETOS!!!!!

      Izbriši
  7. Joooj, Mojca, pa to je mucenje!!! :))) Toliko voscilnic si nam pokazala, da komaj sledim ... sem si pa zapomnila, da so vse bozicno praznicne in krasne in ne bom komentirala vsake posebej. ;) O tvojih skatlah pa sploh ne bom izgubljala besed, ker jaz jih imam na zalogo za naslednje leto mislim da 5 in sem maksimalno ponosna, ker sicer vedno startam z nule. Ampak ti tako ne ves, kaj je to ;)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca tudi jaz samo vzdihujem in bi bil hec, da bi enkrat tudi meni uspelo, zaenkrat, sploh odkar te poznam, o tem celo sanjam in sem prepričana da bom tudi danes. Pridna si in prav vse voščilnice so čudovite, so pa prav čudovite sploh te s tem lepim okvirčkom.

    OdgovoriIzbriši
  9. Moooojcaaaa, pa ti si RES neverjetna. Pa kdaj to vse narediš??? Vem, da sem si že zadnjič izbrala mojo, pa bi si danes spet lahko ene par... Krasne so, prav zares. Še posebno tiste s kvadratnim in okroglim čipkastim izrezom. Prosim napiši firmo, ker s slike ne razberem dobro.In te zvezde na paus papirju so svetovne. Lahko ti samo čestitam. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  10. Oprosti za to, kar mi je pri eni prejšni objavi zletelo "izpod tipkovnice", ampak res je to nooooroooo. Kdaj vse to nardiš?, kje ti ideje?, na koncu pa še ta udarec, da imaš že vse pripravljeno za leto 2018. A veš, da zdej pa sploh ne bom več rekla, katero mi pošlji (imaš tako ali tako že zapakirano:), saj je ena od druge lepša in te na pergamentu svetovno lepe. Pa še to ti povem, da imam pred teboj že prav tremo, tako si hiperaktivna, jaz pa vsak dan bolj počasna:). Pozdravček k tebi, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  11. https://www.rayher.si/izdelek/AA%20PM10067/sablona-precious-marieke-krog-s-snezink

    OdgovoriIzbriši
  12. Ah, pa daj nehaj no ;-) tvoje zvezde so ena lepše od druge. O škatlah sploh ne bi zgubljala besed. Se pa vsekakor veselim tudi tvoje pomladno cvetlične serije. Jaz pa sanjam o morju in 36-urnem dnevu ;-) Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  13. Bo nagradna igra, ali ne? :-))) Nič ne bom komentirala teh škatel. Nima smisla. Samo za voščilnice te bom pohvalila, ker so ena lepša od druge. Te v pergamentni tehniki so pa še posebej lepe. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  14. Resnično samo vau. Vse prelepe. Ti pa pridnaaaa. V moji škatli so 3 :(

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca a ima tvoj dan kaj več ur kot moj in dan ostalih zemljanov? Me vzameš v šolo organiziranja?
    Pergamano tehnika - a ti temu praviš prvo spoznavno srečanje. Daj lepo te prosim.
    Krasne so vse po vrsti.
    Jaz sem pred parimi dnevi dobila še voščilnico za novo leto 2017, ti pa že razmišljaš, kaj razmišljaš, jo že imaš za leto 2019. Občudovanja vredno.
    Na hladilnik si nekateri namonirajo razne slike, ki bi pomagale, da ostane čim dlje zaprt, jaz bom pa tvoje slike po hiši prpopala, da me v rit zbrcajo. Postajaš idol.

    OdgovoriIzbriši
  16. ha ha ha Mojca, pa ti si res neverjetna ... ja še dobro, da jih nisi tudi napisala; no vsaj nekaj dela za december si pa res lahko pustiš :-)))
    Vse so čudovite, krasne, lepe, ampak zvezde iz pavs papirja pa tako zelo lepe, da ne bi rekla, da so začetniške. Karkoli se lotiš, vse je krasno v prvo!
    Ja lej, če nam boš le malo sledila pri CCT, potem bo tudi škatla 2019 hitro polna ... lepo vabljena .-)
    Danes pa ti želim lep sončen dan!

    OdgovoriIzbriši
  17. Joj kako lepo zgledajo na kupu te tvoje lepotke....tudi jaz občudujem tvojo prekrasno belo lepotičko.

    OdgovoriIzbriši
  18. Mojca...mogoče bi lahko v Guinessovi knjigi odprla kategorija voščilnic in ti bi bila prva nosilka te kategorije :-))) Pa vse pohvale za toliko lepotic nakupu.

    OdgovoriIzbriši
  19. Mojca, vrag me bo vzel, od te objave, no vseh. Saj so vse perfektne. Pausice so posebne, najbolj se mi pa smeji tista z vijolično roza seguini.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...