ponedeljek, 10. april 2017

OTROŠKI ALBUM DRUGIČ IN TRETJIČ

Drugi otroški album je že malo večji (sem bila že bolj pogumna) 20cm x 22 cm in ga bo dobila moja vnukinja za 3. rojstni dan. Prva in zadnja stran je zaščitena z kovinskimi koti, bilo je ogromno packanja s stencil šablonicami, distressi oxide, tempero,....



....mama medvedka (CC).....
Fotografije bodo tudi izrezane s temi šablonami.

...kakadujček, ki sameva na veji in čaka na fotke....

....in ta opica (CC), ki visi s to tablo na glavo:-)).....

....ježka, ki ne vesta, ali bi šla na randi ali ne????.....
....na zadnji pa samo packanje in v levem kotu (v živo se bolje vidi...fotograf je čisti amater!!!) stencil šablona kotna rožica.

Kovinska šablona krogi in pravokotniki z nestiji so ustvarjalni pripomoček "Najlepšega para" brez katerega se preprosto ne da več ustvarjat...dajem v galerijo april 2017.

Tretji pa je nastal na delavnici pri Marini, ki ste se jo udeležile kar nekatere blogerke in ker smo vse delale enakega , vam ga pokažem samo na parih straneh.





Naredite si lep teden....hvala za vse vaše obiske in komentarje.

19 komentarjev:

  1. O, Mojca, krasno si naredila ta album. Vnukica si bo lahko že sama izbrala fotke, ki jih bo shranila noter. Čudovito darilo.
    Tudi ta iz Marinine delavnice je lušen, samo ti si že profi v izdelovanju albumov.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem čakala na tale drugič. Se vidi da je za tvojo vnukico in si se potrudila, da je veselje pogledati vse skupaj. Lep je seveda tudi ta, ki si ga izdelala pri Marini.

    OdgovoriIzbriši
  3. Spet dva prekrasna albuma, ki ju prav tako kot prvega občudujem odprtih ust. Prava mojstrica si in mislim, da bi lahko ti vodila delavnice, ne da bi se jih morala udeleževati. Oba sta prava paša za oči. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobr ti laufa. Mislim, da se jih sploh ne bom lotila, ko pa ve to tok faj nardite. Bom rajš tebe al pa Martino fehtala, da mi ga nardita 😆.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi ta dva sta čudovita in verjamem, da si zdaj že povsem brez treme in da bi ti še en šel gladko od rok.

    OdgovoriIzbriši
  6. Gre ti že kot namazano. Pravi "stroj" za albume si postala :) Oba ljubka, vesela in pisana. Takšna kot so otročki.

    OdgovoriIzbriši
  7. a zdaj pa še albume drug za drugega razutaš?! itak, ni da ni, česar se lotiš, v nulo! le kako ti vse to uspe ... bravo, nekoč upam, da bom znala kaj podobnega ...

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasen album....zame je to znanstvena fantastika...

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Mojca...poleg tega, da si zlata punca in super ustvarjalka, si tudi krasna babica...srečka tvoja Zara, da bo imela tako lep album za spomin...

    OdgovoriIzbriši
  10. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudoviti so vsi trije albumi. Z njimi je veliko dela, ki si ga ti odlično izpeljala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo Mojca, tole si vzela pa čisto zares :-)) Fantastična sta tudi druga dva in res jih je pravo veselje pogledati. Kako krasna bi bila šele v živo ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Vidim, d asi ppololnoma notri padla v albumčke ;). Obvladaš in mala slavljenka bo zagotoov presrečna ko bo dobila albumček v roke :).

    OdgovoriIzbriši
  14. WOW!
    Zgleda hudo dobro! Vsaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  15. Vidim, da je bila delavnica uspešna in si zdaj na polno zaštartala z izdelovanjem albumov. Ko bom velika, bom ti in bom tudi velko ustvarjala...dokler še rastem, pa počasi stopicam za tabo in mi kdaj pa kdaj vendarle tudi uspe kaj ustvarit ;-) Super albumi!

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala za povezavo - se je res izplačalo priti na obisk - prelepo!!!
    Majda

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...