petek, 7. april 2017

ROŽICE, METULJČKI in

vse kar paše zraven ko se spomnimo na pomlad.








Tole je šele bilo pravo packanje....akvarelne barve za osnovo, špric z vodo, črna tempera, bela tempera in čisto na koncu še bela ink blazinica, da zabriše grobo črno barvo. Embosirana štampiljka metuljčice in še sprintan stavek v angleščini ....

gre na *183.izziv Craft-alnice , kjer želijo videti voščilnico z angleškim napisom. Ker pa je ozadje narejeno z akvarelnimi barvami, jo dajem na ogled še k Tini in Vladki .



Zadnja voščilnica pa je narejena s pomočjo distress oxide blazinic in pa stencil šablone preko katere sem mazala prozorno texturno pasto. Da krasen prozoren in nenavaden sijaj. Za pikico na i pa še  velika kovinska šablona "Najlepšega para" - čestitke...galerija april 2017 .

Mene in še nekatere čaka jutri delavnica, kjer bomo izdelovale otroški album (Marina) ....mi je pa  uspelo sestaviti že 2 otroška albuma v tem času, ko sem čakala na delavnico. Manjka samo še vezava in ju pokažem.

Zdaj pa čisto zares....lep vikend vam želim.






18 komentarjev:

  1. Res prava pomladna objava, polna rožic in čudovitih barv. Spet si bila pridna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa dobr, a ti nč ne spiš ?? Jaz še komentiram ne yok hitro, kakor ti limaš objave z po petimi voščilnicami. Krasne so čisto vse po vrsti.
    Hvala, da si z nami v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo, obožujem rožice in tvoje so prav neverjetne, krasne tehnike, česa vse se ne spomniš ... nameravam enkrat tudi poskusiti to temno ozadje, podobno kot sem zadnjič videla pri kristini, pa da vidimo, če so kakšne šanse, da mi rata ...
    uživaj na delavnici!

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet imaš veliko za pokazat, pa kdaj vse to narediš? Uživaj ju3 na delavnici (zakaj pa sploh greš, saj že znaš delat albume ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tega nisem vedela, ko sem se prijavljala na delavnico!!!!

      Izbriši
  5. Mojca, kakšna pisana, vesela in rožnata spomladanska objava. Packaš, mažeš, špricaš ... potem pa nastanejo takšne lepotičke.
    Delavnice pa res skoraj ne potrebuješ :) Ampak vem, da boš odnesla marsikaj uporabnega. Pa še v dobri družbi boš, kar največ šteje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lepo Mojca, vsega po malem, skupaj pa čudovita celota... Vila me je najbolj očarala, v prvi fazi, ker obožujem pravljice in nato - čudovito ozadje... Sem kar odplavala na lov za sanjami...
    Mene jutri čaka plesni seminar, ti pa uživaj na delavnici še zame, Majda

    OdgovoriIzbriši
  7. Seveda, rožice in metuljčki, pa čudovita vila, ozadja v pomladnih barvah, skratka vse štima in je prekrasno.

    OdgovoriIzbriši
  8. Same lepotičke si naredila, pri prvi so mi zelo všeč rože, take posebne so. Uživaj jutri na delavnici in hvala za sobotno druženje. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Kar zavidam ti ustvarjalno vnemo in to, da ti vse rata. Tehnike, pripomočki, oxide blazinice. Vse je zanimivo.

    OdgovoriIzbriši
  10. oh kako je sve krasno!
    vila mi se jako sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca, sem te kar pogresala, ampak vidim, da prav nic ne pocivas in si zelo pridna. Same lepe stvari si nam nanizala. Sem te pa danes videla na posnetku, ko se je Marina javila v zivo z delavnice ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Poslušaj ženska, še dobro, da ni še več izzivov, delavnic in temu podobnega, kajti potem bi pa resnično morala dati v sedmo:). Prav vse je simpatično in dodelano, vila mi je pa najbolj sedla na srce:), tako lepo lebdi tam nekje ... in definitivno sledi svojim sanjam:). Pa tale z distress oxide je nobl - jaz ša navadnih distresov nimam na pretek:). V glavnem bodi fajn in verjamem, da si se včaraj pri Marini nadelala, mene je ta delavnica do konca uničila:)). Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca...krasne so vse po vrsti!!! Lepo te je spet videti...in to v cvetoči verziji :-).

    OdgovoriIzbriši
  14. ooo, koliko enih lepotičk na kupu. Ampak akr se mene tiče zmaga tisto akvarelno ozadje z metuljčico.

    OdgovoriIzbriši
  15. Krasen šopek čudovitih voščilnic, ena lepša od druge :-)) Prava ima res čudovit šopek rožic, angleška pa fantastično ozadje.
    Vesela, da si eni dodala angleški napis in se tako prijavila na izziv v naši CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  16. Se slinim po ekranu in ostajam brez besed. WAW bo moralo biti zadosti v tem trenutku ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. Čudovito Mojca.
    Hvala, da si ustvarjala z nami v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...