četrtek, 1. junij 2017

30.5. PRAZNUJE....

naš tretji otrok....spet je moralo malo dišat po glasbi...po možnosti kitari. Ni več nobene ideje in aleluja   za Pinterest in hvala lepa vsem tistim, ki znate in to objavite, da druge lahko kopiramo....no, ni čista kopija, je pa kar precej.

Žice so prave in so me prav pošteno zafrkavale, zato ta cigu-migu. Jih bo Tim  pa sam "naštelau" in uglasil:-))...(nekaj pa pob lahko sam naredi!!)
 Srček kot trzalica  je "Najlepši par" , prav tako krogi z nestiji.  Srček pa sem še pošteno  polila z glossy accent lepilom, da se lepo sveti

Druga, ki je praznovala ta dan pa je  Barbara . Letos sem jo "obarvala" v zeleno barvo in po navdušenju sodeč, sem uganila.



Zadnjih 3 dni sem bila brez interneta...konec sveta!!!!, šele danes sem spet prišla med "žive"....groza, še najbolj grozno pa je to, da smo tako okupirani s to mašino (sama služba, hobi,...), da se začnemo tega zavedati šele, ko le-tega vzame hudič. Včasih bi bilo prav fino (in tudi navadili bi se), da bi ta vrag crknu vsak mesec za najmanj 1 teden......no fino, že kličem hudiča!!!!!
Lepo se imejte, naša gre na jug za par dni prekontrolirat morje in njegovo temperaturo...če bo premrzlo, bo treba malo zakurit....sezona še malo, pa se bo začela.Uživajte  in hvala, ker zavijete k meni.

11 komentarjev:

  1. Vedno obožujem kitarske voščilnice,krasno si jo skomponirala. In vse najboljše timu.
    In kakšna fascinacija za barbaro, ja, zeleno, ki te ljubim zeleno.
    Uživaj na morju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res lepo izstopa srček. Sama voščilnica je super. Pa tudi tista z rožicami...wow.

    Lp, Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  3. :-) Naj se ima vaša super na morju - tudi za vse nas, ki ostajamo!
    Voščilnici pa spet oh in sploh cart - glasba se sliši do mene, pa cigu migu tudi (sem poskusila uglasiti, pa na daljavo ne gre, bo res moral slavljenec zavihati rokave...) Tudi cvetlična s spremljavo zeleno zeleno nežno boža in lepša današnji dan. Uživajjjjj, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja za poba ... pa tudi zelena čestitka z obeskom ne izgleda švoh ... slavljenka je bila zagotovo zelo zadovoljna ... Lepo se imej na morju ... :o)

    OdgovoriIzbriši
  5. Se mi je kar zdelo, da boš počasi pobegnila na morje. Ne kliči takih stvari, le kaj bom brez interneta 3 dni ali celo celi teden :) Čeprav na morju sem brez tega kar 3 tedne in je super, doma pa ne gre :) Odlično si obdarila Barbaro in opravila nalogo za svojega sina. Naj mu bo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uh, tri dni brez interneta, če ga potrebuješ za službene stvari je prava mora. No, glavno, da si preživela :)
    Lepo si ustvarjala za Tima in Barbaro. Ja, imaš prav, nekaj pa naj fant sam porihta :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti kar na morju uživaj brez interneta, doma ga pa pri miru pusti 🤣
    Lepo glasbeno voščilnico si naredila sinu in tudi ta za Barbaro je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super voščilnica-kitara in všeč mi je srček-trzalica. Nakit in voščilnica za Barbaro sta perfektna.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako dobra je voščilnica s kitaro. Zelo lep je tudi komplet za Barbaro.
    Morje, komaj čakam :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. MOjca ... kako si se potrudila za sinka! Ja, strune si bo pa že sam naštelal :)) in trzalica-srček ... mami ... pa jaz se kar topim! No, topila sem se pa tudi ob tvojem pozornem darilu ... Hvala, iz srca hvala za nov modni dodatek in prelepo voščilnico!

    OdgovoriIzbriši
  11. Hudirja Mojca, a veš, da me tvoj blog ne mara :). Tole objavo sem že komentirala pa sedaj vidim da ni mojega čvekanja poleg... V glavnem Za sinovo voščilnico kapo dol, tako an ideji s pravimi strunami kot trzalico. Ma nakit in mačehe so pa tokrat TOP :)!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...