četrtek, 7. september 2017

BREZ KALORIJ...+problem!!!

...problem pride na vrsto na koncu, na začetku pa  papirnata  tortica, ki bo razveseljevala otroke v vrtcu, ko bodo proslavljali svoj rojstni dan. 36 koščkov in to brez kalorij....razen pri meni....že ko gledam v sliko se redim!?!?




 
Voščilnica za 50-letnika....tale mi je pa dala za dihat. V moji največji ustvarjalni krizi gre možakar praznovat svojo 50 letnico!?!....in ker je to naš honorarni sodelavec in sem med povabljenimi se pač šika naredit vse doma........Resnično nisem imela nikakršne ideje zato sem bila trdno odločena, da me pač ne bo hudič vzel, če bom enkrat kupila eno tapravo moško in pustila denar še kje drugje in ne samo v ustvarjalnih trgovinah. Na koncu pa....katerokoli sem prijela v roke je bila ....ah, zbirčnost pa res nima meje.....Skratka...ne bom napisala da sem jo spackala na koncu sama doma....bom rekla še grše....za moške je itak vse dobro:-)) (pa naj mi ne zamerijo!!!!)....
 

 
Ker je številka 50 kovinska šablona "Najlepšega para" gre izdelek v galerijo september 2017.
 
Zdaj pa problem......Nikakor ne morem pustit komentarja pri
 Martini , ker mi preprosto na koncu komentarja ne da opcije "komentiraj". Preprosto se naredi samo bel velik pravokotnik in to je to. Včasih sem se lahko "obesila" kateri na odgovori, zdaj pa niti to ne, ker mi tu  ne izpiše "odgovori kot", ker pusti okvirček prazen (pri drugih mi napiše možnosti "google, live journal,wordpress,...). Ima katera kakšno idejo, kako lahko to rešim????? ...ali pa  je posredi kakšen Martinin vudu trik!!!!!
 
Pri drugih pa....če ni komentarja....računalnik ni nič kriv...naša je glavni krivec...!!!!!
 
Pa lep dan vam želim in upam, da se "vidimo" od zdaj naprej bolj pogosto.
 

12 komentarjev:

  1. Ob pogledu na tortico se je tudi meni zaluštalo nekaj sladkega. :-) Zelo lepo si jo "spekla". Malčki v vrtcu bodo navdušeni.
    Tvojega problema z Martininim blogom ne znam rešiti. Si probala s katerega drugega računalnika? Ali pa, da "peš" poiščeš blog in komentiraš anonimno?
    Kje sem ostala? Aja, pri moški voščilnici. Čist super si jo izdelala. In sploh ne spada v omenjeno kategorijo. :-)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HVALA lepa....Sonja, pametna ženska si....vedno znova presenečaš s svojim znanjem....a veš, da sem šla poizkusit "peš" iskat blog in sploh mi ni bilo potrebno komentirat anonimno....zdaj bodo pa vsi spet lahko videli moje traparije na njenem blogu!!!!!PROBLEM REŠEN!!!

      Izbriši
  2. Ja, ja, zdaj je pa šlo. Hvala Sonja, hvala vsem angelom in škratom, ki so pustili komentar skozi. Pa ne samo enga, kar 2 ;)
    Torta! Zdaj se še jaz redim, z očmi požrla vseh 36 kosov. Pa kaj ti imaš vse šablone v različnih velikostih? Krasna je in učke v vrtcu bodo veliiike.
    Moška voščilnica pa ... Kaj ji pa manjka? Rože? Ne! Mašna? Ne! Čičke-mičke? Ne! Čisto OK je, za moškega pač. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tole je plastična šablona v treh velikostih, kupljena pa tule http://www.bead.si/sablona-za-papir-kos-torte

      Izbriši
  3. torta je super!
    a čestitka krasna!

    OdgovoriIzbriši
  4. No vidiš Mojca, na koncu se vse reši, več bab več ve:))). Torta vem da bo zginla v trenutku:) in zagotovljeno je čudovito praznovanje. Glede moške voščilnice pa res ne vem, kaj ti je potrebno jamrat, saj je čist "moška", v glavnem da ve in se zave, da jih ima 50:). Lep pozdrav od mene za tebe, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Enkrat se je meni tudi to dogajalo, pa sem šla potem na drug brskalnik in je bilo o.k. Super da ti je Sonja tole pomagala razrešit, ker te je res luštno brat. Krasno torto si spekla in moška voščilnica je super.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uauu, to je pa torta in pol. Voščilnica pa tudi krasna!

    OdgovoriIzbriši
  7. jeeej kako velika in slastna torta :-)) Si se je pa čisto zares lotila, celo v nadstropja si šla.

    OdgovoriIzbriši
  8. Torta izgleda slastna. Toliko kosov tudi pri meni ne bi bilo varnih ;-)

    Ustvarjalno krizo si dobro rešila tudi z voščilnico za 50-letnika. Imam kolegico, ki če ji ne uspe naročit unikatne voščilnice, gre na pošto in kupi najbolj bedno, kar jo najde...in potem "to proda" kot foro slavljencu ;-) Ampak ti tega trika ne boš rabila nikoli uporabit, me sploh ne skrbi zate.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz imam šablono za tortico doma že leto in pol..vpršaja kolikokrat sme jo uporabila? :-) Tvoje mini tortice povezane v celoto so fenomenalne.. moška pa tudi..čisto nič ji ne manjka :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Uh buh cart 100 na uro tale tortica :). Si mi dala idejo za mojo malo - še malo pa pihamo 2 svečki, samo ti si prej na vrsti :P. A pri vas lahko otroci v vrtec prinesejo kaj za rojstni dan? Tukaj so rekli da nič :(. Moška voščilnica se mi orngi dopade in zagotovo je daleč od stila "za moškje je vse dobro". S to uro si me že fascinirala takrat zame :).

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...