četrtek, 21. september 2017

VENČEK V "PACKARIJI"

...taki za dušo in umazanimi rokami (distressi, voda, ink spreji). Levi in spodnji rob je embosirana šablona krogci, v sredini pa venček iz kov. šablon CC.



 
Tudi novoletne kuverte počasi dobivajo zunanjo podobo, naslove,....potrebno jih bo dokončat, prilepit še znamko......pa pustimo to....da ne bo ogenj v strehi oz. na blogih 😒😒😒😒.
 

Nova božična zvezda iz trgovine "Najlepši par" in znamka snežak...pobarvano s perla akvarelnimi barvicami.  Polnim septembrsko galerijo .Vse štampiljke so embosirane, drugače pri meni ne gre več...vid je vse slabši, zato si moram nekako olajšati posel....do januarja bo potrebno zdržat. Tolažim se s tem, da  če sem šla slučajno čez črto se z aviona  ne vidi, z ladjo pa blizu ne morejo:-))....ve boste pa zamižale na en uč.

Tako lep je današnji dan, zato vam pošiljam samo še tole....."Sonček je!!!!" Naj bo tudi  vaš vikend tak.


 

13 komentarjev:

  1. Ojej, ti se še z zunanjostjo kuvert tako zelo potrudiš. Pridna punca!
    In čudovit venček na čudovitem ozadju!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen venček,da o tvojih prazničnih kuvertah niti ne izgubljam besed 😊 lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si packala ozadje. Kuverte si pa tako lepo okrasila, samo pazi, da pridejo na prave naslove. Moji sta že 2 zginili :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastično ozadje si napackala na voščilnico. :-) Zelo je lepa. Imaš ti morda preveč časa, da okrašuješ še kuverte? Ali pa spet izzivaš? :-)))) Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  5. To pa je bilo takšno packanje za dušo in sprostitev. Krasna je.
    Oh, še s kuvertami se potrudiš. Mislim, da so vsi poštarji firbčni, le komu so namenjene takšne čudovite kuverte, in kaj šele je v njih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je tvoja voščilnica in bravo punca, še s kuvertami se takole potrudiš...noro, res kapo dol...

    OdgovoriIzbriši
  7. ooo kako lepo voščilnico s krasnim ozadjem si naredila in spletla lep venček :-))
    Ja kuverte so pa občudovanja vredne!

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga moja Mojca, ti si enostavno fantastična in nič ne bo ognja, le ena sama zavist:), kajti potrudiš in narediš vse maksimalno super. Pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Oooo, kako lepo si zaključila še kuverte!!!!Da o super veselem venčku niti ne začnem...kapo dol, punca!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma ti si res i+od hudiča, jaz še mozgam kaj bove letos z Mijo naredile, ti pa že kuverte krasiš :(. Me je sram, orngi sram.... Venček je svetoven in tudi ozadje je noro všečno :)

    OdgovoriIzbriši
  11. This is a really good idea that you have going on. manufacturing
    ดูหนังออนไลน์

    OdgovoriIzbriši
  12. Ha-ha-ha. Brez veze nas dražiš. Smo že imune na tvoje novoletne provokacije. Ne morem verjeti, da si še znamke sama naredila. Ko mislim, da ne moreš več presenetiti. Pa bum. Embosiranje na kuvertah. Ne grem se več ;-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...