torek, 23. januar 2018

ALKOHOL IN PACKANJE

Zdaj smo pa tam...alkohol....bele miške....Vrgla sem se vanj....resnično...Mix  alkoholnih hlapov ....neeee....nisem padla v konkreten alkohol ampak v alkoholne inke...zaenkrat se mi tudi bele miške še ne prikazujejo.....ko si enkrat v tem packanju ne moreš nehat, zato bo kar nekaj objav (približno 17 objav še) na to temo...še dobro, da so zraven škatlice in voščilnice, ker bi drugače pozabila  na druge hlape...papir in lepilo.





Štampiljka    "pozornost iz srca" je "Najlepši par", zato dajem voščilnico v galerijo  januar 2018.

Lep dan vam želim....

14 komentarjev:

  1. Oooo, to so pa moje barve...kako zelo lepa verižica, kar zavidam srečnici, ki jo bo nosila. Sigurno bo važna kot marela :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jaaa, kako je vse to lepo, te barve ... in šablone! super komplet, nimaš kaj!
    a veš, da sem si po tem tvojem navdušenju nad temi inki še jaz naročila prvi alkoholni ink, da vidim to čudo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prefinjen in eleganten nakit. Da ne govorim o voščilnici in škatlici - noro dobro!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hudirja šjora, pa ti si res čisto notri padla - svetovne barve in res obvladaš tole nakitkanje :). Pa šktlica in voščilica..noro všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  5. 17? Sploh še kaj spiš? :-) Čudovit komplet in prelep obesek. Pa pazi, da ne bo belih mišk! :-)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau, kar "sapo" mi je vzelo. Mojčeca, ti si res neverjetna. Čudovite "kreacije". Ogrlica mi je še posebno TOP. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, še 17? Da ne bpdo na koncu bele miške objavljene?😃😃😃🐁🐁🐁 Res si pridna in veselim se nadaljnega spremljanja tvojih objav.Tokratni pa v celoti krasen.

    OdgovoriIzbriši
  8. Še enega komentarja na to temo ne bom dala (glej FB:))- moram pa pod nujno pokomentirati (danes sem si ga do potankosti ogledala) nov izgled tvojega bloga. Kot pri vseh stvareh, si tudi tukaj do pikice vse lepo pošlihtala, vse pregledno in jasno - tudi za telebane:))). No samo v vednost - al se ob tebi zafrustriraš ali pa se odločiš in rečeš - tega se ne grem, se bom raje samo pri Mojci slinila:))). Lep pozdravček in objem, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti si čisto odpiljena ;) Krasne komplete delaš in še najmanj 17 jih lahko pričakujemo? A sploh še spiš?

    OdgovoriIzbriši
  10. Sem imela tudi sama eno obdobje z inki, ampak do nakita še nisem prišla. Čudovito, prevzel me je nakit priznam, ampak ko takole pogledam škatlico in voščilnico in vidim celo kolekcijo, je fenomenalno. Prav radovedna sem kaj vse si še izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  11. Že kar nekaj punc pred menoj se sprašuje. a ti sploh kaj spiš?
    Tudi ta komplet je fantastičen! Ti si res pripravljena na vsako obdarovanje :)
    Bodi lepo,
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  12. Turbo Mojca!!! A samo 17 kompletov? To je pa čisto premalo :) Šalo na stran; čisto na kratko - noro lepi so ti kompleti!

    OdgovoriIzbriši
  13. Noro, prav krasni medaljoni in potem še vse ostalo v kompletu.Supersko!

    OdgovoriIzbriši
  14. Če imaš na zalogi še 17 objav, potem so ti pa res alkoholni inki naškodli :)))) Ampak v pozitivnem smislu. Kot že rečeno, alkohol v malih količinah je zdravilen in dobro vpliva na nas. Nate zagotovo :))) Lepo.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...