torek, 2. januar 2018

DARILNA TORBICA

Novoletne šablone so  pospravljene...dovolj je bilo... Začenjam z novoletnimi obljubami....ja ..itak...ni šans...tudi tega se ne grem več...kaj mi bodo, s seboj prinesejo  samo slabo voljo....trapasta obveznost. Letos bo kakor bo...vsak dan sproti...samo moji dobri organizaciji se pa ne bom odpovedala....treba je obnovit zalogo daril, embalaže, nakita....leto je dolgo, rojstnih dni veliko, želja mnogo.

Papirnata torbica kot darilna embalaža (velikost 25x18x7 cm globine ...v črno-srebrni....s tole sem še sebe presenetila  (razmišljam da jo bom zadržala kar do oktobra...in jo sama sebi podarila za rojstni dan....😜😜😜)


 

Dečve moje....

 


 
LEPA HVALA za vse tole.....💗💗💗.....
 
 

19 komentarjev:

  1. Sretna Nova godina!
    predivna čestitkka!
    super čestitke od prijatelja!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojla Mojca, torbico pa res najbolje da zadržiš, je tolk nobl, da jo boš imela za opero, gledališče ipd.dogodke, tudi za naše srečanje:). Res je super, se sploh ne vid, da je papirnata, kot bi bila iz satena. Ampak da te najprej pohvalim, tvoja organiziranost je res vredna vse pohvale, saj je prav, da nas tako malo dražiš, se vsaj majceno zasekiramo in se brcamo v rit:)-sem kar direkt povedala:)))). Pošte pa ogromno - tako je: kar seješ to žanješ. Pošiljam ti lep pozdrav, velik objem in me ne skrbi, da ne boš ostala taka kot si- ena in edina:), Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Mojca za tele spodbudne besede - nič zaobljub, le akcija!!! Kar bo pa bo! Bova ob zaključku leta naredili evalvacijo, kako nama je šlo, prav?
    Torbica pa - res imenitna!!! Kot prava - se strinjam z Andrejo, da je kot iz satena!
    Prijeten začetek novega leta želim, naj bo spontan in nosi presenečenja - tista prijetna se ve! Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Se povsem strinjam kar je napisala Andreja :) Torbica je res zgleda kot bi bila iz satena. Dobro si zakorakala v novo leto in nas opomnila, da ni počitka :D je treba kar delat :)
    Lep izkupiček novoletnih voščilnic si nabrala...dobro se z dobrim vrača!
    Bodi lepo, in naj ti prvi delovni teden v letu lepo in hitro mine <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem že mislila, da si s torbico pokazala del svoje garderobe za novoletni dunajski ples :) Čudovita je.
    Kupček dobljenih voščilnic pa je krasen.

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca najprej enega srečnega in zdravega 2018! Torbica je res vredna da jo obdržiš zase - se moraš malo pocrtati po vsej tej praznični evforiji :P. Res ti jo je uspelo dodelati v nulo in človek nebi rekel da je samo papir :). Tvoj kupček voščilnic je prav osupljiv in seveda čudovit nabor :).

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite torbice in ta srebrna na črni je ... UH, krasna. Ti kar obdrži kakšno zase. Verjemi, če je ne boš zdaj, si ne boš nikoli naredila druge ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ti kar lepo obdrži to fancy torbico in jo ob pravem času na široko odpri.
    Očitno te imamo zelo rade, da si toliko lepih voščilnic prejela. Si jih zaslužiš, veš!

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim, da bi se za tole torbico splačalo biti priden in pisati komentarje. :-) Škoda, ker si jo že obljubila sama sebi. :-))) Fantastična je, tako kot tvoje novoletne nezaobljube. Sem zraven. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  10. veš kaj, jaz novoletnih zaobljub sploh ne delam. Točno to, kar bo, pa bo in pustim se presenetiti :) Ti si novo leto začela čisto po damsko, s stilom. Samo to pazi, da bo vnjej vedno vse kar rabiš:) Čudovita je!

    OdgovoriIzbriši
  11. Tale torbica pa je res nekaj posebnega, te kar razumem da bi jo najraje zadržala za sebe. Jaz bi jo tudi ;)
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasna torbica. Kot prava. Bi lepo pasala k večerni oblekici.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kaj, kako si jih pospravla? :O Kaj pa izzivi in polnjene nove škatle? :D Novoletnih obljub pa tudi sama ne delam, saj veljajo samo za kak mesec.. Se bom pa trudila, da bom bolj organizirana. In če mi bo uspelo vsaj pol toliko kot tebi bom zadovoljna. :) In tako kot praviš bo kot bo, pogumno naprej v novo leto.
    Ooo tole pa je prava damska torbica za velike dogodke, kar zase jo obdrži in za posebne priložnosti. V novem letu pa naj bo srčno in srečno, naj ti zdravje služi ter obilo časa za vse ustvarjalne podvige, draga MOjca!

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, čudovita torbica. Popolna eleganca za k lepi oblekici in vosokimi štiklami. Prav tako pa lep pogled na kupček voščilnic ki si jih prejela... a ne kako to ogreje naša srčka.

    OdgovoriIzbriši
  15. Počasi se vračam v blogovski svet, sem zadnjih 14 dni živela bolj v zakulisju :)) Ja, odlično si prestopila in prazničnega v rojstnodnevno ustvarjanje. Tale torbica je res super in ti si jo kar podari. :) Krasen kup novoletnih voščilnic si prejela.

    OdgovoriIzbriši
  16. Mojca tale torbica je res čudovita, ti jo kar obdrži. Jaz še vedno pospravljam, pa bo treba malo začet, v januarju praznuje sestra in nečakinji. Krasen je pogled na vse prejete voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  17. Zelo lepa torbica. Krasne voščilnice. Hvala ti za tvoji, ki sta prispeli na moj naslov. Hvala, ti za krasno ogrlico. Vesela kot radio.

    OdgovoriIzbriši
  18. kakšna impozantna torbica, mojstrica si, da ji ni para!

    OdgovoriIzbriši
  19. Thanks for sharing this blog its very informative and useful for use.

    หนังผจญภัย

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...