sreda, 17. januar 2018

KVAČKANA OGRLICA V RJAVEM

Škatla je bila že videna, dodajam samo še kvačkano ogrlico in nastal je tale komplet:






Ste že bile kdaj v takem (skoraj psiho stanju....tud dihat nimaš časa), da se prav bojite, če ne naredite ene stvari danes, kljub temu da si zapisujete boste pozabile....točno to se te dni dogaja z mano...toliko imam idej, ki bi jih rada uresničila v norih 5 minutah, kot da bi se bala da me bo že čez 10 minut pobralo....mogoče je to zaradi tega, ker (objave sledijo še v tem tednu) že 14 dni vdihavam alkoholne inke...belih mišk še ne vidim...mogoče je pa to vendarle dober znak, da sem še vedno prisotna in prisebna:-))....
Lepo se imejte...se vidimo... kmalu.

11 komentarjev:

  1. Mojca pazi da ne boš pregorela - zunaj vladata gripa, kašelj in ošpice ;). Fantastična ogrlica, ki si ji dodala fletno voščilnico, škatlica je pa itaq TOP :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, pazi nase. Vse počaka, sicer pa piši, da ne pozabiš ;) Jaz sem si tudi nekaj časa, kaj češ, EMŠO ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tud mi te komaj dohajamo in dihamo :) Pridna si sto na uro. In res naj bo tako kot piše Moi: pazi nase, da ne boš pregorela.
    Fantastičen nakit in kar zasije ob tako čudoviti škatlici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, krasna je. Pa saj ti si res turbo in se že lep čas sprašujem kako zmoreš? Pa vidim, da tudi ti kdaj komaj dohajaš in dihaš... No jaz sem ves čas v takem tempu in najhuje je ko si glava želi in želi, telo pa ne zmore. Zato, zadihaj in počasi nadaljuj... da ne boš pregorela.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau, svetovno si to naredila. Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi, hi, zarečenega kruha se največ poje... oziroma nadiha alkoholnih hlapov. :-) Verižica je čudovita. Kdaj odpiraš trgovino? :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Le pazi nase, da ne pregoriš...sicer pa piši pridno še naprej boš že enkrat našla listek in se boš lahko dokončala delo 😉
    Ogrlica je čudovita, ravno tako tudi voščilnica.
    Bodi lepo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasen komplet. Ogrlica je čudovita. Podpišem za trgovino.

    OdgovoriIzbriši
  9. Malo alkohola ne škodi, kvečjemu pomaga :) In bodi vesela, da ti ideje tako rojijo po glavi. Ti si jih kar zapisi ali skiciraj in pridno ustvarjaj. Znova čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  10. he he he kako te razumem, podobno je pri meni... kar iz enega v drug projekt skačem :-) Prekrasna ogrlica!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...