torek, 24. april 2018

ALTENEW ROŽICE

Kar precej jih je končalo v smeteh...izgleda čisto preprosto, vzameš štampiljko in odtiskuješ senčenje.... ampak ni čisto tako. Sence so šle po svoje in prvi poizkusi so bili res porazni. Saj ko ti enkrat potegne, potem steče... Ni čisto tako kot pri Darji vendar sem uživala sigurno toliko kot ona.



 

 
Pa še en komplet s prstanom in mini škatlico, da ne pridem iz vaje:-))...




Pri zadnji (modri) so bili uporabljeni izdelki iz trgovine "Najlepši par" ( kovinska šablona krogi in "zate"), pri prvi pa šablone velike številke (80), zato dajem na ogled v galerijo april 2018.

En prav lep dan vam želim.
 

 

 

 

 

 

 

9 komentarjev:

  1. Čaki a sedaj ko imaš žegen od zdravnice si dala pa v šesto in gasa :p? Svetovne vrtnice v vseh barvah, sploh pa v kombinaciji s škatlico :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, ja, sedaj komentiram Jernejo😉-nima mere😀. In ko koment.tebe; super nora si😂. Je la lepo! Pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Mojca, en globok poklon! Si me vsaj predstavljaš, če me že ne vidiš?! Tvoje rož'ce so kot prave in jaz čisto navdušena!!! koliko vsega se mora še naučiti - a bi ti eno mini delavnico pripravila? jaz pridem prec, takoj!
    En velik objemček od mene za tebe, Majdica

    OdgovoriIzbriši
  4. To ni samo šesta brzina :)
    Ja, vem, da te rožice niso tako preproste kot se zdi. Zato pa je končni učinek fantastičen. Krasne voščilnice in škatlica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoje rožice so krasne. Res je, da nastane precej zafušančkov, ampak ko ti enkrat uspe, kar pozabiš nanje. Krasne so, v vseh barvah in lepo se podajo tudi tvoji mini škatlici za nakit.

    OdgovoriIzbriši
  6. No. Fino da še nekdo pove da to štempljanje s temi štampiljkami ni enostavno. Sem mislila da sem totalno nesposobna. No, tebi je super uspelo in naredila si en prekrasen kepček lepih voščilc. Vesela sem zate da lahko spet brez težav ustvarjaš.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...