sreda, 2. maj 2018

TOPLOTNI EMBOSING

Kot mama sem v tem tednu preživela še zadnji maturantski izlet v Španijo...in se oddahnila. Ena velika skrb manj. Delovni dopust na morju je tudi končan, voda ima že 21 stopinj in je pripravljena na kopanje, tako da se sezona lahko že kar začne.

Po dolgem času sem se lotila spet nakita...nekaj novega je nastalo.Tale obesek je narejen s pomočjo Mod podge lepila, bisernih perlic in malenkost bleščic.


Brez škatel mi živeti ni...takole bi se lahko glasil moj moto pri ustvarjanju.


 
Škatla je velika 15x15 cm, satovje je narejeno z Inka gold pasto in stencil šablono. Rožice so domače izdelave, tudi izrez le-teh je bil na roke...  Zaradi lažjega barvanja vedno toplotno embosiram štampiljko. Spodnjo čipko pa sem dobila pri žrebu v trgovini Magic craft shop .
 
Izzivi:
1. Craft-alnica - *210. izziv - toplotno embosiranje
 
Kratek delovni teden je pred nami. Naj bo lep in ustvarjalen.

7 komentarjev:

  1. Bravo mama! Jaz sem pri samo dveh maturantskih izletih skoraj izgubila živce, tako da te čisto razumem. :-) Izdelki pa spet super duper lepi. Škatlice obvladaš v nulo. Všeč mi je zlati vzorec s strukturno pasto.
    Letos sva izpustila majski izlet na morje. :-( Mi je kar malo žal....

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem bila tudi sama pred kratkim na maturantskem plesu nečakinje. Krasni trenutki. Tudi jaz se pridružujem Sonji; bravo mama! Pripravila si čudovit nakit, škatle pa so že kar tvoje blagovne znamke, s keterimi vedno znova navdušuješ. Predvsem me je prevzelo čudovito cvetje. Sama se moram še malo umiriti od prekrasnega potovanja po Avstrijski Tirolski...

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj Mojca sedaj si me pa našla s Španijo- jaz bi šla tudi po tem maratonskem prazničnem šihtanju... V glavnem tudi škatlo in rožice si naredila v barvah Španije in ko sibrekla, da so zrezane na roke, si dobila še en velik waw poleg...in potem ti rečeš, da nimaš idej :-P

    OdgovoriIzbriši
  4. Maturantske zadeve so hvala bogu za mano, saj so fajn ampak, ko so za tabo si pa odahneš.
    Set si krasno ustvarjala, nakit je fantastičen škatla pa tudi. Krasne rožice si naredila.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, zelo lepo škatlico si naredila za čudovit nakit. Všeč so mi embosirane rože in ja verjamem, da se lažje barva, ti pa si se lepo znašla. Lepa je tudi barvan kombinacija.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...