ponedeljek, 12. junij 2017

PUŠELJC IZ SVINČNIKOV

V resnici je en kup izdelkov, a meni se najbolj dopade pušeljc iz svinčnikov, zato tudi tak naslov. Vse te vrečkice z dodatki (beležke ) so narejene kot mini darilca, ki jih bodo naše tamale dale svojim vzgojiteljicam za konec leta. Vsaka po dve.







Izzivi:
1. Craft-alnica - *187. izziv - pentlja
2. Tina, Vladka  - *59. izziv - konec šolskega leta
3. galerija junij 2017 "Najlepši par"(kovinska šablona svinčnik, mašnica, sivka)

V juniju je praznovala tudi Magda , ki v tem času  vneto "boža" svojo sivko na kmetiji in res nima časa ustvarjat.....uživa na drug način....

 Voščilnica je že videna, verižica pa je pol pletena, pol pa nanizana s perlami, vse to pa shranjeno v kvačkanem mošnjičku.

Lep preostanek dneva vam želim in hvala za vaš obisk.

16 komentarjev:

  1. Vau! Krasno ustvarjanje. Vse po vrsti. :-) Za pušeljc iz svinčnikov takoj dvignem roko. :-))) Magda je dobila čudovito voščilnico in darilce. Si kar predstavljam, kako je vriskala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Wauu, meni je tudi strašno všeč ta pušeljc iz svinčnikov! :D Res svetovno zgleda in ideja je ena a! :D Čeprav komplet s sivko nič ne zaostaja ;) Ah kaj vsi paketki kompletki so top! :) Prav tako pa tudi darilce za Magdo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridna si v svojem ustvarjanju in narediš prave male zakladke. Lepa darila za vzgojiteljice in Magdo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, kako zelo lepo in veš, tudi meni je prvi pušeljček najbolj všeč! Toliko nasmehov boš pričarala, da bo svet lepši - tudi meni si ga in moj svet.. je tudi lepši zaradi tvoje objave ;-) Pošiljam pozdravček, da vsaj malo polepšam tudi tvojega, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni kompleti, saj ne vem kateri mi je bolj všeč, ko so pa vsi prečudoviti. Sporočam, da je sestrična na poljanah svoje sivke in uživa. Voščilnica zanjo je prelepa, ozadje in rožica lepo prideta do izraza, verižica pa v krasni barvi, pa še v tako lepi embalaži. Pridna si, da se človek samo sprašuje kako zmoreš vse to....

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito si povezala barvice v pisan šopek. Kompleti so vsi po vrsti zelo čedni. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Poštena darilca si naredila, tkao da vzojiteljici kot tudi za Magdo. Vsekakor se pa strinjam z naslovom objave - svinčniki s pentljo v šopku so zakon ;). Hvala, ker si se pofočkala v CRAFT-alnici :)!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ijeha, čudovito, sploh pa si me navdušila s pušeljcom iz barvic in sivko. Super si, babi in hvala, da si se nama pridružila na izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim babi, da si več kot uspešno pripravila darilca za vzgojiteljici, ampak pušlc je pa res tabol:))). Sem v taki zamudi na vseh koncih in krajih, da kar letim naprej - čao:). Andreja

    OdgovoriIzbriši
  10. O, super darilaaa. Pušeljc iz svinčnikov pa res zmaga. Čist premalokrat uporabim tole šablono. Hvala, da si me spomnila nanjo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna darilca vzojiteljicam, res tisti pušeljc zmaga, še posebno, ker je za CRAFTalnico ;)
    Pa darilo za Magdo, krasno in še skvačkana malha, ej, pri tebi se človek samo še čudi.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mislim, da bodo učiteljice kar vriskale od veselja zaradi tako lepih darilc in tudi gospa Magda lahko zavriska.

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasna darila za vzgojiteljice si pripravila in nanje dodala lepe pentljice :-)) Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
    Tudi darilce za Magdo je čudovito in prav vesela ga bo!

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako lepo si zavezala pušeljc iz svinčnikov, no barvi. Tudi sivka in vrtnica sta super sam barvice pa res zmagajo.
    Pa kok lepo darilo je dobila Magda, pridna čebelica si.
    Hvala, da si se nam pridružila v raft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši

"R" kot RUMENA

 Otroška, ki je narejena z novimi papirčki  Wayanay Craft Bird  ....ozadje so akvarelne barve in 3D teksturno ploščo iz  Darilnice Klavdija ...