Skupno število ogledov strani

četrtek, 31. julij 2014

HOJLA VSEM

 Lep živjo vsem, ki zaidete na moj blog. Ne, nisem vstala od mrtvih, tudi naveličala se nisem ustvarjanja (ravno nasprotno). Čofam po morju in se sončim - JA ITAK. Moj dopust pride konec oktobra , začetek novembra, ko nimam več gostov v apartmajih. Do takrat pa bom lepo pedenala moje goste od spredaj in zadaj, da bodo zadovoljni in še kdaj prišli . Kofetek, terasa, pogled na morje, malo kopanja , sončenja ... poleg pospravljanja in kuhanja na morju si privoščim tudi to (da ne bo katera mislila, da res samo delam - če si znaš dobro organizirati lahko počneš veliko stvari).
 Jaaa... tudi klekljam in to na veliko....nakit...v različnih barvah , upam, da mi ga bo uspelo potem še sestaviti skupaj in seveda pokazati.

Eno  VELIKO OPRAVIČILO VSEM MOJIM PUNCAM NA SPLETU.  Ker tako za malo dni prihajam domov (na morju  pa še vedno nimam interneta) nimam časa prekomentirati vseh mojstrovin, ki jih objavljate na svojih blogih. Pridne ste 100 na uro. Obljubim pa, da si bom septembra vzela čas in pregledala in prečvekala VSE  vaše objave. 100%.

Danes pa res po dolgem času ena škatlica - torbica. Še moj podpis na tagec in darilce v notranjost torbice in je darilo.( NNNP - nič nas ne sme presenetiti)
Uživajte v teh "lepih" julijskih dnevih. Še nekaj dni bom dihala celinski zrak, potem pa spet v Dalmacijo. Bo pa tako hitro minilo, še malo pa bo spet šola .... včasih se sprašujem če samo meni čas tako hitro beži ???

Uživajte, ustvarjajte, tiste pa ki se odpravljate na dopust - naj bo lep, topel, ustvarjalen in miren. čao10 komentarjev:

 1. Čao šjora! Lepo te je zopet brati - sem prav pogrešala tvoje objave, da me nasmejejo v tem turobnem poletju... Luštna torbica je nastala, da pa ustvarjaš na polno sploh ne dvomim :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Koooončnoooo ;))))) Tako kot Jerneja sem tudi jaz pogrešala tvoje objave, al pa saj malo glasuuuu...da nam malo popestriš bloge s svojimi reeees zanimivimi komentarji, ki človeka spravijo v dobro voljo !!! Čudovita torbica in vidim, da se lahko v prihodnosti nadejamo spet lepih iz zanimivih izdelkov. Draga Mojčica, uživaj tam kjer ti je lepo!!!
  Objemček, Jana

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo, da se tu in tam oglasiš :-) Vidim, da se še nisi naučila lenariti :-) Torbica je super!

  OdgovoriIzbriši
 4. Ojla,
  sem vedela, da ne počivaš :). Torbica je zelo luštna.
  Lepo bodi, Janja

  OdgovoriIzbriši
 5. ohoj, sem slišala, da si na morju! saj je tudi to kar počneš, ustvarjanje. kaj pa še za svoje goste naredi oz. tam lahko ponudiš še svoje krasne izdelke v prodajo namesto, da bi hodili po štantih v dalmaciji, hahaha. Uredi si še lastno trgovinico v svoji hiši na morju.
  lepo uživaj, uživaj v vlogi babi - boš kmalu 2x - jaz sem srečna v tej vlogi. lep pozdravček

  OdgovoriIzbriši
 6. Ku-Ku .-)
  Lepo, da zopet ustvarjaš in tale torbica je čudovita! Mak se nanjo zelo lepo poda.
  Pozdravček :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Predivan rad. A ti samo uživaj na moru i dalje.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 8. Super, da si se nam malo javila. Uzivaj v tistih vmesnih, nedelovnih trenutkih. Ampak ti tak obvladas organizacijo casa in si znas vedno vzeti cas zase in za ustvarjanje. Tudi tale izdelek je super.

  OdgovoriIzbriši