nedelja, 15. junij 2014

SPET NEKAJ NOVEGA - ČISTA FANTAZIJA

V desetih letih se je v moji "ordinaciji" nabrala tudi barvna žica različnih debelin - obstajajo 0,3mm, 0,5mm in 0,8mm. 0,3, ki je najtanjša ponavadi porabim pri kvačkanju  ogrlic (tudi ta objava še sledi), ostale  debeline pa so najboljše pri zvijanju in oblikovanju nakita.

 Delavnica    v  http://papin.si/ , "bor mašina"(slovenska beseda - jo še iščem), s katero zvijaš  0,5 mm debelo žico, nekaj ostankov perlic, osnova za prstan , ura in pol zabave z  uka željnimi ustvarjalkami ter Anjina brezkončna domišljija in potrpljenje  .
 Nastane pa tole - meni osebno ČISTA FANTAZIJA. Vedno sem navdušena nad novitetami, ta delavnica pa je prekosila moje navdušenje.

PRSTAN IZ ŽICE

 




Mene je to navijanje tako navdušilo, rezultat mi je bil fenomenalen,  tako da bo mašina ostala kar v moji delavnici (možu jo bom pa posojala, če jo bo rabil) .  Glede na moje navdušenje bo domača naloga tako izdatna in bo sledila invazija nakita iz žice.
 
Prav lepo in mirno nedeljo vam želim. Do jutri pa .... čao in lepa hvala  za vse vaše komentarje.


12 komentarjev:

  1. Všečkam tole čisto fantazijo in res je fenomenalna :)! Ko bom velika bom znala tudi kaj takega, do takrat pa se bom samo slinila nad tvojimi objavami in ostal pri kljekljanemu nakitu.

    Beseda za mašino pa je vrtalnik, čeprav se bormašina sliši bolj fantazijsko :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da bom do jutri, do službe, uspela zapreti usta :-))) Krasni fantazijski izdelki so nastali. Pazi, da možu ne pokvariš vrtalnika! :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan prsten. Za mene je ovo bila čista fantazija i tako će i ostati. U kreiranju nakita imam dvije lijeve ruke. A prstane obožavam, pogotovo ovako velike.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Wwwwwaaauuu Mojca to pa je čista fantazija in lahko te samo občudujem. Krasno si spletla prstanček in mu dodala fantastične barve.
    Lep teden ti zelim, Jana

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca noroooo ;) kako je pa to lepo ;) res si me navdušila ;) komaj čakam kaj novega boš ustvarila ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuauu noro, mi je všeč, mož tko ne rabi vrtalnika :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sem še ena, ki ne more zapreti ust:)), prekrasen prstan, kako lepo, da nekateri tako noro fantazirate.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  8. Jojjjj kako je čudovit ♥. Odlično ti gre navijanje žice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Tole tvoje zvijanje...mislim, res je čudovito. Vsi izdelki so nobel, kar ne morem verjet, da je tale prvi! Super.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...