Skupno število ogledov strani

nedelja, 25. marec 2018

ŠKATLA V CVETJU

 
Ekola, operacija oči uspela, pacientka ni umrla, bom pa umrla v želji po ustvarjanju , ker imam enomesečno prepoved matranja oči. Sicer mi je dovoljeno.......iz treh ur (sem pač večni optimist)  sem z zdravnico zglihala na 30 minutno ustvarjanja v katero je všet tudi računalnik in TV....pol ure!!!!!...glihala sem kot stara čarovnica a se ni dala....hudimana, česa naj se lotim za te pol ure? Glede na to, da pa se vid zelo izboljšuje, bom kar upoštevala...za vse bo še čas.... 
 
Škatla za nakit...rožice so iz foamirane pene...velikost pa je 19x14x3.
 Lep konec vikenda vam želim.

17 komentarjev:

 1. Ooo, sem vesela zate, da je operacija uspela, le pazi zdaj na svoje oči, saj bo za vse še čas.
  Škatlica pa prelepa, rožice so čudovite in nekaj posebnega.
  Drži se.

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasna škatlica.
  Le pazi na svoje očke, da ti bodo lahko spet dobro služile.

  OdgovoriIzbriši
 3. Oj, Mojčica, dobrodošla med živimi (beri ustvarjalkami ;) Bila si pogrešana, na učke pa le pazi in ne naprezaj jih preveč, za vse bo še čas.

  OdgovoriIzbriši
 4. Mojca, super, ker je operacija uspela. Sedaj pa le še čuvaj oči, da si opomorejo ...
  Čudovita škatla s krasnim cvetličnim aranžmajem.

  OdgovoriIzbriši
 5. Mojca ti kar šparaj učke, ustvarjanje lahko počaka, bo pa verjetno težka. Šaktila je tipi topi in super barvno uskaljena. Vidim, da imaš novo obsesijo, tale pena te je zasvojila skorja tako kot božične zvezde :).

  OdgovoriIzbriši
 6. Wau, koliko lepega cvetja!
  Mojčka, še enkrat hvala za prečudovito darilo, res sem se ga razveselila. Zdaj veselo roma z menoj in krasi moj dekolte :D
  Mojca, naj ti še tu napišem, potrudi se in ne obremenjuj oči, daj jim čas, da dobro okrevajo. Vem, mesec dni je za strastno ustvarjalko res dolga doba, vendar se splača potrudi. To ti res povem iz lastnih izkušenj.
  Želim ti uspešno okrevanje.
  Danica

  OdgovoriIzbriši
 7. Mojca, zelo sem te pogrešala. Pazi na oči saj boš imela še veliko časa za ustvarjanje. Tvoji izdelki in komentarji so enkratni. Želim ti hitro končno zdravljenje in ponovno vrnitev v celoti. Pozdravček Aleksandra

  OdgovoriIzbriši
 8. Pazi na oči, jaz že cel teden "jočem", takšno vnetje imam. Ustvarjanje bo počakalo, čeprav te razumem, a vse ima svoje prioritete. Želim ti čimprejšnje okrevanje. Tvoje rožice so čudovite in se lepo podajo škatlici.

  OdgovoriIzbriši
 9. Jaz pa sem se že vmes spraševala, kaj se dogaja s teboj, ko ni bilo objav. Me veseli, da je bila operacija uspešna. Zdaj pa le lepo počivaj in potem bo še veliko časa za ustvarjanje. Krasna škatlica je.

  OdgovoriIzbriši
 10. Mojca, ti kar poslušaj zdravnico. Oči so le oči. Saj bo mesec dni hitro minil, potem pa boš lahko spet bolj intenzivno ustvarjala. škatlica je pa zelo lepa. Pozdravček, Marija.

  OdgovoriIzbriši
 11. juhej za uspešno operacijo, počivaj, za ustvarjanje bo še ohoho časa :-)

  OdgovoriIzbriši
 12. Jaz pa sem se že vmes spraševala, kaj se dogaja s teboj, ko ni bilo objav. Me veseli, da je bila operacija uspešna.Mojca, ti kar poslušaj zdravnico. Oči so le oči.Tvoji izdelki in komentarji so enkratni. Želim ti hitro končno zdravljenje in ponovno vrnitev v celoti.

  OdgovoriIzbriši
 13. thanx for the nice article...here we have shared some best article and speech for children's day speech in english and hindi

  OdgovoriIzbriši