sreda, 12. november 2014

HVALA za prijaznost

Več glav več ve...pravi naš pregovor in res je tako. Barvanje z distresi, akvareli,...ni tako enostavno, da pa se ga naučiti. Pri meni gre to postopoma, vsak nasvet šteje in je dobrodošel.

Včeraj sem ga dobila od Vladke in poizkusila sem. Barvala sem z distressi in nekaj z akvarelnimi barvami.  Nisem še čisto zadovoljna, vendar se premikam ...počasih in vztrajno,....ni važno...jaz vidim napredek.
Samo pogruntat moram še, kako slike naprintam na akvarelni papir, ker je debelejši in zaenkrat si ga še ne upam vtaknit  v moj laserski tiskalnik. Kakšen vaš predlog bi bil zelo dobrodošel.

Mašnica, rožice in krilce sem naredila frfotajoče ...dvojno in ga 3D prilepila .

- eko papir,
- stencil šablona pismo,
- kovinska šablona okvir,
- štampiljka "Najlepši par" za prijaznost in srček,
- kovinska šablona "Najlepši par" hvala,
- distressi,
- 3D blazinice,
- benerčki pa se mi zadnje čase tako dopadejo, da sem jih naredila kar na zalogo.









Izzivi:



3. http://cutedaisymay.blogspot.com/, lot of laywers,






Zato hvala  Vladka , hvala vsem, ki ste tako prijazne, da svoje znanje delite z drugimi ustvarjalkami.

Lep dan vam želim. 




21 komentarjev:

  1. Frfotajoče krilce je zakon. Vaja dela mojstra in res ti gre barvanje čedalje bolje od rok.

    Akvarelni papirj dobiš tudi mehkejši oz v nižji gramaturi, tiskalniki pa načeloma nimajo težav z gramaturo klasičnega šeleshamerja oz. tja do 250 g bi moralo iti skozi brez večjih težav - odvisno kakšen je podajalni valj...

    OdgovoriIzbriši
  2. mojca, tebe je kar težko sledit, haha, no, šalo na stran. občudujem tvojo vsestranskost - ni da ni, da se ne lotiš in verjamem, da ti bo tudi nasvet, ki si ga dobila prišel prav ! sem tudi sama vesela, da lahko preberem od vas čestitkaric, kako se kaj naredi in predvsem s čim!
    voščilnica je super!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  3. o, kako sem vesela, da sem ti lahko dala kaksen nasvet in da si ga tako hitro preizkusila :) Ja, vaja dela mojstra. Glede printanja preizkusi najprej kaksen tanjsi akvarelni papir. Mogoce celo za zacetek preizkusi kar tistega iz solskih risalnih blokov. Moj printer sicer printa brez tezav na debelejsi papir, ce pa tudi tvoj, bos morala enostavno preizkusit. Super je tole frfotajoce krilce in "strleca" pentlja. Oboje ustvari super 3D ucinek.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, zelo lepo si pobarvala deklico. Glede printanja pa ti žal ne morem nič svetovati. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna zahvalnica
    in res lepo pobarvan motiv
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. noro Mojca, le kje dobiš ideje ;) superca ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. baš slatko..
    što se tiče bojanja akvarel bojicama i sama sam još u pokusnim vodama, nekako mi ne ide..
    ali vjerujem da će ti već netko to objasniti kome to bolje ide, ima i na youtube dosta tutorijala, no opet meni ne ide...nešto krivo radim
    Svaka tebi čast, vješta si i savladat ćeš i to! veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  8. Ljubka je tale deklica v rdečem.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako simpatična deklica v rdeči oblekci. Lepo si jo pobarvala in ja, vaja dela mojstra. Glede printanja - jaz printam na 190g akv. papir http://www.rayher.si/katalog/750/za-akvarelne-barve#!pagesize=16
    in gre skozi printer brez težav, 300g mi pa ne vzame. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Very sweet card and I love the dimension! Thank you for sharing at ATSM.

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca ti pa res znaš poslušati in upoštevati nasvete. :-) Deklico si zelo lepo pobarvala (lasje so bomba), ideja s paper piecing-om pri mašnicah, rožah in krilcu pa je prva liga.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, krasna ti je čestitka. Motiv je odličan. Samo nastavi bojati.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovita voščilnica in lepo pobarvana deklica. Zelo všeč mi je frfotajoče krilce in pentljice v laseh v 3D izvedbi. Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, hvala tudi tebi za vse vesele objave in množico tehnik, ki nam jih predajaš :-) Tole je tako ljubka zahvalna voščilnica, da je bi bil vsak ZELO vesel. Pentljica in krilce mi je mega...prava pikica na i. Se kmalu vidimo!!!! Komaj čakam!

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca z prelepo deklico se boš zahvalila. Všeč mi je 3D izvedba rožic, pentlje in krila. Ja in kot je Zvonka napisala: tudi sama vzamem lažjo gramaturo, ker 300 g ne sprinta. Pa še to: print pusti nekaj časa, da se fajn posuši. V nasprotnem primeru se kartuša oz. prin zelo rad razmeže, ker je občutljiv na vodo.
    Lp, Jana

    OdgovoriIzbriši
  16. I think you have done an amazing job with this image, a beautiful card, thank you for sharing with us at Whoopsi Daisy this week, best of luck xxx

    OdgovoriIzbriši
  17. Such a beautiful image, brought to life with your amazing colouring. So very pretty! Thank you for joining the gallery at ATSM!
    ~c

    OdgovoriIzbriši
  18. Awesome dimension card! Love this so much. Thank you for sharing at ATSM.

    OdgovoriIzbriši
  19. Sweet card :) thank you for sharing with ATSM !

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...