torek, 3. februar 2015

ZA DVIG USTVARJALNOSTI IN VOLJE

Ustavilo se je, papirčkanje,...cel teden že premetavam šablone, štampiljke, hodim iz ene delavnice v drugo, pa nič. Gledam skice, ki jih je malo morje, pa spet nič. Kar naredim je en velik zmazek. Saj vem, da to občasno doleti tudi vas, meni se pa že prav "fržmaga". Tinine nove  šablone so cel teden čakale, da jih primem v roke, čeprav sem bila ob prejemu navdušena kot majhno dete. V sekundi gredo ideje....k sosedovim ali pa kam drugam.    Očitno že tako mora bit.

V tejle voščilnici sem končno uporabila :

- z distressi pobarvana  štampiljka Bildmalarna - Mimosa (Christmas flower)
- kovinska šablona "Najlepši par" - nova kolekcija okvirčkov, (dajem na ogled v galerijo)
- štampiljka napis "Najlepši par" - nova kolekcija,
- štampiljka "Najlepši par" srček,
. kovinska šablona Marianne ključ,
- kovinska šablona mini rožice, ki sem jih dobila za bohlonaj od Tine (Tina hvala še enkrat),
- polperla,
- robni luknjač in
- 3D blazinice, ki so dvignile okvirček.





Ključ za dobro voljo je lahko  že kupljena rožica ali pa čebulice hijacinte, ki sem jih posadila v lonček in so se ravno ta teden tako lepo razcvetele in zadišale po jedilnici. 



Želim vam lep teden, hvala, ker me boste obiskali in pustili komentar. 



17 komentarjev:

  1. Joj, včasih res pridejo takšni trenutki ali pa kar celi dnevi, ko se ustavi. Verjamem, da ji vsake toliko doživi vsaka ustvarjalka. Ampak tvoji voščilnici se to prav nič ne pozna in očitno je muza našla pot nazaj do tebe. ;)

    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši
  2. uau krasno inspiracijo si dobila iz rožic in voščilnica je zelo lepa. ja "mojo" pa vsakemu kdaj malce ponagaja, ampak pride kaj hitro nazaj, kot v tvojem primeru ;) LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Vsem se kdaj pripeti
    ustvarjalni mrk,
    ampak tole pomladno prebujenje je prav luštno
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, dobro poznam taka obdobja in včasih so krajša, včasih daljša. Najbolj me jezi, če imam čas in bi lahko veliko naredila, pa me že misel na to, da moram nekaj izrezat in nalepit čisto utrudi :) Takrat pustim vse skupaj in delam druge stvari ali kvačkam. Očitno je to znak, da si je treba vzeti papirčkasto pavzo. Kljub vsem tvojim mukam si tole lepo naredila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, tako obdobje pa tudi jaz poznam. Ni prav fino :( No, voščilnica je čudovita :) Zelo lepo si uporabila Tinine šablone:) Si bom tudi jaz morala nabavit te šablonce ;) So prav fletne ;)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  6. Včasih je ustvarjalni premor potreben. Jaz sem se s takim stanjem že sprijaznila. Se ne da pomagati. Hiacinte pa kar vonjam, kako lepo morajo dišati.

    OdgovoriIzbriši
  7. Eine sehr schöne Karte, gefällt kleinen Mädchen besonders gut.
    Liebe Grüsse, Ulla

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo kartico kot deklic zelo dobro.
    Lep pozdrav, Ulla

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja Mojca poznam to, če ne bi obljuba delala dolga se jaz tudi nebi zganila ;) še sestra ki je na porodniški me prekaša :( a vseeno si naredila čudovito voščilnico!!!
    Lp, N

    OdgovoriIzbriši
  10. ja res mal vcasih mormo zastat na pavzi 2 in 3 dni pol pa naprej:))) ni hudga evo polna luna na vidiku 4.2. pol pa naprej......

    OdgovoriIzbriši
  11. Šjora sploh ni videti, da bi imela ustvarjalni mrk - prej bi bila mnenja, da nimaš časa spisati objavo ;). Meni je zelooo všečna, taka pomladna - sploh sedaj, ko se pri nas počasi ne bomo več videli ven iz snega. Veščkam na polno, tako da veš :)!

    OdgovoriIzbriši
  12. Tvoja današnja objava je čisto pomladna. :-) Voščilnica je čudovita in ni videti, da te kaj "bremza". :-) Sicer pa obdobja ustvarjalnega mrka pridejo in grejo. Že mora biti tako. :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Tako je z inspiracijo, gre dol in hvalabogu spet gor ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ah ni videt, da bi ti zmanjkalo inspiracije, ampak saj veš, da za dežjem zmerja posije sonce... krasna je!

    OdgovoriIzbriši
  15. Tudi to bo minilo ali je pa že :-))
    Lepo voščilnico si naredila!
    Hiacinte sem pa kar zavohala ... lepe so.

    OdgovoriIzbriši
  16. Kljub mrku, si oblikovala zelo nežno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...