petek, 28. avgust 2015

POLNIM NOVOLETNO ŠKATLO

Zadnjič me je komentar, ki ga je pustila Moi nasmejal: " že s priimkom dokazuješ, da imaš rada decembrske praznike".
Da smo si na jasnem: menda sem edina na tem širnem svetu, ki te praznike sovražim in bi se decembra  najraje udrla v zemljo in ven prišla šele februarja, ko bi minila vsa ta euforija. Res pa je, da zelo  rada pripravljam stvari, ki pašejo v ta čas. Le kdo hudiča bi me razumel?????  Moj priimek dokazuje pa samo to, da sem desna roka  od ....ne od Božička....sem raje od Dedka Mraza, mi je ta stari dedo  bolj všeč.

Res je tudi, da je  moja škatla za dec. 2015  polna, ampak manjka najmanj 25 voščilnic, tako da: Božička, veselo na delo.

Igrala sem se z zidom, oknom, štampiljko srnic, smreke in snegom narejenim s pasto in šablono "Najlepšega para" - sneg (voščilnica gre v galerijo),  kovinsko šablono bršljanovi listi in seveda najboljšim napisom in srčkom  na svetu: "Najlepši par"- Vesele praznike  (sorry Vladka, da te posnemam, ampak tako so mi všeč za pikico na i, da se jim nikakor ne morem upreti).




Lep vikend vam želim. Vse pa, ki odhajate na zaslužene dopuste: imejte se skrajno lepo, pozdravite morje in UŽIVAJTE. 

16 komentarjev:

  1. Ja no ga. Božič očitno si letos bolj pri tapridnih z voščilnicami za NL ;). S tole si me pa totalno sezula tako mi je všeč -fenomenalna je in se mi zdi, da nekako greš v neko novo smer pri tovjem ustvarjanu. Vse pohvale :)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je, vse na njej je čudovito, zid, okno, pokrajina skozi okno... Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja potrebno si je narediti že zdaj nekaj zaloge za božič in novo leto,ker bo še prehitro tu. Jaz že tudi ustvarjam in kombiniram za december. Tvoja voščilnica pa je super,jaz sem tudi želela narediti okno vendar je bil vedno problem,da nisem vedela kaj naj dam v okno...Tvoja rešitev je super in kot celota je res nekaj posebnega.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca Božičkova:), tako lep pogled v zimsko pokrajino si pričarala, da kar začutim tisto svežino, ki jo ponudi sneg. In tvoji srni sta sigurno tisti naši, ki sta kar nekam izginili in sedaj vidim, kam sta šli:) Vse kar si delala s pasto, je pa tudi zelo realistično. Ti zavidam tvojo pridnost, ampak to je pa tudi vse, očitno bom jaz še kar ustvarjala zadnji trenutek.... , no mogoče me boš pa ti malo dregnila:) LP in hitro še kaj pokaži. Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca, čudovito voščilnico si naredila! Krasno si jo sestavila in zimska idila znotraj in zunaj je res popolna :-)) Zelo mi je všeč ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je Mojca
    všeč mi je postavitev in zelo lep embossing zidu
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. Super si izdelala to windovs voščilnico. Obvladaš to tehniko s reliefno pasto. Bršljan pa ji da tisto pikico na i.....pa srček tudi :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj joj, kako je pa tole prikupno in lepo! Samo gledam in občudujem! Res je krasna!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ga.Božič -kova, ti si ena fejst pridna punca. Tole okno si tako zelo lepo naredila, da je veselje. :-) Pazi, da se ti sneg ne stopi v tej vroćini. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa ti si res punca nad puncami. Komaj dobro z morja, pa že ustvarjaš za praznike. Zelo lepo si jo izdelala, bravo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. ajoj tale pa zmaga, obožujem ta zimska okna in srnici si tako lepo umestila...všečččč

    OdgovoriIzbriši
  12. Oooh, krasna je! In ta starinski videz.. Ravno pravšnji za praznične dni. Navdušena. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Me veseli, da si moj komentar vzela tako, kot je bil namenjen, bolj za šalo. Res pa nisem vedela, da ne maraš teh praznikov. Glede na tvoje izdelovanje čestitk, se mi ne zdi. ;)
    Hura za polno škatlo, moja tudi ni prazna, ker jih je še ostalo od lani ;)
    Nisem še v "NY mood".
    Tebi pa to super uspeva in voščilnica je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca sem ostala brez besed, ker si oblikovala in izdelala prav posebno novoletno voščilnico. Ozadje je naravnost čudovito in tudi pogled skozi okno tako zasanjan. Prelepo!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...