Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 29. februar 2016

TEDEN VOLNE PRI MENI DOMA

V zadnjih 14 dnevih je intenzivno tekla kvačka in pletilke...spet je bilo potrebno malo pregledat volno...pri ogledu ponavadi ne ostanem dolgo, ker je takoj ideja, ki jo je treba uresničit.
Štrikan pulover...seveda v moji mrliški črni barvi z malo norveškega vzorca....Sledi malo mešano -kvačkana tunika z dolgim pletenim patentom iz kitk. Prav tako je nisem šivala ob straneh skupaj ampak sem naredila debelo pleteno kito in z njo povezala oba dela skupaj.
Pa da naše punčke ne bo zeblo, je kot nalašč dekca in blazina iz 38 kvačkanih kvadratov, podložena z belo flanelo...


Ker sta  naši punci dve, ne sme bit nobene žleht pike... še ena v  roza barvi....


Vmes je bil še rojstni dan od Damjane,   punčka iz prejšnje objave je bila kot nalašč barvno usklajena z medaljonomV nastajanju pa je še nekaj....samo 128 kvadratkov moram naredit, pa bosta še dva otroška izdelka pod streho...o tem pa drugič...

Uh, zdaj pa lahko malo zadiham ...lep dan vam želim in hvala za vaš obisk. čao

20 komentarjev:

 1. O, ti si bila pa pridna, jaz sem pa že mislila, da Mojca spet zabušava.
  Krasni izdelki, prav vsi po vrsti.

  OdgovoriIzbriši
 2. Mojca, kje si zdaj ti; jaz se tako mučim s kvačkanjem otroških copatk, pa mi nikakor ne gre. Nebi ti zorganizirala ene kvačkarske delavnice.....Hočem samo povedati, kako čudovito pleteš in kvačkaš. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 3. Dobro ti teče ta volna izpod prstov :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Sjora, pa kje ti najdes cas, potem ti pa se jst tezim... V glavnem vse po vrsti zelooo vsec. Me pa firbec matra kaj bos se naredila za vnukinji ;-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Sjora, pa kje ti najdes cas, potem ti pa se jst tezim... V glavnem vse po vrsti zelooo vsec. Me pa firbec matra kaj bos se naredila za vnukinji ;-)

  OdgovoriIzbriši
 6. U, madoniš, jaz pa sem te že skoraj obtožila, da nič ne ustvarjaš. Takoj vzamem nazaj. ;)
  Krasen pulover, ti ga ne bom ukradla, ker je črn, tako ga kar mej ;) Tisto s kvačko in štrikanjem in kito je zame španska vas.
  Punčki pa imata zdaj res fensi šmensi pokrivali in blazinici. (To me je poneslo v mojo mladost, ko nama je s sekico teta štrikala oblačila za punčki ;)
  Taprava maherca si, ni kaj.

  OdgovoriIzbriši
 7. Wau, to pa je lepo število čudovitih izdelkov! Vsestranska kreativka si!

  OdgovoriIzbriši
 8. wau!
  sve je super!
  bila si super zauzeta!
  bravo
  Bad Kitty's Craftroom
  >^.^<
  Fiki

  OdgovoriIzbriši
 9. Ujej Mojca, kako vse to zmoreš. Toliko enega čudovitega ustvarjanja in toliko tehnik. Najlepši sta pa tako ali tako moja voščilnica in medaljon :) V živo sta še lepši kot na sliki.

  OdgovoriIzbriši
 10. Sem se že bala, da spet piješ čajčke za dobro počutje, ti pa štrikaš in kvačkaš na polno. :-)) Pulover je carski v črni barvi. Škoda, da mi je preozek. Bo treba na dieto, pa ti ga sunem. :-)) Zanimivo si povezala oba dela tunike s kito. Pupe bodo pa tudi na toplem. Pridna babi. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 11. Imaš zlate roke in diamantno voljo. Moje pletilke in kvačke pa so že zarjavele. Ampak me grize, da bi jih naoljila. Ampak ne, saj ni treba, da sem super ustvarjalka kot si ti.

  OdgovoriIzbriši
 12. Tvoja ustvarjalnost nima meja. Če nisi v papirčkih si v nakitu, volni....Všeč so mi tvoji volneni izdelki, najbolj tunika. Lp

  OdgovoriIzbriši
 13. Vedno znova me presenetiš s tvojo energijo in pridnostjo...saj nimam besed koliko lepega si ustvarila. Kapo dol pred tabo
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 14. Okej, ampak, Mojca, mene pa res firbec matra, kdaj ti vse tole narediš! Takole čudovite stvari, kar v 14 dneh? Občudujem te in spoštujem tvojo neverjetno pridnost in obilje idej. Vse kar si danes pokazala je neverjetno lepo.

  OdgovoriIzbriši
 15. Mojca, a je prov? - vsaka od nas nekaj pobere, pa ti ne ostane nič, boš z lažjim srcem naprej kvačkala in štrikala:))) Noro si produktivna, sem že mislila, da se ti je blogerska stran malo zamerila, da nič ne objaviš:) Pridna si in lepo da poskrbiš tudi za najmanjše pupe:) Lep pozdrav in naj ti pletilka in kvačka lepo tečeta. Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 16. Madona, vidim da si znova ustvarjalno poletela in da pri tebi kar vse leti po luftu. :) Krasno jopco si si napletla/nakvackala. In te odejice so tako lušne. Pa še krasno darilce in kup kvadratov. Vsa čast.

  OdgovoriIzbriši
 17. Pri tebi je vedno pestro in zanimivo. Tokrat so zapele pletilke oz. kvačke in lepo, ker si poskrbela za vse.

  OdgovoriIzbriši
 18. Ko gledam in se čudim kaj vse si uspela ustvariti v 14 dneh, si ne morem kaj, da ne pomislim, na kakšno energijo se ti priklopiš, da ti gre vse tako hitro in lepo od rok :). Zelo si pridna.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 19. Ojej spet nekaj novega in krasnega.....madonca le kje črpaš energijo za vse te čudovite stvari, ki jih ustvariš s svojimi čarobnimi rokami.

  OdgovoriIzbriši
 20. Neverjetna si.
  Ampak res neverjetna.

  OdgovoriIzbriši