torek, 8. marec 2016

SREČANJE CRAFT-ALNICA

Toliko je bilo že povedano , kako smo se imele fino fejst v soboto na srečanju z blogerkami Craft-alnice, da lahko vse samo potrdim in rečem...ja, res smo se fejst imele. Lepo je bilo videti "stare" in nove obraze.
















Tole so pa darilca, ki sem jih naredila za vsako obiskovalko. Malo papirja in malo sladkega. 

Zdaj pa zares...naredila sem dve voščilnici na temo washi trak ...prvo objavljam danes....




Izzivi:
1. Craft-alnica, #155.izziv - washi trak

Lep večer vam želim...še malo ga je ostalo. čao

27 komentarjev:

  1. ja, ti si res hiperaktivec ... hvala še enkrat, zadnji ferrero rocher sem prejle pojedla.
    krasno ti gredo washiji, pa vidim, da barvanje tudi obvladaš. štampiljka pa je taka cartika.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca,tvoja velika pozornost ne pozna meja. Slišim z vseh koncev in krajev, da ste se imele odlično. In prav je tako, škoda le, ker te ne bo tudi naslednji petek. Upam, da nama uspe, da se spoznava:) Voščilnica z washijem je pa simpatična, prav tako pa deklica na njej. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, hvala za sladkanje, je šlo še isti dan. Voščilnica mi je všeč. Lepo si jo pobarvala in umestila trake.lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, hvala za sladko darilce. Super si se potrudila. Zelo sem bila vesela. Pa še barvo sem lahko zbirala. :-) Sedaj pa k voščilnici, ki je zelo lepa. Domiselno si uporabila washi trakce. Vidim, da sta bili z moi na telepatski vezi glede notnega vzorčka. :-) Pupiko si pa tako lepo pobarvala, da je veselje! :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. The bows look pretty and gorgeous
    Ps : I am having a celebration on my blog...please do drop in when you can.Here is the link : 5 Million Page-views Celebration

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Mojca, prav lepo te je bilo spoznati in hvala ker si prišla na srečanje CRAFT-alnice. Čist prekratko je bilo in dobri dve uri sta minili čist prehitro. Super punce in krasne dušice ste, tako da sem še čist navdušena nad sobotnim dnem ♥ Hvala za tvoje darilce ♥
    Vidim, da te je tudi washi že potegnil in nastala je ljubka voščilnica. Super si pobarvala punčko :-)) Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooooo, kakšne čudovite pozornosti. In lepo izdelana voščilnica z washijem.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooooo, kakšne čudovite pozornosti. In lepo izdelana voščilnica z washijem.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasno si zavila sladko presenečenje. Pa toliko si jih naredila, res si pozorna in tako fino je bilo, ko smo se obdarovale ;)
    Sem še doma do potankosti pregledala kako super si to naredila. Ja, samo idejo moraš imet.
    Ja, za washi note sva se zmenili, na poti domov ;) se ne spomniš :)-
    Te note so res tako vsestransko uporabne in naredijo res krasno ozadje. Punčka cart in lepo pobarvana, pa nastane tako lušna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vedno in povsod pozorna Mojca, le kaj bi mi brez tebe ;-) . Skatlice/ kosarice zgledajo cudovito- moze link do izdelave? Sem vam kar fovs, da se poznate v zivo, ma vazno da ste uzivale.

    OdgovoriIzbriši
  11. Resnično se vedno potrudiš in presenečaš s svojimi darili. Prelepa so. Voščilnico si odlično sestavila. Sem vesela, da ste se imele lepo na srečanju Craftalnice.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, košarice in škatlice so krasne. res si lepo naredila darila za udeleženke, pa tudi voščilnica je lepa,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Madona, najprej ponikneš, da te že pošteno pogrežamo, potem pa buum. :) Tako zelo si pozorna in super kaj vse si pripravila in izdelala. Res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, naša Mojca pozorna kot vedno in naša dobra duša. Super, da sva se spet videli, prav prehitro je minilo. Voščilnica je čudovita, z lepimi trakci in lepo pobarvan motiv. Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Ojej, koliko daril in vse tako lepo pripravljeno in narejeno. Krasna pozornost za udeleženke srečanja.
    Simpatična voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasna darilca, vsaka zase nekaj posebnega. Pridna si!

    OdgovoriIzbriši
  17. Občudujem te, kako ti vse rata in koliko vsega ti rata, pa vedno je kaj novega. tale voščilnica pa je sočna, kot jagode na njej.

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Mojca, končno sem spoznala tole našo posrečeno Mojco, ki s svojimi izvirnimi komentarji poskrbi za nemalo nasmeškov ob prebiranju zapisanega pod objavami. Hvala ti zanje in za čas, ki si ga vzameš za komentiranje. Pa tudi za vsa ta darila, sem si do potankosti ogledala, kako si to sestavila. Res smo se imele zelo lušno:)) Tvoja voščilnica pa je prava cartika. Všeč mi je, kako si se znašla z washijema in z jagodo si tole pupo Bildmalarna samo še bolj ozaljšala. Lepo bodi:)

    OdgovoriIzbriši
  19. Kako luštna darilca in zopet pozorna in misliš na vse. Žal mi je, da se nisva srečali - nas je žal položila bolezen in sem zadnji trenutek morala odpovedati :( Pa ob naslednji priliki. Tvoja pupika na voščilnici pa tako lepo na notah počiva, da jo kar slišim prepevati. Čudovito si jo sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  20. Mojči, krasno te je bilo spoznati. Krasna punca si.Čudovito si nas obdarovala in bombončki so pri nas že tisti dan izginili, pa ne po moji krivdi.
    Sedaj pa k luštni voščilnico. Lepo si uporabila Washija in ju skombinirala z luštno pupiko.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici z izdelkom in ti osebno. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  21. Lepo si presenetila zbrano družbo. Jaz sem morala tokrat žal manjkati, tako da se vidimo ob kakšni drugi priložnosti. Washi note pa so zelo dobro izpadle kot podlaga luštni punčki. Super skombinirano!

    OdgovoriIzbriši
  22. Sladka in lepa darila si pripravila (škoda da me ni bilo na srečanju)...voščilnica pa zelo luštkana.

    OdgovoriIzbriši
  23. Lepo si uporabila washije. Krasna voščilnica je nastala.
    Sicer si pa carica, veš to! Tako srčna kot malokdo.

    OdgovoriIzbriši
  24. Mojca, res smo se imele super. Hvala ti za krasno sladko darilce, ki je na poti domov že "izginilo" :). Super si uporabila washi na voščilnici in nastala je prava lepotička.
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...