torek, 19. april 2016

HVALA LEPA VSEM

Saj ne vem kaj naj rečem drugega. Res ste več kot pozorne.

V petek me je presenetila Darja s svojo ustvarjalno terapijo. A lahko po videnem človek še kaj doda????? Saj bodo moje šablone in štampiljke splesnele!!!!



Andreja 1 (levo) in Andreja 2 (desno) - čudoviti sta ....


Zvonka je bila tako prijazna, da mi je milk škatlice kar narezala, sama sem jih samo sestavila in  dodala gnezdo s ptički "Najlepši par".


Hvala Zvonka tudi za pingvinčke.


Bivša lastnica čipke je Moi, za dodatek samo še distresna rdeča podlaga, štampiljka z napisom in Rayherjev gumbek za srečo.

Neva tvoje vile so prečudovito pobarvane.

To je to za današnje javljanje. Moje oči se kristalizirajo, ker zadnje čase gledajo samo v zemljo, cvetoče sadje, rože,....Sem mislila da bo težko, pa sem se že čisto navadila, da nisem vsakodnevno na računalniku (razen službeno pod mus). 

Še enkrat lepa HVALA vsem, sem res vesela, da vas imam....malenkosti štejejo zelo veliko. čao 



19 komentarjev:

  1. oo, tole je pa tako lepo od vseh, res prave pozornosti, ki so vredne kot zlato <3. smo pa imele prenos misli, sem tudi ravno oddala poštarju pismo zate.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vauu, kakšna pozornost te je doletela. Lepo in kar toplo mi je pri srcu zaradi tvoje obdarovanosti.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, koliko lepih stvari in pozornosti.
    To človeka res osreči.
    Lepo pazi nase.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepa objava.
    Res imaš super prijateljice. Dobro se z dobrim vrača <3
    Me veseli, da si uspela ujeti nekoliko ravnotežja in da tvoje oči manj trpijo.
    Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidiš, koliko jih misli nate? Super je imeti takšen krog prijateljev, ki te še v času "počitka" hecajo s tvojim hobijem. Čim prej se pozdravi in spočij učke.

    OdgovoriIzbriši
  6. iii, koliko lepih stvari. Bravo za vse. Tebi pa vidim, da se resnično vrača tudi tista prava volja, saj se moram znova pošteno nasmejat tvojim komentarjem :)

    OdgovoriIzbriši
  7. O, Mojca, kako je to lepo videt. Saj če ne bi bila tudi ti tako pozorna, se punce ne bi tako potrudile, kot so se.
    Krasne stvari si dobila in naredila iz prejetega.
    Ker si ti ena krasna punca.
    Ti si kar spočij očke na svojih rožicah in fantih.
    SVOJIH! Da ne bo še kje tvoj mož nadme prišu ;)-

    OdgovoriIzbriši
  8. kako sem ze rekla da si carica:)))) in borka:)))

    OdgovoriIzbriši
  9. oooo Mojca, kako sem vesela, da si malo pokukala na plano :-)) Saj zdaj bo kmalu sezona na morju in ti bo lažje, ker boš drugače zaposlena in bi bilo ustvarjanja itak manj .-) Drži se, očke pa kar čuvaj!

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca naša draga, to je le v vednost, da mislimo nate. Krasni tetrapak škatlici si izdelala, super sta. Pazi na svoje oči, lepo bodi, lp.

    OdgovoriIzbriši
  11. Mojca, vesela sem, da se oglašaš in nas spomniš, da si kljub težavam z oči, še vedno ista TI. Naj bo kljub težavam, vsak dan tvoj najlepši.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakšne lepe stvari si nam tule pokazala. Ustvarjalke s(m)o res zakon, kajne ;)Lepo da skrbiš za očke in vesela sem, ko praviš, da si se že navadila. Mi je kar malo lažje ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Mojca, kako lepo te je ponovno "slišat", me veseli in močno upam in želim, da se ti tvoje očke dodobra spočijejo. Mislimo nate in bodi še naprej optimistična:), lep pozdrav Andreja

    OdgovoriIzbriši
  14. Tudi jaz sem vesela ko se javiš, a najbolj pomembno je da si znaš spočiti oči v naravi in da si vedno pozitivna in res prava borka. Mene najbolj veseli ko vidim tvoje izdelke, kako znaš vse lepo uporabiti, da se mi prav dopade da sem ti poslala paketek. Pazi nase.

    OdgovoriIzbriši
  15. Lepo, da si se oglasila. Učke ti lepo služijo, saj si vse, lepo sestavila. Vseeno, jih še malo šparaj.

    OdgovoriIzbriši
  16. Prav pogrešala sem tvoje objave. Čuvaj svoje oči, saj bo za računalnik in vse ostalo še dovolj časa. Zdaj pa naj se ti oči spočijejo na krasnih barvah, ki so zunaj. Od sveže zelene, pa vse tja do pisanih cvetov.

    OdgovoriIzbriši
  17. Joj koliko lepih stvari na kupu....razumem te , da ti je hudo ker ne moreš na polno ustvarjat, tako kot si navajena.Zaradi svojih oči raje s turbo preklopi bolj na upokojensko hitrost.

    OdgovoriIzbriši
  18. U, kako lepo so te punce pocartale, ti si pa iz dobljenih "sestavin" ustvarila čudovite izdelke. :-) Drži se rožic in zelenja in ogibaj se računalnika, pa boš kmalu spet kot nova. :-))

    OdgovoriIzbriši
  19. Šjore so te zelo lepo pocartale! Tale virtualni svet je res zakon :)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...