sobota, 9. julij 2016

DARJA PRAZNUJE, VALERIJA PRAZNUJE + CC izziv

Res je grozljivo, kako nas ta čas priganja in preganja...rojstni dnevi in normalni dnevi hitijo z nadzvočno hitrostjo...včasih res ne vem, kje se me glava drži in hvala bogu za vse listke in papirčke, na katerih piše vse, kaj moram narediti....sicer pa že pregovor pravi: "pametni pišejo, neumni pa pozabljajo!!!!"
Kakorkoli že, še malo in bo konec poletja.....jaaa, saj vem, zdaj se boste dvignile tiste, ki še niste bile na dopustu ampak roko na srce, nisem se dosti zmotila.
Moji prvi gostje se že lepo cmarijo na plaži, jaz pa sem skočila za par dni domov (na dopust:-))...

V začetku tedna se že vračam, zato objavim samo tole, ki je bilo narejeno že pred mesecem dni....Darja, draga Darja....vse dobro ti želim in naj te ta metulj lepo "greje" okoli vratu.
Šifon svilo sem pobarvala z My style barvami, šablona metulj mi je služila zato, ker je "naša" totalno brez talenta za risanje.
Škatlico sem naredila v  črni barvi ter metuljčica in metulj  s pomočjo kovinske šablone Sizzix.


 
 
 
Druga slavljenka je Valerija... draga mlada dama...tudi tebi želim vse naj naj za tvoj rojstni dan.
 

 
- kov. šablona "Najlepši par" - tagec sem skrajšala
- štampiljka napis in rožice "Najlepši par"
- kovinska šablona MD - tag
- kov. šablona MD - čipka
- roža 3D - kovinska šablona in štampiljka Heartfelt
- fimo ogrlica

Tole pa je nastalo za mojo dušo.... CC šablone so mi res prirasle k srcu, zato sem sklenila, da bom zbirko maksimalno napolnila ali pa dopolnila.....po domače povedano...ob nekaj dnarja bom.

 

 
 
Poigrala sem se samo s CC šablonami  in kot dodatek paus papir, ki zakriva odprtino kroga.
 
Izziv:
1. CottageCutz ...#4. izziv - zelenje (greenery)
2. "Najlepši par" ....galerija julij 2016
 
To bo to za ta mesec, imejte se lepo, ustvarjajte na veliko (vsaj tiste, ki lahko)...čao
 

21 komentarjev:

  1. Mojca, vse je čudovito in punci sta bili zagotovo navdušeni!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, sem se že spraševala, če boš zdržala toliko časa ob morju, brez pravega ustvarjanja. Čudoviti izdelki in slavljenki sta zagotovo navdušeni. CC šablone so tudi meni zelo prirasle k srcu in se tudi meni zelo pozna v denarnici ;) Lepo poletje ti želim še naprej ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Mojca. S svojim čudovitim darilom si me zelo razveselila. Najlepša hvala! Ob krasni verižici pa so se očke zasvetile tudi mojima hčerkicama... me že žicata, da bi jo lahko kdaj nosile... Ja, a veš, da ta mlada dama sedaj šteje že 37 let. Počasi bo 'mlada' treba izpustiti.
    Čudovito darilo si pripravila tudi Darji.
    In tvoja voščilnica s cc šablonami je zelo lepa. Super ideja s pavs papirjem v sredini. Krasna je. Ti imaš vsaj toliko šablon, da se lahko igraš na izzivu. Meni spet ne vem, če bo uspelo.
    Lepo se imej na morju. Mi smo se ravno včeraj vrnili, sedaj pa bomo odštevali dneve do avgusta.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. No, lepo da še prideš kaj domov na dopust ;)
    Krasni darili sta dobili punci in tudi zadnja, s CC šablonami, je super.

    OdgovoriIzbriši
  5. oo, prava paša za oči ta darila, ti si res neverjetno pozorna ... temu, kaj vse znaš, se pa itak sploh ne čudim več ... mislim, da je ni stvari, ki se je ne lotiš ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Ha, ha, ha. :-) Naša Mojca je prišla domov na dopust. :-)) Pa ti si zvezda! Čudovita darilca si pripravila za Valerijo in Darjo. Igranje s CC šablnicami ti gre super od rok. Krasna voščilnica je nastala. Všeč mi je paus v krogu.

    OdgovoriIzbriši
  7. čudovita presenečenja si jima pripravila, gotovo sta bili navdušeni!
    čestitke tudi za vse ostale izdelke za nazaj in seveda za naprej!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Mojca is back! Vse pohvale da loviš vse rojstne dneve in to iz morja. Darila sta fantastična prav tako tudi pripadajoče voščilnice. Čakaj, kaj nisi nekaj časa nazaj rekla, da ne boš več kupovala novih pripomočkov :P? Ti si kar daj duška, saj je CC voščilnica noro dobra ;). En pozdravček iz morja!

    OdgovoriIzbriši
  9. Mojca, čudoviti darilci si pripravila. Čestitke pa veljajo dekletoma in tudi tebi, ker ti uspe slediti in uštimati vse ustvarjanje, delo, praznike..Uživaj na morju, lep pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  10. zelo si se potrudila:)))
    zdaj pa ajd na morje:)) p.s. kje te najdemo na morju???

    OdgovoriIzbriši
  11. Hihi, domov na dopust :) Svetovna izjava.
    Mojca, maksimalno se potrudiš in res ne vem, kako vse to zmoreš. Prava asica si.
    Kakšen čudovit šal za Darjo v prelepi škatlici! Pa darilo in voščilnica za Valerija. In potem še nekaj samo za tvojo dušo. Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakšni krasni darili in tisti šal z metuljem pa zmaga. In hvala, da s to krasno voščilnico sodeluješ tudi na CC izzivu. Kar pa se poletja tiče, pa se prav nič ne sekiram, ker grem na morje vedno v začetku septembra in šele takrat se zame začne :))))

    OdgovoriIzbriši
  13. Šal sem imela v rokah in je fantastičen. Kapo dol kako si ustvarjalno pozorna do tistih, ki praznujemo. Zraven pa poskrbiš še za svojo dušo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Domov na dopust? Zanimivo. hahaha Voščilnice in dodatke si krasno uskladila. Čudovito vse skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  15. Mojca, ti si res ena dobra vila. Metulj je čudovit. Zelo lepo si sestavila tudi zadnjo voščilnico. Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Mojca hvala še enkrat iz srca. Metulj je fantastičen in se prav poda šalu. Mislim da sem ga že vsem pokazala, pa sem imela zdaj kar precej dogajanja. Moj mož pravi da bi bil čas da se malo umirim s praznovanji. Ravno včeraj sem mu obljubila da pridem domov na dopust (šala mala). Vedno tako lepo presenetiš, obe z Valerijo sva pravi srečnici. Res si dušica....

    OdgovoriIzbriši
  17. Joj, kako presenečaš s svojimi prekrasnimi darili! Ti si res eno veliko srce! Tale zadnja voščilnica za tvojo dušo je pa najbolj pobožala tudi mojo, ker je naravnost čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  18. Ja Mojca, prav lepo je, da nas tako za vmes, malo razveseliš s svojim javljanjem v "živo". Lepo, da si privoščiš tudi malo dopusta doma in ob tem uspeš obdariti še dekleti. Res si fantastična punca. Želim ti še nekaj morskih užitkov, potem pa le pridi spet domov in nas razveseljuj. Kaj bi bil blog brez tebe:(

    OdgovoriIzbriši
  19. Mojca, č
    udovite voščilnice si naredila- metulj je fantastičen,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  20. Zelo lepo darili si jima pripravila, res si zelooo pozorna soustvarjalka :-)) Voščilnica za izziv mi je pa krasna in super si jo sestavila.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...