Skupno število ogledov strani

ponedeljek, 19. september 2016

NISEM POZABILA NA NJIH...

na križčkanje namreč.... Sem pa flojdrala ozadje.

 
Narejeno samo iz dveh distress barv (rumena in zelena) ter voda. Križčkan motiv za spremembo nisem oblekla v folijo. Napis je iz zadnje kolekcije  "Najlepši par"  in za konec še  CC šablone številke s svečko.
 
Pa še darilna škatlica, ki sem ji odrezala sredinski del, nalepila paus papir in pod njega čipko. Božična zvezda je "Najlepši par".


 
 
Gremo hitro dalje, ni časa za čvek, naša ima idej kot blata v tem dežju....čvekale bomo takrat, ko bo "suša". Lep teden vam želim...eh, kaj pa govorim, saj se spet kmalu slišimo!!!!


15 komentarjev:

 1. O prekrasni sta križanje je res nekaj posebnega, bravo Mojca
  Lp ti pošiljam Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Križci so res tvoj zaščitni znak in nastala je krasna voščilnica. Prav tako pa škatlica z božično zvezdo. Zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Joj Mojca, jaz ti komaj sledim. Koliko imaš že ti prazničnih. Bravo. Medvedki, snežaki, zdaj pa še čudovito križanje bunčic. Z škatlicami pa si me vzpodbudila, da tudi sama naredim kakšno božično zvezdico.........

  OdgovoriIzbriši
 4. pozdrav po dolgem času. zadje čase res nisem prisotna na blogu. Joj, Mojca ti si res pridna in ustvarjalna. čestitam za vse krasote. lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Jaooo, pa ti si že čisto v prihodnjem letu. flojdranje, križčkanje, ni da ni :) In hudimanovo dobro ti gre!

  OdgovoriIzbriši
 6. Super to tvoje križčkanje, za kaj vse ga ne ponucaš:) in povsod dobro zgleda. Sicer pa blagor tebi, ki ti ideje kar vrejo, ko bi še meni, ne bi imela nič proti. Uživaj pri ustvarjanju in te čakam:), Andreja

  OdgovoriIzbriši
 7. Iiiii, všeč!
  Ja, tvoji križci so nekaj posebnega.
  Tudi božična zvezda mi je ful všeč!

  OdgovoriIzbriši
 8. Mojca, od kje ti energija in čas. Spet si čisto preveč pridna in nam delaš slabo vest, no, vsaj malo.Potem nas pa še dražiš s svojimi krasnimi izdelki. Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Meni, ki mi je križkanje res res všeč je itak vse noro lepo, kar pokažeš :) Ampak te tortice so pa čisto hude! Krasno.

  OdgovoriIzbriši
 10. Občudujem tvoje križkanje, me spominja na osnovno šolo. Tudi sam sem hodila h krožku - ročno delo. Krasna voščilnica in škatlica.

  OdgovoriIzbriši
 11. o, kakšna super ideja s križkanjem, super kombinacijo si naredila, škatlica pa tako lepo elegantna, da joj ...

  OdgovoriIzbriši
 12. V kateri prestavi gre tako hitro :) Komaj dohajam slediti objave ... Križkanje ti gre super in voščilnica je čudovita. Tudi škatlica je fantastična.

  OdgovoriIzbriši
 13. Mojca...mene tvoji križci vedno navdušijo!

  OdgovoriIzbriši