sobota, 24. december 2016

BOŽIČNA KROGLA 3

Če sem že začela z izzivom pri Metuljčici in sem objavila prvo slikco, bom pa še zaključila z zadnjo in to je božična krogla 3, ki je nastajala cel teden. 17 x 17 cm velika, na roke izrezana z motivom, ki prav paše v ta praznični večer. Res mi je uspelo zadnji trenutek (ker je motiv v temnih barvah, sem lahko križčkala samo ob dnevni svetlobi, pa še en kup drugih stvari se je dogajalo ta teden).


 
Pikice so snežne in so narejene s snežno belo pasto.


Notranjost pa sem embosirala.
 
 
 
Draga Darja, naj se ti zahvalim za ta izziv....tudi jaz imam ogromno od tega....izkupiček je 12 novoletnih voščilnic za škatlo 2017, par novih  božičnih zvezd, šablone in štampiljke za katere mi res ni žal in vem da je bil dober nakup, en kup idej, ki sem jih dobila za prihodnje novo leto (januarja že začnem s pripravo) in dokončan projekt "obuj" novoletno jelko...in  ja,  z veseljem se bom igrala  s tabo tudi prihodnje leto, če boš to želela.
 
Čeprav današnjega praznika ne praznujem (jaz ga itak 365 dni v letu), voščilo pa vsekakor lahko pustim vsem tistim, ki ga. Lepe in mirne praznike vam želim.

11 komentarjev:

  1. Draga Mojca. Ob koncu izziva ti naj povem, da si mi prav ti v navdih za prihodnje leto. Tudi sama sem se marsikaj naučila s spremljanjem tvojega ustvarjanja. Treba se je zorganizirati, pa vse gre. Bom tudi jaz začela v januarju in napolnila škatlo izziv 2017, da vas presenetim, kot sem bila sama tako lepo presenečena s strani tebe in ostalih ustvarjalk. Današnja božična krogla je fantastična, jaz je nebi spravila skupaj celo leto, zato te res občudujem. Želim ti vse dobro, danes in vse ostale dni.

    OdgovoriIzbriši
  2. predivna draga moja!
    Sretan Božić!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, Mojca ... Neverjetna si in verjetno tvoje roke ne morejo biti za sekundo pri miru :) Prave mojstrovine nam kažeš. Tale križkana podoba je za v okvir in na steno. Čudovita zimska pokrajina.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tu je bilo pa potrebno veliko mero potrpljenja. Izdelala si pravi gobelin. Ali se boš sploh lahko ločila od njega. Jaz se že nebi. Lepo, lepo....

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni kaj Darja ti je dala misliti in ti si zagrizla na polno. Vse mojstrovine, ki si jih naredila zaradi nje so obcudovanja vredne, ma s to si pa postavila piko na i in visoka merila za v prihodnje :-D

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo Mojca. Tole križčkanje ti pa res leži. Čudovita mojstrovina in res super, da si sprejela Darjin izziv.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga moja Babi, najprej čestitke za novega crkljančka <3 <3.
    Sedaj pa k tejle krogli, pa saj nisi normalna, pa kako ti uspe vse to spravit skupaj. A slučajno ne spiš ponoči??

    OdgovoriIzbriši
  8. oh ti naša super babi, res si neumorna :-))
    Tole si tako lepo naredila in naredila krasen križkan motiv.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita krogla. Tudi jaz te imam na sumu, da bolj malo spiš. Tvojega načela, da je vsak dan praznik, se bom poskušala držati tudi sama. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Tale križkana pokrajina je pa tako lepa. Pa še tako lepo si jo spravila v stekleno kroglo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita snežna krogla in verjamem, da si vanjo vložila kar nekaj dela. A bilo je vredno.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...