sreda, 28. december 2016

ŠE VEDNO....

delam. A ste slučajno mislile, da bom letos zaprla delavnico???? Ni šans...letos je res drugačen december...saj ne morem verjeti, da me novoletna depresija še ni zagrabila, v 30 letni karieri se je to prvič zgodilo....hej, mogoče je pa letos zbežala kam drugam in se je naveličala te stare babnice in je šla na kakšno mlajšo. Kdo ve...skratka...naša še veselo ustvarja...zdaj je šele tisti tapravi užitek, ker že neobremenjeno  razmišljam za drugo leto,...darilca,voščilnice, kakšna bo jelka,...



 
 Štampiljka je kupljena pri Vesni v trgovini in je fantastična. Prva je samo pobarvana, drugi pa sem dodala še božične zvezde štampiljko  in rezalno šablono.  Napisi so nalepljeni na zlat washi trak ,  od "Najlepšega para" , zato dajem voščilnici v galerijo december 2016.
 
Izzivi:
1. Simon Says - Anything Goes
 
Lep večer vam želim.
 

15 komentarjev:

  1. Čudovite so tele tvoje božične zvezde. V 2017 se bom potrudila in imela svojo škatlo napolnjeno že do novembra ;-) Ha, me prav zanima, ja. Ti pa kar nadaljuj v tem tempu. Jaz sem za!

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, si pridna, mogoče pa se je tvoja novoletna depresija preselila k meni, le da že nekaj mesecev predčasno ;) Ti že razmišljaš o jelki in darilih za prihodnje leto, jaz še se ubadam s hčerinim rojstnim dnevom, ki ga ima čez nekaj dni...
    Čestitke za top 3 v Craftalnici.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ej, kako sem vesela zate, da te je tista coprnica od depresije zapustila.
    Ti kar delaj naprej in nas izzivaj :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz se že spogledujem z idejo za drugo leto. T
    Kar sploh ni slabo, lahko nakupuješ na razprodajah okraskov. Tudi en nakup pripomočkov je že na mojo temo drugo leto, ampak da bi pa že kaj naredila, kot ti, bo pa treba vmes še kako letošnje darilo zaviti in ga odnesti. Ti kar lepo delaj, depresijo ne kliči, tudi mene je že kak dan oplazila. Pa seveda objavi, da jaz poberem vse dobre ideje in mi ne bo treba tople vode odkrivat.
    V božičnih zvezdah si pa že taka asica kot Metuljčica, pa še ozadja imaš lepa.

    OdgovoriIzbriši
  5. res prekrasne božične zvezde v vseh kombinacijah, spet!
    ja, ti si nam vsem v navdih, da se malo prej zmigamo s temi novoletnimi pripravami - za naslednje leto!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je.
    Ja ena izmed mojih letošnjih zaobljub je da se naslednjo leto prej zmigam s pripravami :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja Mjca, a ne veš, da je po 50-tem vse drugače? Kakšna depresija neki, zdaj se šele začne :) Pridna, ti kar nadaljuj s tako lepimi voščilnicami, dekicami, ......

    OdgovoriIzbriši
  8. Je tudi moja zaobljuba, da bom letos bolj po "Mojčino" ker je tako zelo fino če ima človek že kaj naprej pripravljeno. Ta božična zvezda je res fantastična in tudi sama bom še posegla po njej. Prelepe voščilnice in čudovita ozadja.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mojca gvišno je kriv novi vnuček, da je depresija spokala kufre :). Voščilnice so nore - tele tovje božične zvezde zmagajo na celi črti!

    OdgovoriIzbriši
  10. Mravljica Mojca :-)) Res si neumorna in takole na hitro naredila ene par prelepih voščilnic. Tista prva z veliko božično zvezdo je moja favoritka.

    OdgovoriIzbriši
  11. Res pridna Mojca, še vedno pomaga Božičku. Ta energija je sigurno povezana z mlado babico, ki je dobila novega vnučka, kajne :)

    OdgovoriIzbriši
  12. ALL of these cards are really lovely, but my favorite are the blue and yellow ones! Thank you for sharing these with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    OdgovoriIzbriši
  13. Eh, res nisem verjela, da bi zaprla delavnico. Še na dopust gre s tabo :) Obe voščilnici sta enkratni. Res lepa štampiljka, ki si jo uporabila na fantastičen način.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...