petek, 30. december 2016

ZA LETOS JE TO VSE...SREČNO VSEM!!!!

Tag št. 2. Velikost je ista kot št. 1 (14,5x7), le da sem ga poleg toplotnega zlatega embosinga posameznih mini štampiljk : dedek Mraz na saneh, napisa in snežink  obdelala še malo po moje....nežna bela čipka okoli taga...v pravem smislu nežna, ker sem v roke vzela cvirn od kleklanja, ki je res tanek kot sam vrag, pa kvačko 0,60 in hajd na delo...3 vrstice ...je kar trajalo, da sem dokončala.... Tudi snežinke so kvačkane in nato takole na soncu poštirkane...celo popoldne so se frajle sončile, da so se posušile.

 



Izzivi:
1. Craft-alnica - #176. izziv - BOŽIČNI TAG
2. Simon Says  - Anything goes
 
  Tole pa bo  zadnja objava  v tem letu...že skrajni čas, da malo utihnem, zadiham in pustim dihati tudi vsem vam, ki ste me letos tako zvesto spremljali . HVALA vsem in vsaki posebej. Letos se je res veliko dogajalo, pri mizi je en član več❤❤❤❤❤   ...več je bilo lepih kot žalostnih stvari...te so pa itak že pozabljene. Vsak rad naredi inventuro, tudi jaz sem jo...vse je pošlihtano, bilanca lepa (pozitivna), preživim še teh par ur starega leta in zadiham z novim.
 
Hvala za vaše komentarje, za vašo "živo" družbo na srečanju, hvala za presenečenje, za vsa darilca, čestitke in novoletne voščilnice, ki so prispele na moj naslov, za čvek po mailih...Hvala ker ste.
 
Naj bo leto 2017 zdravo, prijazno, nasmejano ❤❤❤❤❤   in  polno pozitivne energije.
VSE DOBRO VAM ŽELIM.
SREČNO VSEM!!!!
❤❤❤❤❤





23 komentarjev:

  1. Mojca, tudi tvoja zadnja objava letos je tista prava "Mojčina" objava. Čudovit tag in snežinke. Raje ne pomislim, koliko dela in natančnosti je bilo potrebne. Super si izpeljala. Hvala za lepe želje, ki jih seveda tudi sama želim tebi in kar je najpomembnejše, naj zdravje služi. Naj bo novo leto 2017 točno takšno, kot si napisala. Pozdravček in srečno. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca ti si res en škratek, ki bdi nad vsemi nami in hkrati pomaga še Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu :-D . Tale tag je svetoven in vreden vsake sekunde, ki si jo vlozila vanj. Hvala ti ker si in vse dobro v 2017!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, šparaj očke, ker imaš samo ene! ;)Saj vem, to bo gotovo ena izmed obljub za 2017, kajne ;)Pridna si, da je kaj in tale čipkast tagec to samo potrjuje. Uspešen skok v 2017 in komaj čakam na tvoje nove in nove objave!:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ej, za nič na svetu se ne bi lotila tega mini cvirna, že tako z očali težko vidim mini stvari in počasi imam prekratke roke ;)
    Lepo te je brati, lepo je brati tvoje hudomušne komentarje. Ostani takšna, kot si, super punca si in uživaj s svojo (povečano) družino.
    Vse dobro vam želim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala draga Mojca - tudi tebi in tvojim še enkrat vse najlepše in... se že veselim tvoje prvo prve objave v letu 2017, Majdica

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Mojca, krasen tag si izdelala in tvoje snežinke so tako lepe.
    Hvala, ker si.
    Lepo praznuj in se beremo v letu 2017.

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj Mojca, kako lep, nežen in prav pravljičen tag je to. Kako boš razveselila nekoga, ki ga bo prejel. Imaš res čudežne roke. Kar tako naprej.
    Hvala tudi tebi Mojca, za vsak obisk in komentar na mojem blogu.
    Tudi jaz čakam, da mine še teh nekaj ur starega leta in upam, da bo novo boljše...

    OdgovoriIzbriši
  8. V te tvoje snežinke sem se pa zaljubila. Prekrasne so.
    Vse lepo v prihajajočem letu.

    OdgovoriIzbriši
  9. U, kako lepo si obkvačkala tagec! Snežinka pa je ena sama zimska poezija. Prelepo! :-)
    Čestitam za tretji naziv babica. :-)
    V novem letu pa želim tebi in vsem tvojim veliko lepega, sreče in zdravja!

    OdgovoriIzbriši
  10. predivno!
    Sretna Nova godina!
    da mi budeš zdrava,sretan i kreativna! ♥

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Mojca, tudi tebi želim vse dobro in še veliko ustvarjalnega navdiha :-))
    Za konec pa prav poseben tagec, čudovit in čisto v tvojem stilu. Lepo zvezdo si nakvačkala.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Mojčka, Naj bo tudi nasledne leto bilanca pozitivna, pa saj pri tvoji pridnosti ne more biti drugače. Čudovite zvezdie si nakvačkala in naredila dih jemajočo zvezdo. Hvala, da še na prdzadnji dan v letu misliš na nas v Craft-alnici.
    Lepo praznuj-te, v novem letu pa nas le razveseljuj s svojimi komentarji. Brez njih je naš blogerski svet prazen.
    Srečno

    OdgovoriIzbriši
  13. Uau! Kako lepo izgleda obkvačkan rob in zvezda! Čudovito! Vse dobro v novem letu!

    OdgovoriIzbriši
  14. Wow, ta tagec je pa res nekaj posebnega, tako lepo zasnežen, in še obrobljen povrhu. Na prvi pogled sem mislila, da si delala s sukancem, tako je tanka nit. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    LP,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga inovatorka (in to na vseh področjih), naredila si super tag, nežen, poseben in preprosto enkraten:). Čestitke za vse dosežke v letošnjem letu, hvala za vse tvoje komentarje in prijetna kramljanja in se jih veselim tudi v letu 2017. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  16. Uff, tole si se pa lotila. Lepo je izpadla čipka, samo si bila pa kar drzna s tankim cvirnom. Glede na to, da tudi sama kvačkam, točno vem, kako je to izgledalo. Je pa res lepša čipka, čim tanjša je prejica.

    Me veseli, da je bilanca pozitivna. Prav je tako! Moja voščilnica pa je na poti tako, da ne bom zgubljala besed. Bo tam vse povedano ;-)

    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  17. iiii kolk so lepe snezinke:)))
    żelim tebi in tvojim vse dobro in lepo:))))

    OdgovoriIzbriši
  18. Čudovite snežinke, res si več kot mojstrica raznoraznih tehnik. Uživaj s svojo družinico in vnuki. Vse dobro v 2017.

    OdgovoriIzbriši
  19. Prekrasne so tvoje klejeklane snežinke....nežne in puhaste kot taprave. Mojca tudi tebi in tvojim najdražjim vse lepo v letu 2017.

    OdgovoriIzbriši
  20. Such a beautiful tag! That snowflake is fabulous! So pretty!

    Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

    hugs...
    Melissa

    OdgovoriIzbriši
  21. Tole s cvirnom pa je pravi pokazatelj tvojih vrlin: vztrajnost, natančnost, inovativnost......sama imam že vrsto let nakvačkane snežinke kot okraske za smreko, zato vem, koliko energije si vložla v ta projekt! bravo!

    OdgovoriIzbriši
  22. Zelo lepo, predvsem mi je všeč rob tag-ca...inovativno :-)

    OdgovoriIzbriši
  23. Mojca, čudovit izdelek. Navdušena sem :).
    Hvala, da si ustvarjala z nami v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...