četrtek, 15. december 2016

ZBUDI SE!!!!!

Pa ne moj mali princ ampak tale "mojster", ki mu je očitno v tem gugalniku tako fino fejst, da ga nič ne ganejo prihajajoči prazniki ampak še kar drnjoha dalje....še malo ga pustim, potem pa...ja potem bo pa že skrajni čas, da dvigne svojo rit in  začne delat!!!.....mama Božičkova je že utrujena od vsega!!!

 
Štampiljko Božička sem obrezala in  dala na vzmet, tako da se resnično guga, ozadje pa je narejeno s stencil šablono zvezdice in malo vilinskega srebrnega prahu, ki sem ga embosirala (prah je samo po rumeni barvi, ki ponazarjala  to grozno debelo in veliko luno, ki mi packa ne da spati že par dni).
 
Druga novoletna pa je narejena kot tretji izdelek za #175. izziv Craft-alnice na temo  "zimski venček na voščilnici".
Tokrat je venček skvačkan iz bombaža in prilepljen oz. visi na vijola žebljičku  na tresočki. Barvna kombinacija, ki jo ima letos Magda zeleno-sivkina barva mi je res WAW, zato sem jo tudi sama preizkusila.


 
Hvala za vaš obisk, hvala za novoletne, jih pridno zbiram.
 
 
 



10 komentarjev:

  1. Začela bom na koncu: hvala, da linkaš moje kombinacije. Veš pred kratkim sem obešala zavese in menjala krogce na krnisi in pri tem naletela na neke prožne krogce in sem si mislila: tole bi pa bili kaj za obkvačkat, pa mi ni padl, kaj bi to lahko bilo. Evo, pa pade ideja iz tvoje malhe. In to v mojih barvah. Mislim..

    kar se pa božička tiče, ki si ga ti tako plastično prikazala, pa se meni zdi, da ima kar veliko pomočnikov na zemlji in si lahko takole privošči drnjohanje. Pa tako ga poveličujemo, pa slikamo, pa rišemo, pa barvamo.
    Oh kako je meni všeč ta veseli čas ki poteka tudi tako ustvarjalno, kot pri tebi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ok, ti to res obvladaš in delaš z nad-svetlobno hitrostjo tako da stric Božiček lahko kar mirno drnjoha še naprej do D- dneva, ko bo moral na pot. A pa si pomislila, da boš ti tudi kmalu rabila kaj drnjohanja, saj se boš iztrošila če boš še dolgo tako zagnana :P. Ideji sta svetovni, tista v " tudi moji" kombinaciji pa danes res zmaga :).

    P.S.: Hvala za voščilnico na moj novi naslov - že krasi karniso :) :) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim, da si kar ti mama Božičkova, ker si tako pridna zato pa debelušni gospod lahko drnjoha v gugalniku. Krasno si spet ustvarjala, tretji, kvačkan venček je res nekaj posebnega že sam od sebe, ampak ti si ga vkombinirala na tresočko, ker enkrat ni zadosti mora biti dvakrat težko.
    Hvala, draga Božička ups Mojca za to, da si se nam kar trikrat pridružila in hvala ti za krasno novoletno voščilnico. Kako si vedela, da sem malo shujšala? Ampak oblekice mi letos na žalost še ne bojo prav :). Bodi fajn Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse dobre reči so tri, kajne? Tudi tvoj tretji venček je hudo dobra ideja, da gre za tresočko, sem ugotovila šele ob prebiranju teksta. Zeleno-lila kombinacija je pa meni osebno ena tistih najbolj "tapravih" božičnih. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    LP,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  5. A veš, da sem se kar nasmejala, kaka pogruntavščina, da si ga dala na vzmet ;) Pa imam tudi sama doma eno vzmet, pa mi še ni kapnilo kako bi jo ponucala. No, zdaj bi pa rabla še spečega Božička ;D (ne, sam hec, ne rabiš se bat, ne bom te kopirala)
    Tudi drugi venček je kul, kvačkan! Pa pejd se solit. Kake ideje maš!

    OdgovoriIzbriši
  6. joj Mojca, tudi tale tvoj tretji venček je fantastičen, voščilnica je hkrati pa še tresočka :-))
    Kar se pa Božička tiče, pa super ideja!
    Vesela sem, ker spet ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobro si zagugala tega Božička. Takšnega kvačkanega venčka pa še tudi nisem videla na voščilnici. Ti pa tudi vse preizkusiš. Hvala za voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoje učke so v redu? Objave nizaš sto na uro. Kvačkanega venčka pa predvidevam, nisi delala z zaprtimi očmi. Vsekakor, sta krasni voščilnici.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...