Skupno število ogledov strani

sreda, 01. marec 2017

SERIJA BOŽIČNIH ZVEZD...SPET


Lani v decembru sem res podivjala od vsemogočega nabiranja in zbiranja božičnih zvezd....jih raje ne grem preštevat, vse mogočih oblik so in velikosti.....letošnje voščilnice bodo že prava redkost, če ne bom uporabila nobene. Meni so...preprosto vse fantastične in ne morem se jim upreti.....Brez okvirjev tudi ni šlo..."Najlepši par" seveda, zato gre v njihovo galerijo marec !!!
Izzivi:
1. galerija marec "Najlepši par"
2. Simon Says - Anything Goes

Pri nas je prava snežna ploha ...sneg le ni pozabil na nas, čeprav vem da se ne bo obdržal. Ga je pa lepo spet videti. Lepo se imejte.

26 komentarjev:

 1. Love your set of cards, Mojca! So glad that you join the fun over Simon Says Stamp Wednesday “Anything Goes” Challenge! Awesome details and design! Super work!

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepe in všeč mi je, da si uporabila različne barve zanje. Se jih pa človek res ne more naveličati.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovite so v vseh barvnih kombinacijah. :-) Kaj ko bi ti organizirala nagradno igro z naslovom Koliko božičnih zvezd ima Mojca? :-)))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sonja, po moje jih je nemogoče prešteti ;) Sigurno jim Mojca še nekaj skriva v rokavu ;)

   Izbriši
 4. Še ena zbirateljica božičnih zvezd, samo ti jih pokažeš v najlepši luči. Res lepe in enostavne voščilnice. Pozdravček Aleksandra

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne pisane, vseh oblik in barv. Okvirčki samo še poudarijo njihovo lepoto. Še lepe želje in voščilnica zasije v vsej svoji lepoti.
  Si pa ena redkih, ki se je tega snega razveselila ;)

  OdgovoriIzbriši
 6. Joj, tudi meni so božične zvezde tako lepe in tvoje so prekrasne v vseh barvah. Katera je ta rezalna šablona? Cvet pride res tako bogat... Zelo mi je všeč!

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasne so. Tudi jaz jih imam rada in prazničnih voščilnic si ne predstavljam brez njih. Tvoje so lepe, tale šablona mi je všeč in ti si jih oblekla v krasne barve.Eno lahko rezerviraš zame 😘.
  Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 8. Res so prekrasne tvoje zvezde, pa prav vse barve jim pasejo, ki si jih izbrala.

  OdgovoriIzbriši
 9. Mojca, neumorna si! :) Božična zvezda je krasna, na tvojih voščilnicah pa naravnost zasije.

  OdgovoriIzbriši
 10. uauu zdaj si me že prehitela po desni in levi, mhmhm a bi morala tole božično zvezdo nujno imet v moji zbirki??? Neee, ampak tvoje so fenomenalne, v okvir pašejo res u nulo!

  OdgovoriIzbriši
 11. Saj si čisto ponorela:), lepo te prosim, kaj pa boš s takim številom zvezd, le glej, da jih nekaj podariš:)). Ker so vse zelo lepe, sploh ne bom določila katera je moja:), sprejemam vse barve in kombinacije. Vidim, da bo potrebno katero kupiti, da bom vsaj malo konkurenčna:). Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 12. Kako so lepe. Če me ta serija krasnih prazničnih voščilnic ne pripravi do tega, da tudi sama naredim pred koncem leta vsaj ene, mi ni pomoči. Lp

  OdgovoriIzbriši
 13. Meni so prekrasne, prav v vseh barvah so res čudovito zasijale. Mogoče bi bila moja tretja?! Lp

  OdgovoriIzbriši
 14. Same težave so s tabo Mojca! Se že vidim pred prazniki, kako iščem pisane zvezde in prepričujem prodajalke, da RES obstajajo, ker sem jih RES videla .... Če jih ne najdem, vem, kje jih najdem ;-) Majda

  OdgovoriIzbriši
 15. Zelo dobra ideja in lepo narejeno. Upam da ne boš jezna ker mi je tak všeč da bi še jaz naredila kaj takega.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja veš da ne, kaj sploh sprašuješ?!? Samo uživaj pri izdelavi.

   Izbriši
 16. Te tvoje prelepe božične zvezde vse nas navdušujejo....da ne boš presenečena če boš za novo leto zasuta z našimi variantami zvezd.....

  OdgovoriIzbriši
 17. Mojca, nadvse všeč mi je pisana izvedba ene ideje. Zelo so mi všeč!

  OdgovoriIzbriši
 18. Mojca, pa kaj naj napišem. Krasne mavrične voščilnice.

  OdgovoriIzbriši