nedelja, 19. november 2017

SREČANJE

Nahrbtniki  za vsako dečvo... 27 komadov jih je nastalo (eden za vsak slučaj)....napolnjeni pa z domačim eko dalmatinskim lovorjem z moje "kmetije" na morju.  Še tagec, kjer so napotki v katere jedi sodi. Pa božična zvezda tudi ni smela manjkat...mreža pa, spomin na morje.


 
Tole pa je  čokoladnica-škatlica za malo Mijo , ki bo čez par let lahko komot nadomestila svojo mami Jernejo, če ta ne bo utegnila priti na srečanje. Me veseli,  da smo se končno (po 3 letih) spoznale. Štirje radovedni medvedki na zasneženem hribu...vse šablone od  "Najlepšega para" zato gre v njihovo novembrsko galerijo .
 

Velikost ...za dve 100 g čokoladi....20x9 cm + 3 cm globine.

 Hvala vsem, ki ste se potrudile z darilci (odprte škatlice pri meni pomenijo na sliki samo ...ne da so bile prazno ampak da je naša tako požrešna, da ni mogla počakat na fotografijo...!!!!)
Hvala Valentina za družbo v avtu  (hvala taxistu!!!) in za tole rojstnodnevno darilce...božična zvezda....pa saj ne morem verjet, da je še nimam!!!!!!! Voščilnica pa prečudovita.

Srečanje uspelo (ja itak...v to nisem niti malo posumila), ...Lepo vas je bilo spet videti in kot sem napisala v mailu....baterija mora zdržat do aprila, ko se spet vidimo. Lepo nedeljo vam želim.



 

13 komentarjev:

  1. Mojca res te je bilo lepo končno videti v živo (pa tudi vse ostale šjore). Hvala za darilce, bo prav prišlo pri kuhanju :). Moja mala je popolnoma navdušena nad tvojimi metodi in še bolj ko je videla kaj je notri :p. Hvala ti in en velik objem od naju :).

    OdgovoriIzbriši
  2. April 2018 torj, upam, da mi uspe, kajti tudi jaz bi še marsi katero od vas, ki je čisto na prvem srečanju ni bilo spoznala. Sem pa vesela, da ste se imele nepozabno.
    Uživajte v teh trenutkih.
    Mojca lepo si se potrudila z darilci in tudi ti si bila lepo obdarovana.
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Mojca, hvala tudi tebi za čudovit in dišeč ruzak :-)) V veliko veselje mi je bilo spet srečati te in se malo podružiti. Krasno smo se imele.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ojej, kakšna super darilca. Dišeč lovor v prekrasnih nahrbtnikih. Le kje si še našla čas, da si vse to naredila? Pridna - sto na uro.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Mojca za čudovit dišeč nahrbtnik, predvsem pa za srčno, toplo energijo, ki ... sem prepričana, da bo res držala, dolgo, dolgo ...
    Bilo je ... nepozabno, komaj čakam aprila ;-)
    Naj bo teden čudovit, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, hvala za rukzak z lovorjem. :-) Lušno darilce in zelo uporabno. Lepo je bilo včeraj. Tudi moje baterije so polne. Upam, da se kmalu spet vidimo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala Mojca za rugzak. Izvirno kot vedno. p.s. Jaz nisem uspela nič pofotkat, je pa precej stvari tudi čudežno zmanjkalo ;-) Kaj češ, takle mamo :-D

    OdgovoriIzbriši
  8. Rukzak že pregledan iz 100 in ene strani, lovor varno spravljen v kuhinji (kako si vedela, da mi ga zmanjkuje ;) Darilca sem tudi jaz spraznila ko sem prišla (bi jih že med potjo, pa so bila v prtlažniku :D
    Krasno voščilnico si dobila in še presenečenje z božično zvezdo. No, zdaj pa menda imaš vse ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasni nahrbtniki in čudovita darilca.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala Mojca...krasna si in vsi tvoji izdelki tudi :-)!

    OdgovoriIzbriši
  11. Tile nahrbtniki so enkratni. Njihova vsebina pa nadvse dišeča in še kako uporabna. Hvala ti, za enega od njih. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepo, res... Naj bo božič prelep, za vse...

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...