torek, 16. januar 2018

PRIDEŠ, VZAMEŠ IN ODNESEŠ

Danes v vijola odtenkih. Kot sem obljubila ...nakit v različnih barvah zapakirano v doma narejenih škatlicah. Veliko žensk me sprašuje eno in isto...."Ti , a imaš kakšno darilo...da samo pridem, vzamem in odnesem"?  Zato je tudi zrasla ta ideja o "babjih" darilih...vse na enem mestu. Zame je komplet tudi pripadajoča voščilnica.

Prva dva izdelka ...fimo uhani in prstan.


 


/obe škatlici sta v velikosti 6x6 x 4 cm globine/
 



 
 

 
Ker je sivka in zapestnica od "Najlepšega para"  (zapestnica =držalo za uhane in prstan) dajem na ogled v galerijo januar 2018. Prav tako je kov.šablona "zate", mašnica in pestič kupljena v njihovi trgovini.
 
Spet kmalu!!!!

20 komentarjev:

  1. WAW Mojca ma ti si neverjetna - tole je svetovna ideja in še boljša izvedba. Že dologo nisi pokazala nič iz fime, ma se je splačalo počakati na to objavo :). Očitno sve na isti valovni dolžini - ravno včeraj sem končala "test nakit" ravno v tak namen - prideš vzameš in greš :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro si naštimala te komplete. Blagor sosedam, da te imajo, saj imaš vedno kaj na zalogi. Super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna ideja in imaš vedno darilo pri roki (tudi za druge roke ;) Lepo si vse skupaj barvno povezala in mislila na vse, čelo na čestitko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čez komot ga ni lahko rečem za tele tvoje babnice.
    Krasna komplewtka.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja Mojca, te babe so od hudiča:), kaj vse hočjo imet. Ampak če jih navadiš, da se pri tebi vse dobi in to še lepo, zakaj bi pa hodile drugam:))). Je pa super lepo in nobel in se splača imet tak "zalogovnik" v bližini. Vse tako lepo spedenano, da je užitek pogledat. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, je kaj, kar ti ne gre ali se ne lotiš? :) Kaj naj drugega napišem kot to, da je nakit zelo lep, prav tako embalaža.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, krasen komplet. Vse lično zapakirano. Sam vaaaauuuuuuuu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz bi dala na temnejše uhane, kar rezervacijo.

      Izbriši
    2. To je delano kot cel komplet in ne vsaka stvar posebej. žal

      Izbriši
  8. Naša Mojca poskrbi za vse. .-) Še za babnice, ki se jim ne da razmišljati. :-) Super so tvoja darila "PVO". Krasni, barvno usklajeni kompleti. Kot v butiku.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ojej, kako je vse lepo. Barve so prava izbira.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vau, Mojca spet razturaš na polno. Prav lep nakit si izdelala in ga položila v prelepo embalažo. Barva, ki si jo izbrala je krasna in seveda katera rožca ne paše bolj k tej barvi kot sivka. Super.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako prikladno - prideš, vzameš, odneseš. Škoda da si tako daleč.
    Krasna embalaža in nakit, zelo všečne barve.

    OdgovoriIzbriši
  12. Mojca, zelo pridna si bila. Multipraktik je spet na delu :) Izbire je več kot dovolj in zagotovo lahko pri tebi vsak najde primerno darilo. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  13. Bravo Mojca, to pa so kompleti. Vse barvno usklajeno, elegantno zapakirano.Seveda tako darilo pač ne more iz rok brez voščila, posvetila...kaj si človek lahko želi več... super ideja, vse na enem mestu.
    Bodi lepo,
    Danica

    OdgovoriIzbriši
  14. Uau, prekrasni kompleti. Super si to naredila.

    OdgovoriIzbriši
  15. Ta ideja je tako vrhunska in vsi izdelki, ki jo sestavljajo tudi!

    OdgovoriIzbriši
  16. Odlično, da imaš vse to na zalogi. Ti si tako neverjetna. Res vredna občudovanja.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...