torek, 14. oktober 2014

NE POZABI

Vladkin in Tinin #30.izziv mi še vedno ni dal miru...nekaj mojega je manjkalo. Saj veste, da nisem tako zaprisežena čestitkarica...bolj me vleče še v drugo ustvarjalno vejo, zato je nastal še tale izdelek.












Škatlica za....mislim, da bodo notri romale škarje, ki so na vsakem vogalu moje ustvarjalne mize. Škatlo od kapučina sem odrezala, pobarvala z belo akrilno barvo in nato nanesla prtiček z afriškim motivom .  S temi prtički ( različni motivi, barve pa enake) imam že nekaj let drugačne plane. Slike na platnu...tudi to bo....

Ker se zadnje čase družim večinoma s  štampiljkami  in šablonami  "Najlepšega para" nisem mogla preko jesenskih motivov..listki in ježek. Te sem  obrezala in nalepila preko okrasne Rayherjeve špage. Ker pa so moji listki z napisom NE POZABI KUPITI tudi na ustvarjalni mizi bodo za to služile  ščipalke.



 Tina,  tudi ta izdelek pošiljam v tvojo galerijo.



Vsem želim lep in prijazen dan.



11 komentarjev:

  1. Wauuu
    čudovita jesenska je
    krasni dodatki
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Neverjetna si in polna ideja. Res te obcudujem, kaj vse ti ne uspes narediti. Super po jesensko si preobrazila skatlo in jaz sem navdusena :) Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vau, Mojca, super! Dobro si tole natuhtala. Škarje bodo kar same šle v tako lepo škatlico :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. WAW Mojca tole pa vščekam na polno. Fenomenalna ideja tudi za na mojo mizo - sploh tale razcefrana špagica da piko na i listkom in ježku :)!

    OdgovoriIzbriši
  5. super, super jesenska dekoracija !!! in krasen opomnik!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  6. noro dobra ideja in še boljša izdelava ;) zdaj ne bo več izgovorov za pozabljivost ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisem ustvarjalka, ki bi reciklirala...ampak škatlici novi stil zelo pristoji ;))) Pri taščici vsak dan popijem vanilijev kapučino in zdaj škatlice ne bodo romale v smeti, ampak v moj kotiček. Zelo, zelo mi je všeč afriški stil in jesenska dekoracija! Lp, Jana

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasno si reciklirala. Vrlo domišljato i lijepo.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako prisrčna škatlica! To si pa zelo lepo sestavila...jaz se sploh drugih stvari ne lotim, zato mi je še toliko bolj všeč!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...