torek, 7. oktober 2014

NOVOLETNE - RDEČ in ČRN PESEK


Cuker ste si uravnali, sedaj pa voščilnica za novoletne praznike.

Tina  in tvoje štampiljke, šablone ...so ZAKON.   Danes sem  za spremembo uporabila droben rdeč  in malo črnega peska, (ki je v delavnici že od kamene dobe dalje).

Posula sem ga med izrezano Tinino kovinsko šablono božično zvezdo ter jo nato še obrezala, da je nastal bel rob (nekje ga je več, nekje ga je manj ....ja seveda, tako sem hotela.....spet je vsak izgovor dober:)). Vse to stoji v luftu na 3D blazinicah okoli izrezanega ovala....Rayher kovinska šablona.  Tudi napis štampiljka je Tinina.





Evo, tako nastane  pa fouš voščilnica, če človek (beri..jaz):

- ne zna nalepiti okrasnega  traku v ravnini,
-  nastaviti štampiljke pod trak
- na brzino  sfrfrati voščilnico,...pa še kaj bi se našlo...... groza na kvadrat....


Izzivi:



Hvala za obisk. 

7 komentarjev:

  1. iiiiiiiiiiiiii kok je pa tole noro dobro izpadlo s peskom :)! Meni je všeč tudi "sfalirana". Drugače napis odtisneš še 1x na tagec, banerček... in ga pripopaš čez napis in trak - pa ne bo nobene napakice in je voščilnica rešena. Oz vsaj neki takega bi se jaz lotila, tebi pa nočem soliti pameti - ker bolje obvladaš kot jaz :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole s peskom pa je zelo zanimiva zadeva in res fino izpade. Ja, sploh ne govori. Tudi jaz sem ena tistih, ki mi ravno lepljenje ne gre ravno cisto od rok. Pol pa se je treba vcasih znajti, kadar prevec falim in Ne-Ja ti je dobro predlagala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ideja s pekom je svetovna! Kar se pa tiče sfaliranih voščilnic pa: Dobrodošla v klubu! :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe sta mi všeč! Pri zeleni voščilnici 3d efekt, pri beli pa čudovit robni zaključek ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mojca...pri tebi se vedno nasmejim. Tisti kroglice na OBREZANIH!! božičnicah so mi izjemne... Saj verjetno veš, da jaz čisto znorim, če se mi kaj zmakne iz linije...samo videti takole pri tebi pa izpade tako prisrčno in svobodno :-)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...