četrtek, 29. januar 2015

IZZIV BLOGER KOLEGIC

Presnete ženske, kako  ste me sprovucirale v prejšnjih komentarjih? Slikanje je zame NAJHUJŠA NOČNA MORA  in tole je res pravo žrtvovanje in sekundno trpljenje.  V kopalkah res ne nameravam pozirat , glavo pa lahko odšraufate, pa odnesete s seboj, saj jih imajo v trgovini še dovolj na zalogi (beri : zeljnata glava).  Evo, duh je spuščen iz svetilke.  Selfi pred špeglom z novo  pleteno ogrlico v rdeči barvi.






Izzivi:

1. http://4craftychicks.blogspot.com/,  #231. anything goes

2. ta izziv blogerskih kolegic je bil najhujši, čeprav se nisem čisto držala  pravil (ni obleka ), upam, da sem z ogrlico popravila vtis. Samo ne mi reči, da moram vajo ponoviti in da ne velja, ker  prisežem, da vas bom ponoči hodila strašit .


Hvala lepa za vaš obisk in še lepša hvala za komentarje. čao




25 komentarjev:

  1. Oppa, oppa nekdo je sprejel izziv, čeprav ne ravno tistega za katerega je bilo rečeno, ma bolje nekaj kot nič. Res ne vem zaki bi se skrivala, sploh z novo frizuro ;). Ogrlica je WAW in ti zelo paše.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf, še dobro, da nisem tudi sama imela takšnih zahtev v komentarju, ker si ne bi želela, da me kdorkoli straši ponoči :) Ampak fotka je super in fajn zgledaš z ogrlico vred. Tudi jaz ne vem, zakaj bi se bilo potrebno skrivat. Prav fajn te je tudi takole videti. Zdaj te vsaj lahko ruknem pod rebra, če te kje srečam :)))))

    OdgovoriIzbriši
  3. ...in tako je nakrižkani srček dobil obraz. :-)) Frizura seka, leta pa dobro skrivaš. :-) Ogrlica je svetovna in ti zelo lepo paše.
    Mene prosim ne hoditi strašit, ker te lahko prestrašim nazaj. :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti lepa Sonja. Ti si že v "naših" letih, ko veš, kaj moraš povedat, da se človek dobro počuti:))

      Izbriši
  4. Ooooo, lahko rečem samo VAUUU !
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  5. Ha-ha-ha Mojca, si tudi ti ena izmet nas,ki jim je fotkanje kot da te postavijo pred steno za streljanje.
    Samo fotka ti je uspela, še bolj pa ogrlica. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, to si dobro povedala...stena, šmajser in streljanje. Raje bi šla za dve uri krampat, kot samo eno fotko naredit. Nekateri tega res ne razumejo, sem hvaležna, da je še katera taka.

      Izbriši
  6. iiiijoj lej jo Mojca :-)) Kako lepo je, ko enkrat vidiš tudi obrazek! Potem je veliko lažje ... ampak se skoraj vsi dobro skrivamo po blogih, kajne .-) Super fotka in naredila si spet eno čudovito in bogato ogrlico.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdaj pa "poznamo" našo Mojco iz rdečega srčka, blagor tebi ko si še pod petdeset in super izgledaš kot tudi tvoja ogrlica, ki ti barvno zelo pristaja. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo živjo Mojca :))) Luštna bejba! Nobenih gubic, prav fejst si in dobro frizuro imaš. Ogrlice skoraj nisem opazila, ko tebe gledam :)) Je zanimivo , ko vidiš človeka, ki stoji za vsemi temi veselimi, pozitivnimi komentarji. Pogumna punca!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala lepa, res sem pogumna, lažje mi je bilo vseh pet otrok rodit, kot pa naredit tole, kar sem danes, čeprav je kar lepo prebrat te vaše komentarje.

      Izbriši
  9. Čudovita ogrlica ki se poda k toplemu obrazu
    lepo te je videti
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  10. oooo bejba se je predstavila v żivooooo :))) macka i pol:)))
    naj ti dam nasvet za tuniko obleci eno svetlo majcko in obleci tuniko sej se bomo požrle ko bos tko fejst:)))
    naredi nam veselje:)) taka sexi tunika veš kam paše...... nate:)))



    OdgovoriIzbriši
  11. predivna ogrlica,bogata i nakićena...Još mi se više sviđa tvoj selfie :) Bravo ! Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Kaj naj rečem,se strinjam z ostalimi.Lepo je,da je sedaj obraz zraven vseh teh tvojih lepih objav in komentarjev in morem ti povedati,da res zelo dobro skrivaš svoja leta glede na to da imaš pet otrok in sedaj že vnukice. Kot zgleda te držijo mlado upam da bodo moji mene tudi.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  13. Prekrasna ogrlica. Lepo te je tudi videti.

    OdgovoriIzbriši
  14. H ehe he še ena, ki ne mara fotkanja..jaz tud ne. Sam me veseli, da si sprejela izziv, super si in oglica tudi :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Neverjetna ogrlica in ti izgledaš super mladostna. Najbolje, da zamenjaš profilno sliko.

    OdgovoriIzbriši
  16. Mojca, kako lepo te je tudi videti :). Z ogrlico sta super par. Lp

    OdgovoriIzbriši
  17. Your creation is simply beautiful! I never knew you could knit like this. I love learning new things. Stunning colors.Thank you for rockin our anything goes challenge at 4 Crafty Chicks.

    Tamie DT

    OdgovoriIzbriši
  18. baš divna ogrlica i lijepo ti stoji :D veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  19. Vsa čast, Gospa Mojca, ogrlica ti res paše.

    OdgovoriIzbriši
  20. Translator can not meaningfully translated into Polish this post. But this lady in the first picture looks very attractive.
    :))

    OdgovoriIzbriši
  21. Iiiii Mojca...srček je razkril svojo identiteto ;))) In prav luštna bejbika si. Prav lepo te je videt ;))) Oooo...sem skoraj pozabila, saj veš, da je tudi ogrlica 1A!

    OdgovoriIzbriši
  22. Ojla Mojca, kako mi je žal, da sem v zadnjem času "malo zaspala" in sem zelo slabo spremljala blogg. Sem pa sedaj toliko bolj vesela ko vidim, kako čedna punca si in mislim da smo prav dobro naredile, ko smo ti dale tak izziv. Vse v paketu je čudovito, rečeno iz srca. Lep pozdravček:)) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...