petek, 23. januar 2015

SUHO FILCANJE IN ŠAL

V tejle objavi si bom malo oddahnila od papirčkov, lepila, štanc,..

26. januarja (je že prejela paketek, zato že današnja objava)  praznuje prav posebna šjora (mislim, da je ob tej besedi jasno vsem o kom govorim) in da je ne bo zeblo, sem ji nakvačkala šal, na katerem sem se preizkusila v suhem  filcanju.

Že vnaprej opozorilo, da "naša" ne zna risat in tole rožico sem naredila brez muštra, zato bravo jaz.  Za nekatere je to hecno, zame pa pravi podvig.....

Rožica je na obeh straneh šala, ker se volna, ki jo napikaš vidi na nasprotno stran, tako da je bila rešitev samo ena... juhuhu sem bila vesela, ponovi vajo še na drugi strani. Kako izgleda v živo, bo pa nova lastnica povedala.



Brez  voščila pa tudi ne gre:

Vse najboljše draga Jerneja. Hvala, ker si to, kar si. 

12 komentarjev:

  1. Ha,ha, brez da sem prišla do konca, mi je bilo jasno, da je to lahko samo ena in edina - Jerneja. Nje ne bo zeblo, "naša" je pa tudi stvar čudovito speljala. Vse čestitke (sicer si pa tako ali tako vsestranska:)
    Lep pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Šjora je bila presenečena 100 na uro, ko je odprla paketek, je bilo iiiiiiiiiiiiiiiii in Oh in AH, ko pa je odprla še voščilnico, se je bilo pa potrebno kar malo vsesti...

    "Naša" je zopet opravila vrhunsko delo s kvačkanjem, filcanjem in tudi čez risanje nimam pripomb :). Vidim pa, da sem tak zmaj, da me koj prepoznate še preden pridete do konca objave - se bom na stara leta malo zmaislila :P.

    Mojca hvala ti, ker si me nasmejala in polepšala tale turoben deževen petek :)! No ja, pa še obdarovala poleg.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovit šal, prežet z energijo in ti si res vsestranska, ponovno ugotavljam. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Šjora bo važna, kot marela, ko se bo kazala s tem krasnim šalom. :-)) Lepo presenečenje si ji pripravila. Sicer je pa še mlada in ima močno srce, ki lahko zdrži takšne šoke. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. kako krasno darilo si ji pripravila, joj kako bo šjora važna ;) se strinjam da si multipraktik, česa se lotiš vse ti "grata" ;) lep vikend ti želim-a ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasen šal. Rožica pa kar kliče pomlad.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo, zelo je lep in pa še prečudovit ;)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšno super darilo. Verjamem, da je bila Jerneja čisto gotova :)

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...