Skupno število ogledov strani

sreda, 29. julij 2015

MAVRIČNE RIBICE

Heeeeeej.  Samo par besed, ker mi res MANJKAAAAA to "čvekanje" z vami. Malo sem spremljala vaše bloge,  veliko  bom še morala nadoknaditi...skratka, nekatere ste bile res delavne in ustvarjalne. Danes pa samo na kratko: 
Tole pošiljam VSEM, ki ste že bili na dopustu, še bolj pa tistim, ki še niste bili in ga nestrpno čakate.  Mavrične ribice na mreži balonov. 

- kovinska šablona Cottage Cutz - riba
- kovinska šablona za ozadje Big Bubble Beakground
- distresiImejte se skrajno lepo, mene spet čaka 316 km, slana voda, .... čao

16 komentarjev:

 1. Ojla Mojca, kako lepo te je "slišat":), potem pa nas obdariš s še tako lepimi ribicami. Mislim, da je do takih kar več kot 316 km, te so nekje s koralnega grebena:) Hvala za tvoje "darilo" in seveda uživaj še na slanem in toplem. Pozdravček, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 2. Uuu, kakšne lepe ribice! Ker jih v živo letos ne bom gledala, me take papirnate še posebej razveselijo! :) Ti pa kar hitro nazaj k njim in uživaj na polno! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Mojca zelo lepo si pričarala morsko idilo s temi veeeliiikiiimii mehurčki in mavrične ribice se krasno podajo na to ozadje.
  Uživaj na morju, Jana

  OdgovoriIzbriši
 4. Joj, kok sem ti fovš, ko uživaš na morju :P. Super te je zopet slišati, sploh ker manjkajo tvoje ideje in seveda kokmentarji. Ribice so svetovne - čisto tapravi podvodni raj. Uživaj na morju, ko te pot odnese nazaj in seveda ne pozabi na nas!

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooooo kako lepo, da si se malo oglasila in to s prelepo morsko voščilnico. Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Iiiiiii dopustnica, kako lepo te je spet slišat.Upam da uživaš še za mene ;) Voščilnica je čudovita, tako poletna;)Do ponovnega tipkanja ti pošiljm-a lepe pozdrave ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovite so te tvoje mavrične ribice. :-)) Še par dni jih bom sanjala, potem pa tudi gledala. :-))) Lepo se imej brez nas. Hvala, ker si se ustavila na mojem blogecu. :-))

  OdgovoriIzbriši
 8. O, lepo. A je tud zame, ko na morje letos sploh ne grem?

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepo, da si se nam oglasila v vmesnem postanku doma in hvala za vse komentarje. Te pogrešamo in lepo da si nam dan popestrila z morsko tematiko. mene bo še tolažila nekaj časa, dokler zares ne okusim slanega morja.

  OdgovoriIzbriši
 10. Tvoje uštne ribice so me kar popeljale med morske valove :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovita voščilnica z morsko tematiko....šablonica z ribicami je izredno lepa.

  OdgovoriIzbriši
 12. Čudovita voščilnica z morsko tematiko....šablonica z ribicami je izredno lepa.

  OdgovoriIzbriši
 13. Noro všeč so mi te ribice in ta podlaga z izrezi. Ribice si super pobarvala. Lepo se imej tam doli.

  OdgovoriIzbriši
 14. kakšne super ribice in tole ozadje, vau, vau vau, zdaj pa le še uživanje!

  OdgovoriIzbriši