sreda, 29. julij 2015

MAVRIČNE RIBICE

Heeeeeej.  Samo par besed, ker mi res MANJKAAAAA to "čvekanje" z vami. Malo sem spremljala vaše bloge,  veliko  bom še morala nadoknaditi...skratka, nekatere ste bile res delavne in ustvarjalne. Danes pa samo na kratko: 
Tole pošiljam VSEM, ki ste že bili na dopustu, še bolj pa tistim, ki še niste bili in ga nestrpno čakate.  Mavrične ribice na mreži balonov. 

- kovinska šablona Cottage Cutz - riba
- kovinska šablona za ozadje Big Bubble Beakground
- distresi



Imejte se skrajno lepo, mene spet čaka 316 km, slana voda, .... čao

16 komentarjev:

  1. Ojla Mojca, kako lepo te je "slišat":), potem pa nas obdariš s še tako lepimi ribicami. Mislim, da je do takih kar več kot 316 km, te so nekje s koralnega grebena:) Hvala za tvoje "darilo" in seveda uživaj še na slanem in toplem. Pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu, kakšne lepe ribice! Ker jih v živo letos ne bom gledala, me take papirnate še posebej razveselijo! :) Ti pa kar hitro nazaj k njim in uživaj na polno! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca zelo lepo si pričarala morsko idilo s temi veeeliiikiiimii mehurčki in mavrične ribice se krasno podajo na to ozadje.
    Uživaj na morju, Jana

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, kok sem ti fovš, ko uživaš na morju :P. Super te je zopet slišati, sploh ker manjkajo tvoje ideje in seveda kokmentarji. Ribice so svetovne - čisto tapravi podvodni raj. Uživaj na morju, ko te pot odnese nazaj in seveda ne pozabi na nas!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooooo kako lepo, da si se malo oglasila in to s prelepo morsko voščilnico. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Iiiiiii dopustnica, kako lepo te je spet slišat.Upam da uživaš še za mene ;) Voščilnica je čudovita, tako poletna;)Do ponovnega tipkanja ti pošiljm-a lepe pozdrave ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite so te tvoje mavrične ribice. :-)) Še par dni jih bom sanjala, potem pa tudi gledala. :-))) Lepo se imej brez nas. Hvala, ker si se ustavila na mojem blogecu. :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. O, lepo. A je tud zame, ko na morje letos sploh ne grem?

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo, da si se nam oglasila v vmesnem postanku doma in hvala za vse komentarje. Te pogrešamo in lepo da si nam dan popestrila z morsko tematiko. mene bo še tolažila nekaj časa, dokler zares ne okusim slanega morja.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tvoje uštne ribice so me kar popeljale med morske valove :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita voščilnica z morsko tematiko....šablonica z ribicami je izredno lepa.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovita voščilnica z morsko tematiko....šablonica z ribicami je izredno lepa.

    OdgovoriIzbriši
  13. Noro všeč so mi te ribice in ta podlaga z izrezi. Ribice si super pobarvala. Lepo se imej tam doli.

    OdgovoriIzbriši
  14. kakšne super ribice in tole ozadje, vau, vau vau, zdaj pa le še uživanje!

    OdgovoriIzbriši

VONJ PO POLETJU

 Sem si ga prav zaželela....sladoled namreč....dobesedno lovim zadnje minute   v izzivu  The Male Room  - *184. izziv - hrana ali pijača.......