petek, 30. oktober 2015

MORSKE FOTKE + PONČO (485)

Naše prve 3 pomaranče  in celo 4 kaki vanilija je letos dozorelo na jugu. Glede na to, da so dreveščka mlada 3 leta in majhna  1 m in nič špricana,  je to kar lep začetek njihove "kariere". Marmelade še ne bo, čez par let pa že.








Še galebi so veseli tega letnega časa, tako kot jaz...nikjer nikogar, mirno morje, mir in tišina, tam pa tam kakšen sprehajalec, 
Voda ima res 20 stopinj  ampak samo za pogumne....in mlade....in .... Nimam potrebe, da bi zbirala pogum za skok v vodo, raje uživam ob takih pogledih in če mi ne bi bilo malo nerodno, bi kvačkarijo vzela s seboj na plažo. 
So bili pa večeri tisti, ki so pripomogli, da je nastal tale pončo..../slikan je že doma/.







Se opravičujem, ker je mušter malo pomečkan, upam, da se vseeno vidi. 
Lep dan vam želim in hvala za vaš obisk.


14 komentarjev:

  1. Kakšna radost je biti na morju, ko je mir. In če verjameš ali ne, jaz najraje kvačkam na morju, tudi na plaži. Čeprav me imajo vsi za čudno, da v vročini vrtim kvačko in volno, mene to prav nič ne moti. Pončo je fantastičen. Pridelek pa odličen za začetek.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen pončo, prava mojstrovina. Z morjem si mi pa kar malo lušte naredila. Kateri kraj je to, prav lepo zgleda?!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kok si mi naredila luste po morju... Cudovite fotke :-) . Za prvic je letina uspesna, potem pa vsako leto vec- se klela bos kuhanje marmelade, ker bo prevelika letina. Za ponco pa kapo dol- vsec, ceprav lih ne nosim takih stvari.

    OdgovoriIzbriši
  4. krasne fotke in kakšen krasen pončo in seveda kaki tudi obeta. uživaj na morju, meni je izven sezone tudi vedno lepše v vseh pogledih kot poleti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Po ogledu tvojih morskih fotk se še bolj veselim prihajajočega vikenda. :-)) Super pončo si skvačkala. Zakaj bi ti bilo nerodno kvačkati na plaži? Velika Edith Piaf je na plaži štrikala. :-))))

    OdgovoriIzbriši
  6. wooo super fotke ali poncho pa je vrhunski:))))
    i mene cudi zakaj ne na plazi kvackat:(((
    ti bi mogla mene vidit rajs ne grem na plazo kot pa brez kvacke hihih
    jaz , kvacka i morje:)))) nujno drugic s seboj in bos taglavna:)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Mojca, očitno ti poleg ustvarjanja tudi sadje lepo uspeva. Tudi meni je morje, pa čeprav kratkih 3 dni, zeloooo pasalo. Žal nisem imela te sreče, da bi se v miru sprehajala, ker je bila na slovenski obali kar precejšnja gneča.
    Pončo je pa tako ali tako vrhunski. Glede kvačkanja na plaži, pa naj si mislijo kar hočejo. Jaz sem tudi med pavzo enega izobraževanja štrikala, pa se prav nič ne sekiram kaj so si vsi mislili ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Takoj bi bila na tvojem mestu. Kar slišim in vonjam morje. Totalni odklop, bi mi še kako prav prišel. Lep pončo je nastal.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi jaz uživam na morju , ko ni gužve....sem ti kar fouš teh užitkov. Ti vzameš s sabo kvačko, jaz pa barvice :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja, pa kako mi je uspelo spregledati tole objavo.
    Pončo je super. Ful všeč.
    Si mi dala idejo, da bi mogoče jaz mojo mami nahecala, da mi ob priliki kaj podobnega naredi.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...