četrtek, 8. oktober 2015

ROZA PENTLJA 3 in HVALA 100x

Embosirana črna čipka,  verižica iz riževih biserov, ki krasi  vrat ženske silhuete. To bi bil opis moje  voščilnice, ki jo pošiljam v Craft-alnico in s katero se pridružujem akciji Rožnati oktober.



Pa še ena fotka in lepa HVALA vsaki posebej, ki ste se spomnile na moj RD, po pošti ali pa na blogu. 



Sonja...kako je tebi uspel ta marmorni videz voščilnice, mi še zdaj ni jasno...vem, da cupraš in da včasih še sama ne veš kako????...je pa krasna
Andreja.... čokoladnica je krasna, ampak čudno, le kam hudiča so šli koščki Toffifee-ja...stopili se niso, sumim, da so jih že v trgovini pojedli????...
Ne-Ja ...ti moja dečva, ki me  čez celo leto tako pridno zalaga s cajtengi (beri revije za kvačkanje in štrikanje)....da ne boste mislile, da je ta kup revij brez veze na sliki....ta naša bodoča mamica se boji, da bom ostala brez dela....ne da in ne da mi dihat:-)) :-))....
Duši...za najmehkejšo voščilnico, ki sem jo kdajkoli dobila...
Neva...tvoje vile so res pravljične in elegantne.....in evo...tudi jaz jo imam in 
Keti...najmladostnejša voščilnica, ki vsa cveti in žvrgoli.....tako kot ti....(kasneje se zmenimo, da porazdelimo malo tvoja in moja leta...menjam staro za novo). 
HVALA



20 komentarjev:

  1. Mojca, jaz sem pa pač kot ena kura in je šlo mimo mene, da si imela rojstni dan. Pa naj bo z zamudo, VSE NAJBOLJŠE in še mnogo čudovitih izdelkov in objav, ter duhovitih komentarjev ti želim.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Ampak razlika med tabo in mano je to, da si ti mlada kura, jaz pa že stara kura, ki bo kmalu vesela, če bo sploh še kakšen rojstni dan imela...poglej, poglej, to se pa rima ...danes sem pesniško navdahnjena. HVALA LEPA tudi tebi....

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, še z moje strani VSE NAJ NAJ in predvsem ZDRAVJA, pa bo še veliko rojstnih dni.
    Glede stara/mlada pa je vse relativno.
    Se pogovarjata dve teti, ki sta že obe prekoračili 90, kako je ena njuna znanka umrla, stara 75 let: "Pa tako mlada!"
    Torej, smo še vedno za nekoga mlade ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala lepa, res so leta relativna stvar...včasih se počutim kot 20 letnica, včasih pa kot 90...v resnici sem pa nekje vmes....

      Izbriši
  4. Mojca, tale tvoja dama z roza pentljo je pa svetovna - sploh ker čipka deluje kot usnjena in roza mašnica doda pridih elegance :). Hvala za zahvalnico, ki je priromala do mene. Kar se revij tiče pa kar pridno delaj, saj gredo tvoji izdelki za med :).

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo, krasno elegantno si zopet naredila, kakšna dobra ideja tole z ogrlico, pa ves tale kupček je tudi krasno za videt.

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Mojca, tole cumpranje je nastalo z laki za nohte. :-) Super kupček voščilnic si prejela. Tvoja pa je zelo lepa, elegantna in domiselna. Leta pa so relativna, kot vse na tem ljubem sveti. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna eleganca na tvoji voščilnici in toliko lepih izdelkov si dobila. Da Toffife-je poješ še preden jih odpreš pa je spretnost :)))

    OdgovoriIzbriši
  8. Še ena krasna iz tvoje delavnice, super pridna si. Še sreča, da mi tokrat ni treba nič izbirat, težko bi se odločila za najlepšo.
    Hvala še enkrat da si se nam pridružila v dobrodelni Craft-alnici Lp Lili

    Ps. Če pa rabiš revije za kvačkat, sam povej, mam celo goro, komot posodim za en krog

    OdgovoriIzbriši
  9. jel to tebi rođendan bio?
    jao pa kako nisam znala.
    idem odmah da ti spremim nešto u koverticu :D
    čao

    OdgovoriIzbriši
  10. Tvoja dama med čipkami je čudovita:) Hvala tudi za zahvalnico, glede Tofife pa .... oprosti, v trgovini nisem preverila:) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoja voščilnica je res prekrasna, ker si se drznila s takšno kombinacijo....zelo zanimivo si ustvarila krogokrog obeh motivov. Super si se spomnila...
    Vse ženske smo vilinke ane....

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo Mojca, tudi ta je zelo lepa in elegantna s čipko :-))
    Hvala, ker spet ustvarjaš z nama v tokratnem dobrodelnem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  13. sbejba kolk si pa ti uspesna:))) no mal z zamudo vse naj naj:))
    ma slpoh te ne dohajam za vse nazaj mi je vsec:)))
    vse po vrsti:))) pridne roke imas:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasna, elegantna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  15. Zelo lepa in elegantna voščilnica.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Mojca, ne vem, kako, ampak tudi sama sem "zamudila" tvoj rojstni dan ... Vseeno pa lepe želje vedno pridejo prav, zato ti želim, da ostaneš tak sonček, kot si bila doslej in nas še naprej razveseljuješ s svojo navihano in razigrano vedrostjo! Vedno sem vesela tvojega obiska na blogu in vedno rada obiščem tebe! Na vrh vsega dobrega pa dodajam še zdravje, veliko naj ga bo in bo vse ok! :) Voščilnica je krasna, itak;) !

    OdgovoriIzbriši
  17. Lepa kombinacija bele in črne s pridihom roza. In to, da gredo biseri ravno okoli damskih vratov... suepr ideja.

    Tudi jaz se pridružujem čestitkam... vse dobro, naj bo življenje polno radoživosti, ustvarjalnega navdiha in toplih src.

    OdgovoriIzbriši
  18. Oj Mojca, sem pozna, ampak za lepe želje ni nikoli prepozno :)) Vedno si pozorna, do vseh, vzameš si čas, ni ti odveč komentirati naših objav. Mene vedno znova spravljaš v dobro voljo in mi daješ občutek, da sem fajn oseba. Za vse to ti hvala, draga Mojca, ostani vedno tako polna energije, vesela, ustvarjalna, z iskricami v očeh, bodi zdrava zdrava in naj te obkrožajo veseli in prijazni ljudje. Vse najboljše ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  19. Mojca, še ena zelo elegantna voščilnica s tole čipko, zelo se mi dopade obroba iz riževih biserčkov kot ogrlica.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...