četrtek, 15. oktober 2015

ZEBRASTO V RDEČEM


Torbica narejena s pomočjo  plastične šablone, zebrasto rdeče okrasje na belo podlago s pomočjo  Tinine šablone  in  distress blazinice . Voščilnica pa ravno obratno...na rdečo podlago  sem s pasto-sneg in plastično šablono "Najlepši par" naredila zebraste črte.





/medaljon je iz fimo mase ... v črno-beli kombinaciji/

Komplet  je šel v Maribor  k meni zelo dragi osebi....ki je prejšnji mesec praznovala RD.  Ker sem se z muko dokopala do tega datuma, sem več kot v zamudi, a   ker so želje zelo zelo iskrene, vem, da boš to oprostila. 

Hvala za vaš obisk.




15 komentarjev:

  1. Mojca, ta tvoja rdeča zabra je pa super. Kako lepo si vse to skombinirala, da je občudovanja vredno. Tudi medaljon sem si ogledala zeelo od blizu in je super.
    Lep pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lep zebrast komplet si naredila. Prejemnica bo medaljonček gotovo z veseljem nosila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidiš, vidiš, to šablono za les lahko uporabiš tudi za zebrasti vzorec. Iznajdljivo. Mojca, vsi trije izdelki so fantastični in super lepo narejeni.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca, ti si res hiperaktivna in univerzalna v vsem. Krasen kompletek, lp

    OdgovoriIzbriši
  5. U, kolko je nobel. Zelo lep komplet, res si se potrudila, pozorno od tebe. me pa firbec matra, katera srečnica ga bo dobila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit komplet. V torbico sem se kar zaljubila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepo in v stilu. Torbica je prav ljubka. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Noro, kako lušten kompletek. Mislim, da oseba, ki je tako luštno darilce prejela, ni prav nič huda ker ga je dobila z zamudo. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  9. No, zdaj pa resno. Kje jemlješ ideje? Vzorec lesa uporabiti kot zebrasti vzorec... mislim.... Svetovno! Krasno darilce si izdelala.Tudi medaljon je tapravi.

    OdgovoriIzbriši
  10. res inovativen komplet, spet še ena dobra ideja!

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi meni ne bi nikoli padlo na pamet, da bi ta vzorec uporabila za zebrastega. To so lahko samo tvoje nore male ideje :))) Ej Mojca, hvala za tvojo uspešno detektivsko dejavnost, kajti jaz sem zdaj veliko "bogatejša". Res hvala iz srca za tole in z veseljem bom nosila tole verižico, ostalo pa shranila med voščilnice. Moj poklon :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Zopet ena izmed tvojih noro dobrih pogruntavščin :). Tele "zebre" so čista zmaga in lepo pašejo k medaljonu.

    OdgovoriIzbriši
  13. Da šablono za les uporabiš za zebraste črte - rabiš tisto nekaj... nekaj, česar tebi ne manjka! Več kot odlična ideja! Popolnoma sem pa navdušena nad voščilnico, noro dobro je izpadla, pa še k medaljonu super paše. A veš, da jaz sploh ne upam uporabiti paste s to šablono, ker je tako delikatna, zaenkrat sem samo z distress blazinico prav previdno tapkala po njej, da sem dobila vzorček (lesa, ne zebre, haha). Bom naslednjič bolj korajžna :))

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...