torek, 2. februar 2016

MOZAIK RAZLIČNIH TEHNIK

Po čudežnem okrevanju sem se vrgla na pozabljene punklje in klekle...užitek jih je bilo vrteti. Očitno je telo res potrebovalo eno eksplozijo od znotraj in oblaček nad njim: "hej, ženska ustavi se, umiri se, zrelaksiraj se, zadihaj, poglej okoli sebe, ne divjaj...potem pa nadaljuj, delo in užitek ne bo nikamor pobegnilo".  Depresija je res "zabavna" stvar, če je pa ženska še tik pred meno je pa dvojni užitek....:-)).
Tole, kar se dobivala po pošti, pa je tudi pomagalo.

(Martina, Tina in Tina...hvala lepa)


Skratka, delam spet na polno. Tale čipka je nastala za žensko, ki je tako precizna in natančna, uživa v belini, zato sem zanalašč dodala še malo zlate nitke.Vladka,  prav lepo te je bilo spoznati. Samo za čas transporta sem morala narediti še škatlico (12x23cm), čipka pa pripeta počiva kar na mehkem  rjavem filcu. Ker sem imela škatlo v ruzaku (kje sem imela glavo ne vem, lahko bi predvidela, kaj se bo zgodilo), je šla škatla v franže (beri...raztrgala se je), čipka pa je ostala lepo v enem kosu.




Srčki so bili glavna tema igrice "mačka v žaklju".... Moj prispevek v vreči je bil tale....filc srček blazina  in nanj prišite rožice (že viden) ter škatlica-vrečka  srček in z moss gumo okrašeni Tinini srčki.



Srček-obešanko, ki sem ga dobila pa je od  ....pa saj ne boste verjele... Moi. Hvala hvala hvala. 


Lep dan vam želim in hvala za vaše komentarje (jaz se še vedno trudim z vašimi....toliko mi jih je ostalo, da se mi zdi, da ne bom prišla na čisto do novega leta.











14 komentarjev:

  1. Vesela, da je pomagalo, sploh ustvarjalni prah (te že vidim kako si me preklinjala, samo sem MORALA :)-
    Krasno čipko si naredila in Vladka je bila kar presenečeno ganjena, ker ni pričakovala. Res si pozorna do vseh.
    Tvoj srček je tak pozitivček in žari v vseh barvah.
    Vidim pa, da je mojmu padla mašna dol, prinesi na popravilo (dobiš kavo in še kaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, mislim da ti je malo ustvarjalnega premora dobro delo, saj si sedaj polna novih idej in moči. Tale čipka je prekrasna. Obožujem klekljane čipke!

    OdgovoriIzbriši
  3. Premor je bil definitivno potrebna in dobra stvar. In z malo brce v rit v obliki voščilnic, pa je šlo dalje :) Draga moja, kaj bi se sekirali za škatlico (čeprav izredna hvala, da si se potrudila z njo), ko pa je vsebina tako lepa. Čipke je prečudovita in zelo si me razveselila z njo. Hvala še enkrat :) In prav tako haval za vse te lepe besede. Si pa odlično spedenala tudi tale srček.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca to je pa od sile:), kako naj človek preživi neudeležbo na srečanju, če me pa vsakodnevno opominjate s tem, kako je bilo fino:)))) Sem že povsem brez nohtov:)) Izmenjale ste si krasne pozornosti, te vaše čipke mi gredo pa že malo na živce (lahko vam, ki to znate:)), kaj pa me ubožce:( Ampak Mojca, za marec se nekaj pripravlja, boš za čas obveščena, upam in želim si, da se vidimo. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa si res spet na polnih obratih. :-)) Juhu za hitro okrevanje in vse dobre želje, ki so k temu pripomogle. :-)) Tvoj srček iz filca sem že občudovala. Zelo mi je všeč. :-) Tudi sedaj tvoja rdeča obešanka je zelo lepa. Vladka je dobila krasno darilce. Res si pomislila na vse. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo, krasna prva slikica, druge pa sploh navdihujoče ... ta tvoja čipka je res nekaj neverjetnega, pa ti srčki tudi, vsakič me navdušiš, kaj vse znaš in to kako lepo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Si pa v formi
    krasno ti gre
    za vzor ustvarjalke si mi
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. Super, da si ponovno polna energije in idej. Obe darili pa 'za dol past' krasni. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasna darilca ... čipka v škatlici je nekaj posebnega ... so me kar prsti zasrbeli ... mogoče pa tudi jaz v kratkem končno spet primem v roke moje kleklje ;o)

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca...to so obdobja, skozi katera se prej ali slej sprehodimo vsi in lepo je prebrati, da je šlo kar hitro mimo. Tvoje čipke so pa nekaj enkratnega!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Spet ena lepa polna objava izpod tvojih rok. Občudujem pa tvojo čipko. Joj, kaj vse ti znaš.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ne morem verjeti kje najdeš čas , da izdelaš vse te lepe izdelke. Za voščilnice še nekako razumem...ampak za kleklanje ????....res si neverjetna :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Same super stvari.
    Malo sem vam fouš, da ste se osebno spoznale. Upam, da vas vse ob priliki tudi jaz spoznam.

    OdgovoriIzbriši
  14. Bejba sem ti ze rekla da bos pregorela ob takem tempu... Telo rabi malo pavze in leta pa mena niso izgovor. Vazno je, da si sedaj nazaj v svoji orbiti in nas razvajas z noro dobrimi idejami

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...