četrtek, 9. junij 2016

ČOKOLADNICA

Izziv v Craft-alnici  - ČOKOLADNICA je tokrat res mamljiv. To je ena izmed   darilnih škatlic, ki jih še nisem delala. Navodila sem vzela kar na najbolj obljudeni spletni Zvonkini strani. Res je bilo  enostavno in zabavno.

 
Na eni strani eleganca brez dodatnih okraskov, ker je že sam papir zelo "bogat" z izbočenimi metulji in bleščicami.  Roža 3D ,  je narejena s kompletom štampiljk in kov. šablone Heartfelt.

Odločila sem se za magnetno zapiranje in ker je malo debelejši papir sem samo spodnji magnetek prelepila in skrila v papir.

 
Zadnja stran pa je pravo nasprotje elegance...brez zamere ampak včasih  malo egoizma in  veliko ha ha ha še nikomur ni škodil.
Usta sem naredila s pomočjo kovinske šablone dva kroga z nestiji "Najlepšega para", zato izdelek dajem tudi v njihovo galerijo - junij 2016.
Črke pa so štampiljka Lawn Fawn, ki sem jih ročno izrezala.
 
Pa lep sladek dan vam želim....meni žal pri takih "stvareh" res ni pomoči. 


23 komentarjev:

  1. Oh Mojca, kako prijetno si me sedaj nasmejala. Čokoladnica je res tako elegantna, bogat papir, rožica... na drugi strani pa tak nasmeh... ampak Mojca, brez zamere, če je čokolada samo zate, bi si pa res lahko privoščila kako malo večjo, saj veš, da pri stvareh za sebe ne smemo šparati :)
    Lepo bodi in upam, da boš na ustih imela tako širok nasmeh kot je na škatlici, ko se boš sladkala s čokolado :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca kako lep papir si uporabila in izdelavo prikrojila malo po svoje. Kot si napisala, spredaj zelo elegantna, zadaj pa prisrčno domača in tako je prav. Bravo. Tudi jaz imam nasmeh do ušes ko mi cukr pade in ga lahko dvignem s čokolado. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Eleganca na eni strani in polno smeha na drugi, notri pa sama sladkost. Kaj je to? Mojcina čokoladnica :))) Super si to naredila in poskrbela tudi za smeh :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zanimiva, navihana in duhovita čokoladnica. Prava čokolada za zmazat.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimiva kombinacija :))) Tvoje domislice so res zabavne Mojca. Kako pa, da si se lotila ročnega izrezovanja črk a nič učke ne šparaš?

    OdgovoriIzbriši
  6. Mojca, prav luštno čokoladnico si izdelala in še ročno izrezovanje. Kaj je že to? Ja, malo imamo "potuhe" z vsemi temi šablonami :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kaj tako zabavnega lahko zraste samo pri tebi. :-) Sem v mislih že fantazirala o eleganci in nežnosti, potem pa smeh do ušes. :-) Super si! Upam, da si zase zapakirala najboljših 10 dek čokolade. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  8. En velik BRAVO zate - tako se skrbi zase :-))). Izdelek je pa špica!

    OdgovoriIzbriši
  9. super si naredila tale kontrast in imaš čisto prav, smeh je pol zdravja, znanstveno dokazano! in vem, katera čokolada je to, bi jo kar zmazala. bleščeč papir mi je tudi zelo všeč.
    hvala, ker si se nam pridružila v craft-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  10. Saj bi bilo pa res čisto preveč, da bi skrbela samo za druge:). Lepo da si si pripravila tako hudomušno čokoladnico, ki je elegantno-zabavna. Da si pa daš toliko dela s črkami pa vse čestitke za potrpežljivost in natančnost. Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  11. Tako se dela, "najprej je bog sebi brado ustvaril".Spet si me nasmejala do solz, kakšno nasprotje, Spredaj elegantna in poštirkana, zadaj navihana in hudomušna,ja to se lahko spomniš samo ti.
    Krasen papir si uporabila in mu dodala lepo rožico, zadnja stran z nasehom do ušes pa super zabavna.
    Hvala, da si z nami in pozdravček iz Craft-alnice. Liili

    OdgovoriIzbriši
  12. Kako zabavno Mojca - tudi zase moramo poskrbeti. Če imamo radi sebe, lahko imamo radi ves svet :-) Všeč mi je dvostransaka čokoladnica - če jo imaš v rokah in kažeš nekomu drugemu vidita dve različni stvari... in potem uskladita svoj pogled na svet - morda tako, da skupaj pojesta čokolado... Oprosti za filozofiranje, hotela sem le pohvaliti tvojo čokoladnico ;-)Prijazen pozdrav, Majda

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako lepo si jo zavila. Zadnja stran je zakon :... hehehe
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  14. ooo Mojca, kako lepo in hudomušno si zavila čokolado in tako bo sedaj še mnogo slajša v tem lepem ovoju :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  15. Res je tvoja čokoladnica eno samo nasprotje. Ob prvi strani nikakor ne bi pričakovala odštekane druge strani.

    OdgovoriIzbriši
  16. Zadnja stran definitivno zmaga :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Lepo da pri vsem tem mislis tudi nase. Si pa res mojstrica da v isti sapi zdruzis eleganco in humor :-) !

    OdgovoriIzbriši
  18. Super hudomušno izdelana čokoladnica...čisto v tvojem stilu....ha ha.Si bom idejo kdaj sposodila.

    OdgovoriIzbriši
  19. Odlična v vseh smislih!! Hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...