petek, 9. september 2016

MORJE IN NOVO LETO

To dvoje res ne gre preveč skupaj...razen pri meni. Ker sem jo za 4 dni spet podurhala  na morje, vas bom samo malo podražila z njim. Še vedno je krasno, dovolj toplo za kopanje in začuda, tudi turistov je še veliko. Je pa neznanski mir....kako pa to paše....samo lastovke, nekaj vrabčkov, ki se oglašajo in galebi, ki so si končno izborili mesto na pomolu.



Tole pa je moj pridelek pomaranč...sicer še zelenih, novembra bodo pa že taprave.
 
In končno so apartmaji dobili svoje slikce s črko in številko ter v takšni barvi, kot se imenujejo...končno!!! po desetih letih "intenzivnega" križkanja in tuhtanja, kdaj bo dobro začet, ...lej ga vraga,  v enem popoldnevu mi je uspelo narediti vse tri slikce.



 

/še skici/
 
V naslovu je omenjeno tudi novo leto....jupijajej...začela delat novoletne...kje....ja na morju...očitno mi ta zrak res tako paše, da kar letijo izdelki izpod mojih rok.
 


 
CC šablonce ...Božičkova oblačila na štriku v različnih kombinacijah...zelene boksarce pa štumfi pa zmagajo!!
 

 
 
Izzivi:
1. CottageBlog...#6. -  Holiday
2. "Najlepši par" - galerija september 2016 (napis štampiljka, stencil šablona žarki in sneg)
 
Samo še lep petkov večer vam zaželim in hvala za vaš obisk.
 
 
 

10 komentarjev:

  1. aha, a ti pa takole uživaš, si pa še na morju pridna 300/uro, ni ti para! krasne stvari si naredila, te številke so tako cart in te tvoje novoletne z božično zvezdo .... samo stoj in glej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, le kdo te lahko dohaja:)- morje, pa zimske, pa morje, dejavna si na vseh koncih in to zelo uspešno. Res si prava Božička:) Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca pa ti obvladas! Na morju vesis zimske cote na strik-boksarce so zakon ;-) ! Jaz sem svetovna leta proc od razmisljanja o novoletnih voscilnicah, ti jih pa ze izdelujes... Domislica o poimenovanju apartmajev pa je svetovna, samo da ti vlaga ne bo prisla vmes.

    OdgovoriIzbriši
  4. O Mojca, pa si mi res naredila lušte z morjem. Pa kje imaš ti to apartmaje, sem že brskala po tvojem blogu gor in dol in sem in tja, pa nisem nič kaj našla... saj veš, sem pač radovedna ;)
    Praznične voščilnice so pa prav čudovite in duhovite.
    Lepo bodi in naužij se morja, še za nas malo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za tvoj odgovor. Veš kako je fajn, ko je radovednost potešena. V tem kraju sem pa že bila nekoč davno, ne vem več pri kom. Tudi smo imeli samo čez cesto do morja. Lepo je tam. Uživaj, potem pa varno pot domov!
      Lp

      Izbriši
  5. O, Mojca, tebi pa morje dobro dene. Tako za ustvarjanje, kot za počitek. Super si obesla moževo perilo (saj je Božičkovo, ne? :)-
    Fino pa tudi, da si se lotila oznak apartmajev. Tako je, kot si napisala, nekaj časa tuhtaš in tuhtaš, pol se pa kar samo sestavi ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. U si bila pridna, krasni napisi in tudi prve novoletne so 1a :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooo, kakšne lepe oznake so dobili apartmaji. Zelo izvirno. Pridna pa si sto na uro. Komaj dohajam :) Še na morju imaš polno ustvarjalnega navdiha in si naredila že malo zaloge za praznične voščilnice. Ljubke.

    OdgovoriIzbriši
  8. kako lepo boš polepšala apartmaje.....pa prav fouš sem ti morčka v septembru. Slani zrak očitno pozitivno vpliva nate....krasne voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  9. Super si se tole spomnila!!! Pa tako lepe praznične že nastajajo...

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...