petek, 4. november 2016

NOVOLETNE ČIPKE V DVEH NIANSAH

Spet dva odtenka ozadja, na sredini  embosiran zlat odtis, čez vse pa dvodelna čipka.





 
Pa še enega duhca sem spustila iz stekleničke...takega ...bralnega...knjižno kazalo po navodilih iz male šole  "Najlepši par" (domače naloge je potrebno redno delati!!!!) Ta bo za take otroke, ki raje sežejo po internetni obnovi, kot pa da bi vzeli knjigo v roke....nekaj primerkov imam tudi doma:-))....niso po mami!!!!
 

 
 
 
Tale duhec gre malo po svetu...zavil bo najprej v malo šolo "Najlepši par", če bo nalogo lepo opravil pa še v galerijo "Najlepši par"  - november 2016.
 

 
Tudi "cvetoči travnik" na tej otroški jopici je dokončan (je darilo za dveletnico), ker se pa naši Zari tako dopade, bom ponovila vajo in naredila še eno...rožice so narejene naknadno in vsaka posebej je prišita na steblo.

Lep vikend  želim.
 

12 komentarjev:

  1. Mojca, pa ti sploh kaj spiš? Toliko stvari ti uspe nareditiv tako kratkem času. Bo treba spet na drevo pa v jok.
    Čudovita jopica, samo Andreji bo verjetno premala :D
    Tista pogruntavščina s čipko je svetovna.
    No, duhec pa je lepo naredil domačo nalogo. Po moje gre lahko v naslednji razred.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nič ne bom spraševala... :-) vsi izdelki so prva liga. Ozadje na vščilnici, pa še čipka - fantastično. Duhci bodo ziher napredovali v višji razred. Prave face so. :-) Jopica pa je prelepa. Sploh me ne čudi, da si jo tudi Zara želi. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao, jao. Sem vedla, da bo pletenje, ki sem ga čakala: vau. Prelepo. Voščilnica je sploh nadlepa in knjižna kazala tud. Ja, res, a sploh kdaj spiš?

    OdgovoriIzbriši
  4. jao jao koje ljepote!
    sve je prelijepo

    OdgovoriIzbriši
  5. Wauuu kako si bila pridna, od čipke do majčke
    vse je zelo všečno
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. kakšna fantastična ideja s čipko ... pa jopica, vau, kako cart ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Kdo bi si mislil,da imam pri tako lepi jopici kaj zraven:) - ima pa Martina na žalost prav: premajhna:(. Sicer pa super nobl prva s prekrivajočo čipko - le kje vraga vse to pobiraš?:)
    Čakam, kaj vse boš vse ustvarila, ta čas pa pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Te bom še jaz vprašala, kje najdeš čas za izdelavo takšnih krasnih stvari...Čipkasta novoletka je prekrasna, duhec je prav nagajivi (ja, kje so časi ko smo tudi ponoči naskrivaj brali knjige...). Jopica pa....prekrasna. Samo občudujem...

    OdgovoriIzbriši
  9. Pa ti si neverjetna od kot ti energija, čas in volja...občudujem te. Pri tebi to vse izgleda tako enostavno,svaka čast.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi jaz se sprašujem, če kaj spiš :) Voščilnica ima krasno ozadje in čipke lepo dopolnijo izgled. Domača naloga odlično opravljena, ta pulover pa je prav pravljičen.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito vse po vrsti...in duhci na kazalu so bombastični!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...