torek, 15. november 2016

VAJA, VAJA, VAJA,....

Kadar se v kaj zapičim in da mi je res všeč, potem drgnem do kraja.... Že lani na srečanju nam je Darja kazala, kako se naredi pisana podlaga na 3D srajčkah...Nekaj novega zame in zelo všečno. Poizkusila nisem, zakaj, ne vem,.....tako enostavno je bilo za videti, da sem vedela, da ne morem nič zgrešit. Pobarvaš srajčko, vtakneš papir, hop čez Sizzix in to je to......jap, malo morgen bi se temu reklo. Ko sem včeraj res poizkusila....me je rezultat kar malo šokiral....a veste, da ni bilo tako enostano. Darja mi je celo posnela svoj filmček in mi na hitro pokazala, kako gre vse skupaj....Danes zjutraj sem spet ponovila vajo samo da sem vzela perla papir , ....evo izdelki kar po vrsti nastajanja:





 
Seveda še nisem zadovoljna z rezultatom, hočem samo povedati, da VAJA VAJA in še enkrat VAJA dela čudeže. Barvaš, obračaš mapco, spet barvaš, spet obrneš mapco.....Tehnika, ki ti da misliti...še tako enostavna stvar je lahko zelo težka, sploh če jo podcenjuješ.
Hvala Darja....res si prima punca.

Še vedno pa me drži izdelovanje novoletnih, zato moram kar vztrajat....saj vem, da bo kmalu popustilo, zato je treba te ideje izkoristit.

Tale je narejena v treh sklopih:




 
Na sredini je narejen okrogel dodatek, na katerega sem nalepila debelo folijo.
 
Notranjost je v celoti narejena s šablonami "Najlepši par":
- štampiljka napis,
- kovinska šablona krog z nestiji ,
- kovinska šablona srnica in jelen,
- kovinska šablona vijugasta burdura,
- kovinska šablona smreke in
- kovinska šablona zvezdice vzete iz venčka.
 
Izdelek gre :
1. galerija "Najlepši par" - november 2016
2. C:R:A:F:T. challenge  - #389. - Winter
 
Vse dobro.
 

14 komentarjev:

  1. Tudi meni se je vse zdelo strašansko enostavno, ko nam je Darja razlagala o svojih ozadjih. Pa sem nabavila perla papir, barvala, vlagala v mapico.....in obupala, ker ni bilo niti približno podobno Darjinim ozadjem. Ti si bila pa zelo pridna in vztrajna. Še pikico, pa si na konju. :-)
    Tridelna novoletna je zelo lepa in domiselna. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, poznam tole z barvanjem srajčk, niti malo ni enostavno, če hočeš res lep rezultat, tudi kriza pri meni ... tale zadnja je pa prava zimska pravljica, paša za oči.!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca, le kaj govoriš, si že na konju, ozadja so čudovita, ob pogledu na tvojo tridelno voščilnico pa sem skoraj dol padla. Predlagam da se midve greva tudi eno takšno šolo; jaz tebi, ti meni. Tridelna novoletna je res čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  4. predivno si ovo uradila!
    a čestitka je pravi wow!
    pre super mi je!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita tridelna voščilnica ... krasno zimsko pravljico si pričarala :-)) In lepo si se poigravala z embosiranimi ozadji.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita tridelna voščilnica ... krasno zimsko pravljico si pričarala :-)) In lepo si se poigravala z embosiranimi ozadji.

    OdgovoriIzbriši
  7. No zdaj vsaj vem kaj delam narobe. Hvala, da si povedala, da si uporabila perlast papir ;-)
    Voščilnica z jelenčki pa je....prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Si pa vztrajna :) Vsaka naslednja je lepša. Tridelna zimska voščilnica pa čisto nekaj posebnega, prekrasna je!

    OdgovoriIzbriši
  9. Vaja dela mojstra, mojster dela vajo. Vztrajnost se splača, vidi se napredek. Tri delna je pa razred zase. Čudovito, kapo dol.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ti kar vadi, jaz pa sploh ne vem, o čem govoriš:). Ampak tridelna je pa svetovna - cela gmajna, pa jelenjad, pa še zvezde in napis - noro dobra. LP - hitim naprej:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlično poteka tvoja vaja in vidim, da zelo lepo napreduješ. Voščilnice pa je tudi lepa.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pridna si. Tako z vajo, kot z domačimi nalogami, kot s škatlo za 2018. Najbolje, da kar po dve voščilnici letos vtakneš v kuverto za novoletna voščila. Imam kar slabo vest, da te ne dohajam niti z branjem objav, kaj šele z izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  13. No, vsekakor upam, da tale tvoja vnema ne popusti kmalu.
    Fantastična voščilnica!

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...