ponedeljek, 7. november 2016

ŽALOSTEN PONEDELJEK

Zakaj žalosten??...kar tako, vreme za en d...k (pip), ponedeljek je, konec počitnic.....naslednje so....čez 46 dni.....zjutraj je treba vstajat......ob polnoči imam energije za 3 ljudi, zjutraj pa...le kdo vraga si je izmislil jutranje vstajanje!!!!! Help me kavaaaaaaa......hvala bogu za to poživilo....samo da hitro pride v kri, potem je pa vse cool....pozabljeno jutranje godrnjanje.....sem že v redu....nič več panike....do jutri zjutraj....alo na posel!!!!!

 
Za ozadje sem uporabila štampiljko črte iz "starega" kompleta "Najlepši par" mislim da prvikrat...žalostno a ne???  Sorry  Tina !!!!  Jo dam pa  ravno zato v galerijo - november 2016.  Vsaj šablona napis na vijugici je bil uporabljen že velikokrat....

 
Tudi tole ozadje je delo špric mojstrice Darje z mojim dodatkom bele in zlate ink glosy spreja. CC šablona venček z vsemi živimi dodatki.....besedilo pa je embosirano z rdečim prahom.

Vseeno...naj bo lep dan, pa kakršen koli že bo....dober je vsak, samo da je. čao

18 komentarjev:

  1. Ja, te čisto razumem, ampak tudi dež mora bit. Glede na to, da sem bila prejšnji teden precej aktivna, je meni čisto pasalo tole zaspano vreme in sem včeraj malo odklopila. Prva voščilnica je čudovita, ozadje si super izdelala, božične zvezdice pa obožujem. Hvala da si tako lepo uporabila ozadje na drugi, venček ji paše. Ob priliki dobiš še kakšen špric.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca, ob naslednji priliki greš zraven. Slovenija je tako mala, da jo prevoziš tja in nazaj v enem dnevu. Pa ni izgovorov. Tudi kavo dobiš, da ne boš čemerna ;)
    Črte si krasno odtisnila, tako lahko vajo mirno ponoviš. So pač čakale na dobro idejo. Pa tudi Darjino ozadje si fino porabila. Pisan venček mu prav paše ;)
    Lepo bodi, če pa rabiš še kakšno kavo ... tu sem ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ponedeljke bi bilo treba ukiniti. :-) Ne zgleda, da bi bil danes kdo posebno dobre volje... Zelo lepo si ustvarjala. Pa fajn, da najdeš pozabljene pripomočke. Venček na Darjinem ozadju zgleda fantastično. :-) Upam, da je kava prijela...

    OdgovoriIzbriši
  4. A ti tudi znaš jamrati? Meni se zdi, da si vedno naspedirana. pa saj tudi moraš biti, ko toliko ustvarjaš. Drugače pa na našem koncu tako lepo sneži, da kar vleče k ustvarjanju ob pijuckanju kave. Lepo ustvarjaj in nam pokaži izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Eh saj veš, ponedeljek mora biti, da je lahko potem tudi petek :-) Lepo si ustvarjala :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Še ena takšna, ki se ne zbudi brez kave :):) Voščilnici pa črtasto in našpricano luštni.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti povsem verjamem, da je bilo zaguljeno danes. Ampak jutri bo že bolje in potem gre naprej. Jaz imam tudi zadnje čase probleme s temi jutri. Tema pa itak celi dan. Še dobro da si vsaj malo pobarvamo dneve z ustvarjanjem.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ponedeljek je res en čuden dan, a sedaj, ko sem doma je bolje.Upam, da je tudi tvoj dan lepši.
    Super lepo si ustvarjala
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  9. Noben ne mara ponedeljkov. Je pa fajn, če to prebereš šele zvečer, ko je že mimo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Sem se že ustrašila kaj je narobe...pa vidim, da nič takega, enako kot pri večini nas. Prva voščilnica mi je strašno všeč, res, porav nobl je.
    Tudi druga je lepa, le bolj otroško razigrana. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. No, grozni ponedeljek je za tabo, počitnice oz. prazniki pa en dan bližje :)
    Obe voščilnici imata zanimivo ozadje in ravno prav dodatkov. Lepi sta.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasni voščilnici, kot vse tvoje ostale. Zelo rada pokukam k tebi. Kar je lušno pa itak vse prehitro mine.

    OdgovoriIzbriši
  13. Joj, s takimi naslovi me prav strašiš .... pa k sreči, je bilo samo pomanjkanje kofeina :).
    Voščilnici za krasni. Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. obje su predivne ali prva mi je favorit!
    hugs

    OdgovoriIzbriši
  15. Še dobro, da sem najprej prebrala torkovo objavo:), da sem se tako pripravila na tvoj turoben ponedeljek:). Si pa ne glede na vse težave dobr in lepo ustvarjala. Pozdravček, kmalu bo petek in sobota in ...., Andreja

    OdgovoriIzbriši
  16. No, prosim... a veš kolk sem se ustrašla, ko sem videla tak naslov... ti si kot kak tabloid... bombastičen naslov in potem poveš samo, da sovražiš ponedeljke.
    A veš, da jst pa imam zdej kr rada ponedeljke, ko lepo otroka pospremim v šolo in mož zgine v službo... jst pa v miru delam :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Se mi zdi, da je tudi ena pesem , kjer pevec poje da ne mara ponedeljkov.....le kdo jih pa ima !?
    Obe voščilnici sta luštkani, me pa je pri prvi očaral prelep izrez božične zvezde.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...