ponedeljek, 6. marec 2017

PO SKICI


Ni šlo in ni šlo, čeprav sem se cel vikend zafrkavala s temi črtami...pa tako enostavno je za videti....ja figo friško, ko pa želim zmetat skupaj je pa za nikamor. Ampak ker je vsaka slaba stvar za nekaj dobra, sta čisto po neumnosti nastale 2 novoletni  za ....oja za 2019 ....imam že 3 !!!! 

Sladkorna palčka ni...poudarjam NI štampiljka, ampak je naša brskala po pobarvankah na netu in  našla tole, lepo pobarvala z bisernimi flomastri, obrezala s pol avtomatskim orodjem, ki se mu po domače  reče škarjice, 3D embosirna srajčka zvezdice in božična vejica. Obroba je narejena z belim flomastrom na roke,  sladkorne palčke pa sem nataknila na zelen in rdeč štrik (debela vrv, ki je pletena s tremi tanjšimi in ker sem jih razdvojila, pridejo tako lepo nakravžlane, kot da bi bile ravno ta trenutek od frizerja in bi si dale delat trajno).





/V dvoje je vedno lepše!!!/

Aleluja, končno mi je danes uspela tudi ena na tole skico. Kako???? To boste pa ve povedala.

 



Izzivi:
1. 52CCT - March - Sketch
2. Vladka, Tina - *56. izziv - odprtina, negativ
3. galerija marec 2017 (kovinska šablona novoletna bunkica in številke pri prvih dveh voščilnicah)

Hvala za vaš obisk.

17 komentarjev:

  1. Ja, kaj naj rečem, vesela za tvojo škatlo, samo malo tišje ti to piši prosim, da te moja ne sliši ;)
    Fino si obesila sladkorne palčke na štrik in tudi skico si dobro trofla. Lušne vse po vrsti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, ti si pa hitra. Saj ne morem verjeti 2019?! Pridna in krasne so!

    OdgovoriIzbriši
  3. Such a pretty card! I love the row of snowflakes and the lovely sentiment frame. Thanks for joining us at CCT, April x

    OdgovoriIzbriši
  4. Če boš tako pridna, boš imela težave s pomanjkanjem prostora za vse škatle :). To je bil bolj klic v paniki, z moje strani, ker se še nisem lotila prazničnih voščilnic.
    Ja, res si pridna. Krasni voščilnici si naredila. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Hi, Hi...Mojca! Sem si mogla pobrati čeljust, ko sem videla 2019 :-))). Da je bilo po nesreči, me je malo potolažilo. Sta pa naravnost čudoviti in tista na podlagi skice!

    OdgovoriIzbriši
  6. A dej no. Pa gdo dela novoletnice za dve leti vnaprej. Kaj boš pa naslednje leto počela?? Tole je zdaj sama fovšija prilezla ven. Ker moja škatla za LETOS ma komaj pokrito dno 🤔.
    Krasno si se lotila izziva. Mam tud jaz že neki na mizi, sam še skup zmečem.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, ja ti se kar važi s to 2019 :))) Ne, v resnici sem vesela zate. Lepo si obesila palčke ta eko bela je zelo lepa in sem vesela, da je del najinega izziva.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čedno, čedno-narejeno in opisano, kot vedno. A na čokoladno karamelne sladkorne palčke pa nisi pomislila. Veš kako bi lepo šle na eko podlago. (Če ti slučajno zmanjka idej, ha ha)

    OdgovoriIzbriši
  9. Your die cuts are very pretty, you've used the sketch well.
    Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojca, ne vem, kako ti to uspeva. Vsaka čast, res, da si znaš tako organizirati čas, da ti uspeva delati za toliko naprej. Jemlješ mogoče kakšne pripravnike? Meni bi sploh trenutno prav prišel en mentor/mentorica za bolj učinkovito organizacijo :)p.s. voščilnica pa tudi krasna. Sploh sladkorne palčke so mi zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  11. A lovely calm card, the colours are so soothing, and I like your soft white edge. The sentiment frame is beautiful. Thank you for joining in with our Christmas Card Throwdown. Lucinda (DT)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pa nismo 2017, za tem pride 2018, če mi možgani delajo kot treba. Ampak vem, di svetlobno leto pred nami Kakorkoli, voščilnice za dol past in se težko pobrat. Pridna punčka.

    OdgovoriIzbriši
  13. draga moja a se hecas2019????
    pri tebi velja brzina ti je vrlina hihih od hudica si:))) bravo zate:))) lepo si ustvarila:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Mojca, ti si faca! :-) Ma super sta ti uspeli novoletni s sladkornimi palčkami in "trajno". :-) Hvala, ker vedno poskrbiš, da mi ne zakrknejo smejalne mišice. :-) Tudi tretja, po skici, je čudovita. Lepo si se potrudila. Kaj pa bo, ko napolniš 2019? :-)))

    OdgovoriIzbriši
  15. Saj ne vem, kaj naj rečem... komaj smo dobro zakorakali v 2017, ti pa že polniš škatlo za 2019?!? Saj sem vesela zate, samo kaj pa potem, ko ti bo zmanjkalo prostora za vse škatle? Skica za izziv te je dobro navdihnila, jaz na svoj navdih še čakam.

    OdgovoriIzbriši
  16. ooo Mojca, kako fletne voščilnice so nastale in res si divja ... že leto 2019!!!
    Super si se držala naše skice in lepo naredila navpične črte. Tudi sladkorne palčke si domiselno obeseila.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  17. sem mislila, da si se zmotila v letnici....ti si res vklopila turbo pogon.

    OdgovoriIzbriši

KVAČKANA ČIPKA

 V  Craft-alnici   (*356 izziv), bi rade videle blago, čipko ali filc na voščilnici.....Kvačka je itak že v roki  prilepljena čez cel dan, t...